Ma kod Slavka ce igrati onaj ko zasluzi i ko je bolji jer nema kockanja on ide na sve ili nista, a i nama treba rezultatkvalitet je napisao/la:Mene samo interesuje koju će poziciju igrati Musa. Ako ga stavi na desnog beka (što mu i jeste primarna pozicija), onda opet Siniša neće igrati na svojoj poziciji ili će biti na klupi, a mislim da je zaslužio igrati. Nešto ne vjerujem da je Musa pristao na posudbu u ovu kukuruz ligu bez zagarantovanih minuta. Bit će zanimljivo pratiti Želju na proljeće, ne samo nama zaljubljenicima u plavu boju...
ako je camuga bolji,a po referencama trebao bi da jeste on ce i igrati,treba da igra najbolji jbg ...kvalitet je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 12:34 amMene samo interesuje koju će poziciju igrati Musa. Ako ga stavi na desnog beka (što mu i jeste primarna pozicija), onda opet Siniša neće igrati na svojoj poziciji ili će biti na klupi, a mislim da je zaslužio igrati. Nešto ne vjerujem da je Musa pristao na posudbu u ovu kukuruz ligu bez zagarantovanih minuta. Bit će zanimljivo pratiti Želju na proljeće, ne samo nama zaljubljenicima u plavu boju...
Vrlo vjerovatno za prvenstvo, ne znam bas da li za prve utakmice, ali kasnije da. Kup Boka i Bogi. Zivi bili, pa vidjeli