Cenan ne smije do Afrike pa nam ove vec malo emancipovane pokušava dovesti.Poslušaj me Cenane i za 2 god grupna faza E-lige nam me gine.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet okt 21, 2016 12:00 amTreba Cenana u Afriku poslati,u kakvu dzunglu da nafata 3-4 crnca i da ih dovede ovamo.Samo nek se pazi da ga ne pojedu ili ne naguze.Oni su fizicki spremni,u dzungli ne smiješ biti ne spreman jer te odmah nešto pojede,dvije utakmice mogu odigrati da ne stanu,samo ih Tici proslijediti 2-3 mjeseca da ih pravilima i onom osnovnom u fudbalu poduci.Bez obeštecenja,igrat ce za malu platu...minimalna ozdvajanja za njih a imali bi brzinu i trku kao niko u ligi.
delinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:06 pmja sam uvijek bio za ove camuge,mislim malo kvalitetnije camuge koliko smo mi u mogucnosti takve dovesti,jednostavno nisam rasista ali camuga je glup covjek i njemu je protiv Reala i Krupe isto igrati,on to ne gleda trci gore dole svejedno na San Siru ili Piroti ...tako da jedva cekam da potpise![]()
Zreo za banadelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:06 pmja sam uvijek bio za ove camuge,mislim malo kvalitetnije camuge koliko smo mi u mogucnosti takve dovesti,jednostavno nisam rasista ali camuga je glup covjek i njemu je protiv Reala i Krupe isto igrati,on to ne gleda trci gore dole svejedno na San Siru ili Piroti ...tako da jedva cekam da potpise![]()