Mogućediego1921 je napisao/la:imao je kapu,pa zato ga nisi primjetioBHDragons je napisao/la:Šta je s Kramarićem? Nisam ga primjetio na klupi.
Mogućediego1921 je napisao/la:imao je kapu,pa zato ga nisi primjetioBHDragons je napisao/la:Šta je s Kramarićem? Nisam ga primjetio na klupi.
Toliko karata je prodato...Sa godišnjim i polugodišnjim,6000 minimum.sajo10 je napisao/la:Jesam li ja nesto pogresno shvatio ili je cifra 4.102 danasnja posjeta?Hurmasica je napisao/la:Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Mladosti 28.182 KM
http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/18967/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio je na klupi sta ovo nema selfija Sinise iz svlacioniceBHDragons je napisao/la:Šta je s Kramarićem? Nisam ga primjetio na klupi.
Zaboravio mobitelfanaticZeljin je napisao/la:Bio je na klupi sta ovo nema selfija Sinise iz svlacioniceBHDragons je napisao/la:Šta je s Kramarićem? Nisam ga primjetio na klupi.
Ja ba kaže lik iza mene da Fejzić mora braniti jer je Kjosevski prelošarelinho je napisao/la:Kako su me danas neki iznervirali na sjeveru time sto govore da nam je golman rupa. Na moju veliku radost ih je popisao sa onom odbranom.
Veca![]()
Il jedan balo jebe Stani mater alkoholicarskuBHDragons je napisao/la:Nadam se da će u ligi 12 biti 5 kartona za suspenziju jer ovako je stvarno nemoguće igrati, a i smanjuje kvalitet lige.
U ovoj ligi nema laganih utakmica, za svaku se utakmicu treba spremiti kao da je finale, ne smije biti sekunde opustanja..jovanmaksimovic je napisao/la:niko nije suspendovan za slobodu!
medjutim imamo 9 igraca pred suspenzijom.
poslije slobode imamo 3 lagane utakmice (olimpik kuci, drina gost, travnik kuci) i tu bi bilo dobro da svih 9 igraca odrade nekako suspenziju...
jer poslije travnika dolazi utakmica sa lopovima iz titove...
Bas me je zanimalo tvoje misljenje drago mi je da si zadovoljan.FKZ1921 je napisao/la:Toliko karata je prodato...Sa godišnjim i polugodišnjim,6000 minimum.sajo10 je napisao/la:Jesam li ja nesto pogresno shvatio ili je cifra 4.102 danasnja posjeta?Hurmasica je napisao/la:Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Mladosti 28.182 KM
http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/18967/" onclick="window.open(this.href);return false;
Posjeta odlična! Današnji ispit navijači su položili visokom ocjenom.
po meni Siroki i Zrinjski su bolje ekipe od Slobodedell21 je napisao/la:Nadam se laganoj utakmici protiv borca i da oni neće zapti kako bi se naši odmorili očigledno da ima i malo umora nije lahko igrati po ovakvim terenima svaki 3 dan.
na tušnju će biti pravi derbi 2 najbolje ekipe lige definitivno. Krenuti jako na početku i pokušati zabiti gol onda će sve biti rutinski
tabela pokazuje drugo , recimo dvije najbolje ekipe u drugom dijelu sezone sa 4 pobjede i po 1 remidelinjo je napisao/la:po meni Siroki i Zrinjski su bolje ekipe od Slobodedell21 je napisao/la:Nadam se laganoj utakmici protiv borca i da oni neće zapti kako bi se naši odmorili očigledno da ima i malo umora nije lahko igrati po ovakvim terenima svaki 3 dan.
na tušnju će biti pravi derbi 2 najbolje ekipe lige definitivno. Krenuti jako na početku i pokušati zabiti gol onda će sve biti rutinski