Tryg je napisao/la:E moj boccacio, ja mislim da Natasa nije bas previse daleko od teme
Sent from my iPhone using Tapatalk

Tryg je napisao/la:E moj boccacio, ja mislim da Natasa nije bas previse daleko od teme
Sent from my iPhone using Tapatalk
imam osjecaj ovih dana ce nesto zestoko pasti na zvanicnojMinjore je napisao/la:Divan dan za dobre vijesti, ajde zvanicna
uz duzno postovanje prema odi, ali hvala neFunk je napisao/la:Realno, od svih kandidata koji se vrte obih dana vise bi volio Odu na klupi.
DaHurmasica je napisao/la:E gdje njega izvukoše, još fol Marko Topić u stručnom štabu. On ono pred derbi reče da je uvijek simpatisao Sarajevo?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=6ebuV9vKk7U[/video]teteac8684 je napisao/la:DaHurmasica je napisao/la:E gdje njega izvukoše, još fol Marko Topić u stručnom štabu. On ono pred derbi reče da je uvijek simpatisao Sarajevo?
Prizivamo generalnog sponzora.delinjo je napisao/la:imam osjecaj ovih dana ce nesto zestoko pasti na zvanicnojMinjore je napisao/la:Divan dan za dobre vijesti, ajde zvanicna
bas takocikazubo je napisao/la:Stvarno ne razumijem pojedince s izjavama tipa "Slavko pitar, Djermanovic slavio titulu u Slovenii, pa sad evo i Topic je zamisli ni manje ni vise nego jednom simpatisao FKS", ljudi dragi nismo mahalska ekipa, ako hocemo u Evrop tako moramo i razmisljati i funkcionisati, nismo klub kojem takve gluosti predstavljaju prepreku.. I ovima sto je Oda bolji od ljudi koji su radili u renomiranim Evropskim ligama nek se sjete da je Olimpica preporodio yebeni Faik Kolar a Oda pao ko kruška tj nastavio agoniju iz Želje, ocigedno je da je dostigao neki limit sto i ne cudi s obzirom na godine..
Mozes simpatisa CZ, Partizan, Hajduk, Srbiju(sta znam koga vec) i nas voditi, a ne mozes simpatisati pitare i nas voditi. To nikako ne ide. Pogotovo sa ovakvom statistikomcikazubo je napisao/la:Stvarno ne razumijem pojedince s izjavama tipa "Slavko pitar, Djermanovic slavio titulu u Slovenii, pa sad evo i Topic je zamisli ni manje ni vise nego jednom simpatisao FKS", ljudi dragi nismo mahalska ekipa, ako hocemo u Evrop tako moramo i razmisljati i funkcionisati, nismo klub kojem takve gluosti predstavljaju prepreku.. I ovima sto je Oda bolji od ljudi koji su radili u renomiranim Evropskim ligama nek se sjete da je Olimpica preporodio yebeni Faik Kolar a Oda pao ko kruška tj nastavio agoniju iz Želje, ocigedno je da je dostigao neki limit sto i ne cudi s obzirom na godine..