Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa neki portali su objavili da smo dobili 150.000,00 EURa za Memiju, a Hervas je nešto platio za papire...
Bezveze je govoriti o 150k kad ti 50k visi u zraku. Šanse da ih dobiješ su bara bara (po meni i veće da nećemo jer moraju se plasirati u prvu ligu da bi se aktivirala klauzula).
Znači Memija 100k
Opet ovo nije 100% sigurno. Ja sam iz pouzdanih izvora čuo da je oko 200 milja eura. Ima i ova verzija 100 + 50 ako se plasiraju. Zvanične informacije nema. Portali prenose isto neke špekulacije, pa se te špekluacije nađu i na tm-u.
Vodja na papir napisao tri rijeci ne moze da zapamti..