Stanu si zaboraviJo?avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:44 pmOsovina ekipe je jaka 1.Veca/Bobić/Fejzić 2. Boka/Bogi 3.Marković/Blagojević 4. Zeba/Bekrić 5. Lendrić/Nikolić. Oko jake osovine je lakše praviti ekipu, još ako znamo da su nam po desnoj strani dva Stevanovića, a na lijevoj Zakarić. Ostatak ekipe mogu i mlađi i manje kvaliteni igrači pokriti.
Trenutno najveća boljka nam je stoper, bar što se tiče treninga. Po meni su na pripremama trebala biti minimalno 20 igrača + golmani. Yebiga, kada se podijele na dvije ekipe da to na nešto liči, a sa 3 stopera je to skoro nemoguće uigrati.
Stvarno ne razumijem kako se u današnje vrijeme ovakve greške mogu praviti. Odeš na stranicu kluba i skineš im grb, ili ukucaš na google "FK Zeljeznicar logo" i postaviš.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:33 pmbojkot... ne znaju ni grb pravi da stave
@janez
hvala na informaciji, nisam to znao da ne postoje vise... nego nek si ti nama ziv i zdrav... mi ovde poludismo, zvali kagebe, siju, efbiaj, sta sve ne![]()
Ša je bilo?igla je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:48 pmStvarno ne razumijem kako se u današnje vrijeme ovakve greške mogu praviti. Odeš na stranicu kluba i skineš im grb, ili ukucaš na google "FK Zeljeznicar logo" i postaviš.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:33 pmbojkot... ne znaju ni grb pravi da stave
@janez
hvala na informaciji, nisam to znao da ne postoje vise... nego nek si ti nama ziv i zdrav... mi ovde poludismo, zvali kagebe, siju, efbiaj, sta sve ne![]()
U suprotnom si šlagiran.
nije, pisao je "nogometni"Model1964 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:49 pmŠa je bilo?igla je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:48 pmStvarno ne razumijem kako se u današnje vrijeme ovakve greške mogu praviti. Odeš na stranicu kluba i skineš im grb, ili ukucaš na google "FK Zeljeznicar logo" i postaviš.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:33 pmbojkot... ne znaju ni grb pravi da stave
@janez
U suprotnom si šlagiran.
Ja kada sam starto link bio je pravi grb
Imaš oko za detalje..
Bezveze je govoriti o 150k kad ti 50k visi u zraku. Šanse da ih dobiješ su bara bara (po meni i veće da nećemo jer moraju se plasirati u prvu ligu da bi se aktivirala klauzula).
Bogumi jestejovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 2:52 pmnije, pisao je "nogometni"