uletio
uletio
storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 12:01 amNije postala tema za interne sale, vec neka malo ljudi uzmu sebi oduska. Stalno neke teske teme, a ovdje smo i da diskutujemo, a i da se druzimo. Kome smeta, zao mi je, ali sada kada nije takmicarska sezona aktivna, malo smo popustili neke kriterije do neke granice, sve dok je kultura dijaloga na visokom nivou i dok se postuje sagovornik.. Vjerujem da nam nece niko zamjeriti.
storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 12:10 amTakodjer, ove lazne boomove necu da vidim. @gavrane, na raport!
Naravno.Nisu bez veze uzeti ovi protivnici za pripremne.I ja isto ne ocekujem danas nista spektakularno.Rusi su u vec poodmakloj fazi prprema dok je nama ovo tek druga utakmica.vrbanjusa je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 9:42 amDanas trening i utakmica. Mogli bi nas ovi rusi razbiti. Nadam se da neće potpuni debakl biti.
Ne treba ovo uzimati ni za relevantno ni za tragično ako fasujemo. Ove utakmice će nam poslužiti da vidimo gdje smo i da osjetimo šta znači biti podređen, sporiji, nespremniji itd. Valjda nećemo pozivati na gašenje kluba ako popijemo 5-6 komada.
evidentna je razlika izmedju nas i njih al opet nadam se da borbenom igrom i presingom mozemo izvuci neki remi ili minimalan poraz,al evidentna je razlika ponavljamvrbanjusa je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 9:42 amDanas trening i utakmica. Mogli bi nas ovi rusi razbiti. Nadam se da neće potpuni debakl biti.
Ne treba ovo uzimati ni za relevantno ni za tragično ako fasujemo. Ove utakmice će nam poslužiti da vidimo gdje smo i da osjetimo šta znači biti podređen, sporiji, nespremniji itd. Valjda nećemo pozivati na gašenje kluba ako popijemo 5-6 komada.
pripremna je utakmica u pitanju, znao nas je Famos pobjediti a mi biti prvaci. Na ove se utakmice mogu upaliti samo balavci...DANAN je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 9:48 amNaravno.Nisu bez veze uzeti ovi protivnici za pripremne.I ja isto ne ocekujem danas nista spektakularno.Rusi su u vec poodmakloj fazi prprema dok je nama ovo tek druga utakmica.vrbanjusa je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 9:42 amDanas trening i utakmica. Mogli bi nas ovi rusi razbiti. Nadam se da neće potpuni debakl biti.
pa glasanje je otvoreno početkom prošle sedmice čini mi se...a izgledalo je drukčije, nije da nijeSWRA_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 9:54 amMozda su nasi zeljeli da ustede 1 mjesto u hotelu i avionu pa zato Besirevic nije isao na pripreme?Sreca njegova da se Crnov povrijedio, da i on malo mora vidi, jbg pripreme mu teske bile, ne voli on na more otici i brckati se malo
P.S. Ne mogu da vjerujem da je vise od 50% ljudi u potpunosti zadovoljno prelaznim rokom... :/
Ja sam im odmah paznju skrenuo na ovo..Ljudi neko se dobro pojacaju i udju u seriju dobrih rezultata mogu vrlo lahko medju prvim ekipama biti..ponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 10:26 amOvako kad se nesto "lose" desi tipa slucaj Memija milion je strucnjaka. Medjutim moram priznati, izvinite ako se nadjete uvrijedjeni, malo vas relano sagleda situaciju. Evo npr slabo ko je primjetio da je taj Vejle samo sest bodova od prvog mjesta, znaci jednako se bori za ulazak u prvu ligu. Kolega forumas zaboravio sam koji tacno napisao je neki dan da su navijavi na njihovom forumu ocekivali vece pojacanje, zvucnije. To znaci da sad iz nekog razloga pucaju visoko. gg.ba je obajvio tekst gdje su navodno neki ulagaci kupili Vejle i sklapaju mladu momcad, talentovanu. Znaci tu si u izlogu. Moraju biti neki razlozi zbog kojih je i Memija odlucio da ide. Niko ga nije natjerao. Znaci ima nesto sto ga je privuklo. Cesto zaboravljamo da su se Sejo i Vedo vratili u trecu ligu Njemacke a bili su tada stariji od Memije ali su prepoznali projekat. Ako je tako Memija vec nakon tri mjeseca koja su obicno prilagodba bi mogao igrati prvu Dansku ligu. Ko zna kakvih jos tu ima stvari koje mi ne znamo. Mozda ovo bude dobar potez na kraju. Ako se proda za milion nase je jos 200.000 a ne znamo ni jesmo li dobili ijednu ponudu prije ove za tog Memiju. Mozda otvorimo trziste sa tim nekim Vejleom i tim menadzerima i ulagacima. Realno je i to da su odbrambeni igraci manjenplaceni od napadaca, krila i veznih. Desni bekovi su mnogo cesci od lijevih. Takodjer razocarenje zavisi i od nasih ocekivanja. Ja vjerujem u Memiju. On je potencijal, ali moja ocekivanja od profaje su bila, relano malo veca od ove pa sam ipak blago razocaran, medjutim stalno govorim kako moramo razviti mrezu povjerenja i menadjera jer je uz njih lakse prodavati igrace. Mozda je ovo taj pokusaj. Mozda cemo dugorocno puno dobiti, a sad smo malo izgubili. Nismo puno. Nadam se da ste me razumili. I Zola je sadu drugoj ligi. Izgubio je dvije godine sjedeci na klupi i po posudbama. Mozda Memiji ovo bude bolja opcija i brze se razvije. Zbog te zeljw za velikom prodajom dobili smo mudo marjanovo za Benju, Svraku, Jamaka i sl. Moramo sve sagledati. Mnogo klubova u svijetu ostane svaki prelazni rok bez par igraca koje i ne pridaju nikako. Nadam se da cemo u budicnosti malo boljw sagledati sve aspekte prije komentara.
Pa izgledniji je scenariji da cemo kasniti sa otvaranjem tribine nego da ce ovakva biti..Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 10:37 amJedva cekam taj intervju sa glavnim inzenjerom, meni ovo sve vise lici na ovaj scenario:
![]()