Stanite malo strucnjaci

Žera se forsira kao desni vezni, što bi nekada rekli

Zanimljivo da su ga tu svi vidjeli, od trenera u OP, preko Kostica do Salke
Stanite malo strucnjaci
Po kateteru
E sta li se sprema....gavran je napisao/la:Napokon booooom
E nek' je i njega neko spomenuo...baš koristan igrač na nama bitnim pozicijama, a nikom ne pade na pametVipla1921 je napisao/la:Kakva je situacija sa Zeljkovicem u Radniku? Zna li neko do kad mu je ugovor? Po meni bi bio idealan za nas može i beka i stopera..
Kažu hala na nivoJu. Ima ugrađenog pitara koji ti tahreti pakšu jezikom, otrsa kitu na istog
Ja sam takodjer za dovodjenje Zeljkovica, bas ono sto nam treba !Morzhy je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:10 pmE nek' je i njega neko spomenuo...baš koristan igrač na nama bitnim pozicijama, a nikom ne pade na pametVipla1921 je napisao/la:Kakva je situacija sa Zeljkovicem u Radniku? Zna li neko do kad mu je ugovor? Po meni bi bio idealan za nas može i beka i stopera..
Golemo se valja.Ovo ja za raznja.
Zeljkovic dolazi,ali on je mala maca za ovog stoperaAjzea je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:13 pmJa sam takodjer za dovodjenje Zeljkovica, bas ono sto nam treba !Morzhy je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:10 pmE nek' je i njega neko spomenuo...baš koristan igrač na nama bitnim pozicijama, a nikom ne pade na pametVipla1921 je napisao/la:Kakva je situacija sa Zeljkovicem u Radniku? Zna li neko do kad mu je ugovor? Po meni bi bio idealan za nas može i beka i stopera..
Pile, sta ti mislis?![]()
Becks u GOŠK-u.
Dobra generacija, a slabo izbaci igrača. Ja sam mislio da će ovaj Mekić nešto napraviti, ali etoomladina1921zeljina je napisao/la:Sastav juniora moje generacije:
Vedran Kjosevski i Aldin Ćeman kao golmani
Mujo Klačar kao lijevi bek
Edin Hadžović kao stoper
Marin Galić kao desni bek
Belmin Šljivo kao stoper
Dino Hasković kao centralni vezni
Armin Smječanin kao centralni vezni
Nedim Mekić kao ofanzivni vezni
Senad Kašić kao krilo
Elvir Hamzić kao napadač
Nedim Lepir kao krilo/napadač
Povuklo me ovo oko Galića da bacim kraći osvrt na 95 generaciju. Može se reći da nakon 94 generacije neuspješna generacija, a ne bih rekao da nije bilo talenata. Tu imaš još nekih momaka koji su konkurisali, ali uglavnom je igralo 15ak momaka. Samo je Kesa uspio, i onda se znalo da će uspjeti, jednostavno se vidjelo to...
nadam se da nisi ozbiljan
Sada je dobar Bgm , gledao sam par utakmica Mladosti i fakat se primijeti da je jedan od boljih igrača , brz je i ne zalijeće se ( što inače radi 90 % bekova) i dogurao je do mlade repke. Što se tiče centaršuteva nisam vidio dovoljno jer nije bilo previše prilika za klasičan centaršut , većinom ide u 16 i šalje prizemne lopte ( bar je to radio u tim utakmicama koje sam gledao ) , a i da ne zna centrirati to se barem može naučiti, mlad je i ima prostora za napredak jako puno ...omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 9:31 pmKakav je sada, ja zaista ne znam. Onda kada je došao, za '95 godište fizički nije bio na nivou (da me ne shvatite pogrešno, nije bio tjelesno razvijen), dakle slab u duelu što mu je dosta ometalo igru u defanzivi, ali moram priznat, momak je imao trku za beka, a to je osnovno. I imao je umijeća s loptom. Kasnije su nas razdvojili jer smo svi skupa trenirali do momenta kad su uveli A i B selekcije, jedni na za premijer ligu, drugi igrali kanton.LARS1921 je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 9:24 pmDobar je, ali koliko je realno pitanje je, jer pojedini iz Zrinjskog kažu da je na posudbi u Mladostiomladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 9:15 pm
Marin Galić, ako se ne varam. Ne može se baš reći da je naše dijete, on je kod nas bio samo u juniorima, možda malo prije juniora, sjećam se kad je došao iz Zrinjskog, ni pet ni šest već je bio u prvom sastavu kod Faće.
sta je sa kasicem malim bavi li se loptom jos? vecina od ovih nabrojanih se ne bavi.Mekic je u Travniku i od njeg i kasica sam puno vise ocekivao a Dino je u Slaviji.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:12 pmSastav juniora moje generacije:
Edin Hadžović kao stoper
Belmin Šljivo kao stoper
Senad Kašić kao krilo
Elvir Hamzić kao napadač
Povuklo me ovo oko Galića da bacim kraći osvrt na 95 generaciju. Može se reći da nakon 94 generacije neuspješna generacija, a ne bih rekao da nije bilo talenata. Tu imaš još nekih momaka koji su konkurisali, ali uglavnom je igralo 15ak momaka. Samo je Kesa uspio, i onda se znalo da će uspjeti, jednostavno se vidjelo to...
Mekić je u GOŠK.uCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:23 pmsta je sa kasicem malim bavi li se loptom jos? vecina od ovih nabrojanih se ne bavi.Mekic je u Travniku i od njeg i kasica sam puno vise ocekivao a Dino je u Slaviji.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:12 pmSastav juniora moje generacije:
Edin Hadžović kao stoper
Belmin Šljivo kao stoper
Senad Kašić kao krilo
Elvir Hamzić kao napadač