E da i ja bacim neki komentar, utakmica onako, Mladost od prve minute stala iza lopte i odmah sam znao da će biti teško, srećom pade taj gol pa nam olakša malo posao, poslije prvog gola opet ista situacija sve do drugog gola. Tek poslije toga Mladost je počela igrati fudbal i eto zabiše gol, ko je zeznuo nisam baš najbolje vidio, Stana čini mi se. Zola je dosta pretrčao, uklizavao ali lošija partija nego inače. Zaha isto tako, presjekao bruku napada, dobra partija. Za Lendrića tvrdim da odavno nismo boljeg napadača imali, nevjerovatan presing vrši, dobro se kreće, čita igru, strašan igrač. Memija bolji nego inače što nas treba radovati, ostali svi standardno, Hodžurda malo klimav ali ništa za razapinjanje sada. Još ne mogu da vjerujem da nam one 2 prečke nisu ušle, 'bem ti loptu, baš bi mi krivo bilo da su dali gol poslije svega. Mailsona ne bih komentarisao jer mu je ovo prva utakmica, vidjećemo ga u narednom periodu. Sve u svemu lijep dan u Dolini, posjeta iznenađujuće dobra, pobjeda koja ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, igra onako, može to mnogo mnogo bolje ali šta očekivati kad su Zola i Zaha u prvoj

. Idemo dalje!