sergejevic je napisao/la:
@BlwD
Pa to bi vec bila neka usmjera diskusija i onda ne bi bilo smisla raspravljati o stvarima koje bi se nametnule. Ovo se pojavi spontano, jer smo vec utvrdili da imamo nazad Sinisu i Boccaccinija, dva starija igraca i dva juniora, onda povreda Crnova i logicno da se nametnula rasprava da li je bolje i pozeljnije da dovedemo nekog igraca ili da pruzimo sansu djeci iz omladinskog pogona. Neko misli ovo, neko ono i o tome se kulturno razmijenjuju misljenja osim nekih koji svako drugacije misljenje docekaju doskocicom i slicno. Nisam mislio na tebe, ali bilo je ranije.
I, naravno slazem da su tu veoma zanimljive stvari jer postoje forumasi koji aktivno prate i mladje selekcije i imaju uvid u njihove mogucnosti. Takodjer, postoji jedan forumas koji uprati ove mlade igrace iz drugih ekipa i izgleda da vecinom pogodi. To bi takodjer bilo zanimljivo pratiti dalje.
Sto se tice pozicija, odma sam rekao kako se napadu treba prikljuciti Hasanovic pa nek se bori sa Nikolicem, uz njega i Lendrica bi također mogao puno nauciti.
Za ostale pozicije, moja zelja je da se djeca prikljuce prvom timu ali ih se jednostavno ne moze odma gurnuti u vatru. Ima tu izuzetaka naravno.
Eh sad bi volio stvarno znati koga bi vi prikljicili na mjesto Memije, Crnova ili stopera?
Hajdarevic je bio tu, ali nedavno je otisao. Sta je s onom dvojicom koji su sa Besirevicem prikljuceni prvom timu? Meni se cini da je jedan bio desni bek, a drugi krilo. Kakvi si oni?