73' Mailson je ubacio, Stevanović šutirao, a neko od gostiju izbija loptu s linije. Aaaaah puu!

Tako je, jedva cekam izvjestaj nasih a cini mi se da je i posjeta bila dobra. U tuzli necemo izgubit i idemo u evropu preko lige.jovanmaksimovic je napisao/la:bitna je pobjeda, koliko vidim igrali smo dobro, ali sreca nas nakon 2.gola nije pratila... svaka cast igracima!!! sad smo -2 i ceka nas paklenih 9 utakmica za evropu!!!
Bilo je par sumnjivih odlukaLeon_Professional je napisao/la:Sta ovaj Rahimic prica!? Kao protiv Mladosti se sudi konstantno i hoce da dadne otkaz, a njemu prijeti otkaz. Hoce da sebe opravda![]()
Moguce ako ti tako kazes, ali ovo me nasmijalo sto kao hoce da dadne otkaz, a njemu prijeti otkaz. Kaze da i u Kaknju se sudi protiv njih.LARSSON je napisao/la:Bilo je par sumnjivih odlukaLeon_Professional je napisao/la:Sta ovaj Rahimic prica!? Kao protiv Mladosti se sudi konstantno i hoce da dadne otkaz, a njemu prijeti otkaz. Hoce da sebe opravda![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Imali smo srece u drugom. Veca skide frajki. Zola los bio. Mailson solidan. Tako toLeon_Professional je napisao/la:Moguce ako ti tako kazes, ali ovo me nasmijalo sto kao hoce da dadne otkaz, a njemu prijeti otkaz. Kaze da i u Kaknju se sudi protiv njih.LARSSON je napisao/la:Bilo je par sumnjivih odlukaLeon_Professional je napisao/la:Sta ovaj Rahimic prica!? Kao protiv Mladosti se sudi konstantno i hoce da dadne otkaz, a njemu prijeti otkaz. Hoce da sebe opravda![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nego kakva je tekma bila, mini izvjestaj
u svakom slucaju bolje mladost nego borac.. sve u svemu lijep dan u dolini...BHDragons je napisao/la:Šta se žali ovaj seljak? Bilo je možda dvije diskutabilne situacije i ništa više. Navijači Mladosti simpatični, fer i korektni. Igrači dobri. Sve u svemu ova Mladost zaslužuje ostanak u ligi.
Ipak je bolje imati 2 gola 2 asistencij3jovanmaksimovic je napisao/la:bekric 4 utakmice 3 gola 2 asistencije, lendric 4 utakmice 3 gola
dobili smo bolji tandem nego zeba-adilovic