Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 22, 2016 3:19 pm

Naredni vikend bi mogao biti boom ako nista onda prva sedmica juna. :D

18. juna je sjednica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:32 pm

Jaozinho nek je sretan i da još više cura bježi od tebe :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

fk1921

ned maj 22, 2016 3:41 pm

Dok svi kandidati prezentuju plan i program potrajat ce :D ko sto elegant kaze nema nista prije iduceg vikenda...ovo su najgori dani na forumu haha :(
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:50 pm

E posto je zavladala susa s informacijama, da vas pitam zna li neko kako da nadjem snimak s proslave titule 2000/01, protiv Celika, traje ja mislim minutu i po, i cijeli stadion pjeva 'Zeljeznicar sampion' i baklje na svim tribinama, pa i na cijelom istoku, fantasticna atmosfera :klanjase2: :klanjase2:
Bio je prije na youtubeu, stavljen mozda 2006. godine, ali odavno ga nisam gledao i ne mogu ga naci, a zaboravio sam i kako se zvao video zapis. Svaka pomoc je dobrodosla :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:53 pm

Omar500 je napisao/la:E posto je zavladala susa s informacijama, da vas pitam zna li neko kako da nadjem snimak s proslave titule 2000/01, protiv Celika, traje ja mislim minutu i po, i cijeli stadion pjeva 'Zeljeznicar sampion' i baklje na svim tribinama, pa i na cijelom istoku, fantasticna atmosfera :klanjase2: :klanjase2:
Bio je prije na youtubeu, stavljen mozda 2006. godine, ali odavno ga nisam gledao i ne mogu ga naci, a zaboravio sam i kako se zvao video zapis. Svaka pomoc je dobrodosla :zeljeznicar1:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=eWH4FZ02dBk[/video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:58 pm

Hurmasica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:E posto je zavladala susa s informacijama, da vas pitam zna li neko kako da nadjem snimak s proslave titule 2000/01, protiv Celika, traje ja mislim minutu i po, i cijeli stadion pjeva 'Zeljeznicar sampion' i baklje na svim tribinama, pa i na cijelom istoku, fantasticna atmosfera :klanjase2: :klanjase2:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=eWH4FZ02dBk[/video]
Hvala ti puno, nisam ocekivao ovako brzo odgovor :D :pljesak: :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Vrag

ned maj 22, 2016 3:59 pm

fk1921 je napisao/la:Dok svi kandidati prezentuju plan i program potrajat ce :D ko sto elegant kaze nema nista prije iduceg vikenda...ovo su najgori dani na forumu haha :(
Da danas prestave trenera sutra bi pitanje bilo ko ostaje, ko dolazi, sta je sa istocnom tribinom...

Sto se tice terena ovo je sada najvažnija tacka i tu ne smije biti fula. Nek uzmu vremena koliko misle da im treba.

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:05 pm

Informacija o prikupljenim novčanim sredstvima za evropsku Grbavicu

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-p ... u-8/20429/" target="_blank

Obzirom da se radi o jedinstvenom projektu na ovim prostorima, koji je bio generator dalekosežnih pozitivnih pomaka u infrastrukturi Kluba, zbog svog značaja i sveukupne važnosti neće biti produžen niti će ikada na ovaj način biti ponovljen.

Projekat je povezan sa navijačima i generalnim sponzorstvom i kao takav treba ostati unikatna priča. Na isti način kako se navijači ponose sportskom historijom Kluba, sadašnje i buduće generacije će sa pijetetom spominjati vrijeme kada su navijači bili generalni sponzor Kluba.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:06 pm

Tako losa kamera, a tako dobar snimak

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:10 pm

Rodbina mi je uletjela klizeći nekim eurima, znači mogu još uplatiti u salonu?
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:11 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Rodbina mi je uletjela klizeći nekim eurima, znači mogu još uplatiti u salonu?
Da, akcija traje do 31.5. :)

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:12 pm

Jao kako bi bilo dobro da ovih 7-8 dana bude furka oko uplata za Evropsku grbavicu, ovaj tekst je fenomenalan u opisu..

ChWilla
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:12 pm

ova odluka će odlučiti jako mnogo toga sa sobom. 7-10 dana vremena ne znači sada ništa, naročito kad nismo izborili evropu. a i da jesmo igrači bi još bili na odmoru.
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:35 pm

Sad bi Bazdarevic umjesto Matea Susica mogao pozvati Memiju za ove utakmice u Japanu, jer nema desnog beka nikako.. a ako ne pozove nikoga, moze pokusati sa Memisevicem na desnom beku, jer dosta dobro kontrolise loptu.. nesto ko Ivanovic :roll:

A zamisli Memiju pozove, mali eksplodira, dvije utakmice, dva gola, dvije asistencije, i sve u broju 2 za dva ga miliona KM prodamo al nakon jos jedne sezone kod nas, nadam se kao prvi desni bek u timu.. :ganja:

Dolina
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:36 pm

230 000 je baš lijepa cifra, nisam očekivao baš ovakav odziv mada se dalo naslutiti poslije punog stadiona protiv Širokog.
Nagledao sam se utakmica ali ta će mi baš ostati kao referentna. Da se naježiš.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

cikazubo
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:38 pm

IvanOsim je napisao/la:Sad bi Bazdarevic umjesto Matea Susica mogao pozvati Memiju za ove utakmice u Japanu, jer nema desnog beka nikako.. a ako ne pozove nikoga, moze pokusati sa Memisevicem na desnom beku, jer dosta dobro kontrolise loptu.. nesto ko Ivanovic :roll:

A zamisli Memiju pozove, mali eksplodira, dvije utakmice, dva gola, dvije asistencije, i sve u broju 2 za dva ga miliona KM prodamo al nakon jos jedne sezone kod nas, nadam se kao prvi desni bek u timu.. :ganja:
Zvao bi ga 100% da je sezonu odradio na desnom beku, ali ovako tesko, prije da ce onog Efendica iz Slobode pozvati..

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:40 pm

Eh kad bi se zaokruzilo na 250... to bi bila lijepa cifra za historiju, moze i 246, zaokruzivat ce se.. :DD:

Edit: Slazem se s tobom cikuzabo..

Elegant
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:44 pm

Da li je negdje napisano kako klub misli u 2017. nastaviti gradnju tribina kojim sredstvima, receno je da tada ide jug prva faza ?!
A obzirom da sada staje ovo prikupljanje i tesko da ce se nastaviti. Jesu li buđetom planirali prvu fazu juga ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:45 pm

Zna li se dokle je zapad sa konstrukcijom i postavljanjem stolica ?

EDIT : Elegant mislim da su obrazlozili na onoj presici da se svi radovi finansiraju izvan budzeta kluba, dakle donacije, sponzori, clanarine itd..

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:56 pm

Hurmasica je napisao/la:
Obzirom da se radi o jedinstvenom projektu na ovim prostorima, koji je bio generator dalekosežnih pozitivnih pomaka u infrastrukturi Kluba, zbog svog značaja i sveukupne važnosti neće biti produžen niti će ikada na ovaj način biti ponovljen.
Nikad ne reci nikad, prije ovoga je trebala tacka a ovo ne pisati... Do kraja ce se skupiti 230.000 KM sto je odlicna cifra.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.

Prijava