18. juna je sjednica.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=eWH4FZ02dBk[/video]Omar500 je napisao/la:E posto je zavladala susa s informacijama, da vas pitam zna li neko kako da nadjem snimak s proslave titule 2000/01, protiv Celika, traje ja mislim minutu i po, i cijeli stadion pjeva 'Zeljeznicar sampion' i baklje na svim tribinama, pa i na cijelom istoku, fantasticna atmosfera![]()
![]()
Bio je prije na youtubeu, stavljen mozda 2006. godine, ali odavno ga nisam gledao i ne mogu ga naci, a zaboravio sam i kako se zvao video zapis. Svaka pomoc je dobrodosla
Hvala ti puno, nisam ocekivao ovako brzo odgovorHurmasica je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=eWH4FZ02dBk[/video]Omar500 je napisao/la:E posto je zavladala susa s informacijama, da vas pitam zna li neko kako da nadjem snimak s proslave titule 2000/01, protiv Celika, traje ja mislim minutu i po, i cijeli stadion pjeva 'Zeljeznicar sampion' i baklje na svim tribinama, pa i na cijelom istoku, fantasticna atmosfera![]()
![]()
Bio je prije na youtubeu, stavljen mozda 2006. godine, ali odavno ga nisam gledao i ne mogu ga naci, a zaboravio sam i kako se zvao video zapis. Svaka pomoc je dobrodosla
Da danas prestave trenera sutra bi pitanje bilo ko ostaje, ko dolazi, sta je sa istocnom tribinom...fk1921 je napisao/la:Dok svi kandidati prezentuju plan i program potrajat ceko sto elegant kaze nema nista prije iduceg vikenda...ovo su najgori dani na forumu haha
Da, akcija traje do 31.5.omladina1921zeljina je napisao/la:Rodbina mi je uletjela klizeći nekim eurima, znači mogu još uplatiti u salonu?
Zvao bi ga 100% da je sezonu odradio na desnom beku, ali ovako tesko, prije da ce onog Efendica iz Slobode pozvati..IvanOsim je napisao/la:Sad bi Bazdarevic umjesto Matea Susica mogao pozvati Memiju za ove utakmice u Japanu, jer nema desnog beka nikako.. a ako ne pozove nikoga, moze pokusati sa Memisevicem na desnom beku, jer dosta dobro kontrolise loptu.. nesto ko Ivanovic![]()
A zamisli Memiju pozove, mali eksplodira, dvije utakmice, dva gola, dvije asistencije, i sve u broju 2 za dva ga miliona KM prodamo al nakon jos jedne sezone kod nas, nadam se kao prvi desni bek u timu..
Nikad ne reci nikad, prije ovoga je trebala tacka a ovo ne pisati... Do kraja ce se skupiti 230.000 KM sto je odlicna cifra.Hurmasica je napisao/la:
Obzirom da se radi o jedinstvenom projektu na ovim prostorima, koji je bio generator dalekosežnih pozitivnih pomaka u infrastrukturi Kluba, zbog svog značaja i sveukupne važnosti neće biti produžen niti će ikada na ovaj način biti ponovljen.