Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 22, 2016 12:44 pm

Chwila je jedini kompetentan ovjde glede stadiona.
Par puta je napisao sta je i kako je....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

nikad_izvini
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:47 pm

LARS1921 je napisao/la:Moze neko preporucit film al da valja?
Sicario

1921.ba
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:59 pm

GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA: Haris Hajdarević i Denis Žerić

http://1921.ba/grbavica-skola-fudbala-h ... zeric-2196" target="_blank

PS. žoazinjo tansre :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

diego1921
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:08 pm

Jel Hajdarevic potpisao,ne mog nigdje da nadjem !! I kad ce oni kadeti potpisati ?

kb80
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:13 pm

starigrad je napisao/la:ko god dodje za trenera, nek mu je Bog na pomoci, s nama ovakvim, kakvi smo. prica se o dugogodisnjem rjesenju i sa tim se apsolutno slazem. dovesti nekoga sa planom i vizijom na duze staze i istrpiti ga. naravno, ne po svaku cijenu. ali, ako se u startu vide pozitivni pomaci u igri, pravilna rotacija igraca, igraci budu igrali na prirodnim pozicijama, fizicka sprema bude na nivou, itd., ne treba, u slucaju neosvajanja nekog od trofeja, tjerati takvu osobu. iduca sezona, odnosno, liga za prvaka, ce biti na noz, a i drugi imaju ambicije i oni se za nesto pitaju. bit ce tesko doci do trofeja. evropa se, po meni, moze postaviti kao normativ.

ali, ako ne bude ovih pozitivnih pomaka, o kojim pisah gore, tesko njemu, i ne samo njemu. svakako nas ima, pa vec se trofeji postavljaju kao ultimatum. ni pomisliti ne smijem sta bi se pricalo, pisalo, drobilo, psovalo... u slucaju loseg starta ili, ne daj Boze, neizlaska u evropu.
Sve si dobro rekao...
Definitvno treba biti strpljiv sa nekim koga se bude moglo gledati, pa mozda i uzivati u igri, jer ja iskreno nisam puno uzivao u igri ove godine...
Treba biti realan pa reci da je u BiH tesko do trofeja "ako nisi na redu" za trofej, ali mi smo Zeljeznicar i treba rusiti debilna "pravila" samo polako...

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:13 pm

Zera ima trenera i radi u teretani :klanjase2: :klanjase2: Svaka cast momak, nadam se da ce sljedece sezone polako ulaziti u prvi tim. Samo raditi treba, bravo Zera. Izgleda mi nekako pametan ovaj momak, nadam se da ce ga zdravlje posluziti.

staaarinavijac
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:16 pm

Auuu , ovaj Norvežanin ima vrlo dobre reference za Želju , ali da li ga Uprava želi i da li ga može platiti je drugi par cipela ... možda je i malo više drukčiji mentalitet od mentaliteta naših igrača, ali vrijeme je da se naši igrači natjeraju da se ponašaju evropski na terenu.

U svakom slučaju profil kakav ima ovaj trener je ono što nama treba .

Kapiten
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:20 pm

staaarinavijac je napisao/la:Auuu , ovaj Norvežanin ima vrlo dobre reference za Želju , ali da li ga Uprava želi i da li ga može platiti je drugi par cipela ... možda je i malo više drukčiji mentalitet od mentaliteta naših igrača, ali vrijeme je da se naši igrači natjeraju da se ponašaju evropski na terenu.

U svakom slučaju profil kakav ima ovaj trener je ono što nama treba .
hoce li iko napisati ime tog lika :mrgreen: **** ga norvezanin
?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:22 pm

ma ima na prošle dvije-tri strane. ne mogu da upamtim...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:25 pm

ChWilla je napisao/la:ma ima na prošle dvije-tri strane. ne mogu da upamtim...
Ne zna raja da si u talu. :kafa:
Ocekujem Zerica ove godine kao prvu izmjenu kada imamo povoljan rezultat. Slijedece godine u prvi sastav malca gurnuti.

DR.HOUSE
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:26 pm

Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Ajzea
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:27 pm

Ovaj bi nam sjeo ko budali samar, ali..
Plus igra 4-3-3, ali..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 22, 2016 1:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:
Status: Online

ned maj 22, 2016 1:32 pm

Sve je to lijepo, ali nemamo mi para za njega. Doveo bi sa sobom svoje ljude za strucni stab sto definitivno ne mozemo platiti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 22, 2016 1:38 pm

fedeltafrotta je napisao/la:GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA: Haris Hajdarević i Denis Žerić

http://1921.ba/grbavica-skola-fudbala-h ... zeric-2196" target="_blank

PS. žoazinjo tansre :palacgore:
Jest simpa ovaj Hajdarevic, nasmijan konstantno :D
Samo nek se guraju ovi mladji momci, to je ja mislim i najbitnije i vidjeli smo da moze pokazati rezultate. Naravno, ne u svakoj utakmici i ne odmah sve, nego to ce trener najbolje znati dozirati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

ned maj 22, 2016 2:31 pm

Ajzea je napisao/la:
Ovaj bi nam sjeo ko budali samar, ali..
Plus igra 4-3-3, ali..
Stranac je za nas mačak u vreci, na stranu njegovo znanje i nacin rada jer vecina ovdje nikad nije cula za ovog lika niti pratila neke njegove uspjehe i klubove. On ne poznaje nas jezik a komunikacija je kljucna - a pitanje je koliko dobro nasi igraci znaju engleski da se mogu sporazumit. Također koliko on poznaje Zelju i ovu ligu ?

Nas mentalitet je posebna prica, on dok se tu uklopi, dok nametne svoj nacin rada i upozna igrace pocet ce liga 12. Da ne pricamo o pojacanjima ili njegovim zeljama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 22, 2016 2:57 pm

U juniorsku reprezentaciju pozvani Zeric i Mujagic, i pored Sirokog i Partizana jedini smo klub koji ima dva igraca na spisku. Pored njih dvojice pozvan je i Seid Behram, omladinac koji je iz nasg kluba otisao prije godinu dana, pise da je u Readingu, al mislim da je u Metz-u trenutno, mozda je posudjen. I pored slabije sezone juniora, potvrdjuje se cinjenica da rezultat nije mjerilo, pogotovo sto je nasa politika do sad bila da najbolji juniori igraju za prvi tim, nadam se da cemo tim tempom i nastaviti. Za dvojicu gore navedenih i Osmankovica mora se naci mjesta u ekipi i nekih 15-20 utakmica u sezoni..

Tryg
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:01 pm

A ja harema u pm :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 22, 2016 3:04 pm

IvanOsim je napisao/la:U juniorsku reprezentaciju pozvani Zeric i Mujagic, i pored Sirokog i Partizana jedini smo klub koji ima dva igraca na spisku. Pored njih dvojice pozvan je i Seid Behram, omladinac koji je iz nasg kluba otisao prije godinu dana, pise da je u Readingu, al mislim da je u Metz-u trenutno, mozda je posudjen. I pored slabije sezone juniora, potvrdjuje se cinjenica da rezultat nije mjerilo, pogotovo sto je nasa politika do sad bila da najbolji juniori igraju za prvi tim, nadam se da cemo tim tempom i nastaviti. Za dvojicu gore navedenih i Osmankovica mora se naci mjesta u ekipi i nekih 15-20 utakmica u sezoni..
Nema igraca Sarajeva i Zrinjskog nikako. Ne znam sto.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

IvanOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 22, 2016 3:11 pm

ž'21 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:U juniorsku reprezentaciju pozvani Zeric i Mujagic, i pored Sirokog i Partizana jedini smo klub koji ima dva igraca na spisku. Pored njih dvojice pozvan je i Seid Behram, omladinac koji je iz nasg kluba otisao prije godinu dana, pise da je u Readingu, al mislim da je u Metz-u trenutno, mozda je posudjen. I pored slabije sezone juniora, potvrdjuje se cinjenica da rezultat nije mjerilo, pogotovo sto je nasa politika do sad bila da najbolji juniori igraju za prvi tim, nadam se da cemo tim tempom i nastaviti. Za dvojicu gore navedenih i Osmankovica mora se naci mjesta u ekipi i nekih 15-20 utakmica u sezoni..
Nema igraca Sarajeva i Zrinjskog nikako. Ne znam sto.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ima jedan iz Zrinjskog, a iz Sarajeva nema, procjena selektora, vidis samo veliki timovi Bayern, Menhengladbah, Sparta, Zeljo.. :DD:

Kako li se Mehuljic snasao kod njih, on je jos kadet, al bojim se da je na djecaku sad prevelik pritisak, daj Boze da izdrzi..

plavi kanarinac
Kontakt:

ned maj 22, 2016 3:16 pm

Sta ste se usuuutili, zatisje pred buruuuu??
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava