Joj Visca ce Adebayoru asistirati...

Miroslav - ZericCharlie Sheen je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 5:00 pmznaci kad sve saberes i oduzmes mi smo klub bez perspektive i igramo u ligi koja nema perspektive,da se ne nadam nekom napretku i budzetu od 10 milki i nekom igranju grupne faze za tri godine.Dalje opet smo mi ti koji najvise mijenjamo,ne znam sta Slavko planira za cetri prelazna roka koja stalno spominje kad ga svaki rok napusti 5,6 igraca,evo na ljeto vec ostaje bez najboljeg igraca a moguce i lendric da ode pa opet iznova sve i sve.Mislim da ce nam bas dosta vremena trebati da se oporavimo od onih greski od proslih godina.
lendric (nikolic)
zakaric( crnov) zeba (bekric) miroslav ?
blagojevic (radinovic) markovic( hasanovic)
stojanovic(besirevic) boka bogi( kemo) sinisa (stana)
Kao i obicno slozio bi se sa tobom, mislim da je racunica jasna prodajes kad mozes prodati. Imamo li neku varijantu, ne znam. Mozda racunamo na to da i Kostic moze odigrati lijevog beka u najgorem slucaju. Od pocetka je jasno da se nismo obazirali na to da li igraci mogu igrati kup.sergejevic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 5:16 pmNe fali nama nazad jedan, fale dva, pa mozda i tri igraca. Lijevi bek i dva stopera. Stanic ima problem s koljenom, onda nema zamjene za Sinisu. Trebamo se malo sjetiti kakav je Sinisa na utakmicama i uvijek je blizu suspenzije, moras onda prebaciti Stanica umjesto njega, a onda lijevo samo Besirevic koji jos moze igrati za kadete. Problem je i taj kup u kojem ne moze igrati Stojanovic. U slucaju suspenzije Stevanovica igracemo sa Stanicem i Besirevicem. Ne znam stvarno sta je Slavko zamislio.
Zakalamutali smo ga opet poštenski. Ostali na dva špica 7 igrača u odbrani od kojih dvojica nemaju ozbiljne minute a jedan ne može igrat u kupu. Počeli smo dobro s prelaznim rokom i umjesto slag na kraju useremo ga.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 5:27 pmOdlazak Memije puno mijenja u sirini.. Sinisa je dobro odigrao i na lijevom beku a sada ta opcija vise nije realna pa u prvenstvu sve ovisi o Stojanovicu za kojeg jos uvijek ne mozemo reci da je kvalitetno rjesenje na lijevom beku.. Jos u kupu ne moze igrati.. Stana nije rjesenje ni za jednu poziciju jer je daleko od kvaliteta koji nam je potreeban.. Fakat sad nam na gotovo svim pozicijama osim u sredini fale igraci.. Otputovali su na zavrsni dio priprema i uz tog stopera za nas je prelazni rok gotov i i kada bi dovodili jos igraca bilo bi kasno s obzirom da ne bi prosao pripreme sa klubom..