Halali prijatelju, već sam zaboravio iako sam obećao, najiskrenije se izvinjavam.
Kao što rekoh, definitivno je da ću ovdje nastaviti pisati, prevashodno iz poštovanja prema vama koji ste nam od onog famoznog egzodusa, pa sve do danas omogućili normalan dijalog, konverzaciju, vođenje rasprava, etc. Od momenta kada sam se registrovao na ovaj forum, znao sam da ga vode navijači Sarajeva, što mi čak ima još veću draz. Navijači Sarajeva mi omogućiše sve ono, što nisam mogao imati na "nepristrasnom" i "objektivnom" forumu.. Čak si mogao i primijetiti ako pratiš, a vjerujem da pratiš, da je administrator foruma u više navrata sugerirao da pređemo na, zamisli ovo, fksinfo.. Naravno, većina forumskog auditorija je to prihvatila te bijaše ubijeđena da pojma nemamo gdje se nalazimo, što je jednak apsurd kao i u rečenici prije ove.
Istini za volju, nisam znao da ste vi napravili snimak onog sukoba, i tačno je da ste mogli izbjeći bilo kakvo objavljivanje, to bez daljnjeg. Niste to uradili, i na tome vam skidam kapu.
"Nismo sebi dozvolili da nam bilo koja uprava, klub ili član uprave svojom hedijom kreira mišljenje niti ćemo pa makar umrli od gladi, ugasili ga ili prestali raditi."
Meni je ovo sasvim dovoljno da shvatim o čemu se radi te kako sve funkcioniše. Helem, zelim vam se još jednom zahvaliti i nadam se da ćete ostati korektni onoliko koliko ste bili do sada, a bili ste više no dovoljno. Mi vam se mozemo zahvaliti pisanjem po forumu, klikovima, čitanjem članaka, etc ..
Vama će rasti broj čitaoca dok god se budete drzali ovih stavova, a nadam se da hoćete i zelim vam svu sreću u namjeri da uspijete. Od vas smo trazili korektnost i ista nam je uzvraćena, nismo dozivjeli da nam administracija/moderacija omalovazava klub, vrijeđa upravu, ismijava navijače.. Mozda bih i koju više prozborio, ali kasno je pa ću neki drugi put, raspišem se ja s vremena na vrijeme i više no što treba.
Pozdrav za pitarsku administraciju i moderaciju, zivio fksinfo..
PS.
Valjda nećemo nestajati jedan po jedan, ako vam spomenemo Ibrakovića u negativnom kontekstu.