dobio sam info da su dogovorili djelmica,e vjerovatno ce dobiti papire.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:52 pmMa da Djelma moze papire uzet, sigurno ce Djelma za manje igrati i odlican igrac u ovom trenutku.
Nadam se da ce nesto uspjet izmajmunisat jer Djelma ima zelju da dodje sigurno.
Ajdeee Miskee rjesaji too..
Brate ko god da si, to ako se desi imas od mene pice.. Za mustuluka siCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:54 pmdobio sam info da su dogovorili djelmica,e vjerovatno ce dobiti papire.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:52 pmMa da Djelma moze papire uzet, sigurno ce Djelma za manje igrati i odlican igrac u ovom trenutku.
Nemoj Boga ti o "ljubavi" i slicnim sranjima, eto bas ce on doci u Zelju i igrati za manje para.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:52 pmMa da Djelma moze papire uzet, sigurno ce Djelma za manje igrati i odlican igrac u ovom trenutku.
Ko je spomenuo ljubav?!Elegant je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:58 pmNemoj Boga ti o "ljubavi" i slicnim sranjima, eto bas ce on doci u Zelju i igrati za manje para.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:52 pmMa da Djelma moze papire uzet, sigurno ce Djelma za manje igrati i odlican igrac u ovom trenutku.
Imamo mi tih legnedi, ljubanika koji znaju kako se uzimaju titule i trofeji, sve ucinili za Zelju ali je ministarska plata cjena toga, eto ti primjer Jahica jos hoce da nas tuzi.
Otkrio se Leon, pardon Leona, cuj pice hahaahLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:55 pmBrate ko god da si, to ako se desi imas od mene pice.. Za mustuluka siCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:54 pmdobio sam info da su dogovorili djelmica,e vjerovatno ce dobiti papire.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:52 pmMa da Djelma moze papire uzet, sigurno ce Djelma za manje igrati i odlican igrac u ovom trenutku.
Ajdeee Miskee rjesaji too..![]()
Lendric Ivan je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 10:02 pmOtkrio se Leon, pardon Leona, cuj pice hahaahLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:55 pmBrate ko god da si, to ako se desi imas od mene pice.. Za mustuluka siCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:54 pm
dobio sam info da su dogovorili djelmica,e vjerovatno ce dobiti papire.![]()