Bas tako i istim rezultatom sve do kraja ...storm_raider je napisao/la:Sutra 7000 i pobjediti Mladost, pa makar i 1:0!
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Bas tako i istim rezultatom sve do kraja ...storm_raider je napisao/la:Sutra 7000 i pobjediti Mladost, pa makar i 1:0!
bolje 7 hiljada i pobjeda 1 razlike nego 5 hiljada i 3 razliketm8782 je napisao/la:Bas tako i istim rezultatom sve do kraja ...storm_raider je napisao/la:Sutra 7000 i pobjediti Mladost, pa makar i 1:0!
Pozitivno ili...BHDragons je napisao/la:Iznenadit ćemo se sutrašnjom posjetom...
Pozitivnotm8782 je napisao/la:Pozitivno ili...BHDragons je napisao/la:Iznenadit ćemo se sutrašnjom posjetom...
BHDragons je napisao/la:Pozitivnotm8782 je napisao/la:Pozitivno ili...BHDragons je napisao/la:Iznenadit ćemo se sutrašnjom posjetom...
Neka je još neko, sem mene, rekao.exbabilon je napisao/la:Vecina nas je vec upisala bodove i kontamo kako u nastavku prvenstva stici -2 boda, a jos uvijek smo na -5 u odnosu na trece mjesto. Bit ce sutra teska utakmica, nema dileme, ali mi je nekim brzim golom mozemo olaksati dobrano, a onda uz podrsku navijaca prednost ne bi trebali prokockati.
Veca, Sinisa, Bogi, Hodzurda, Kramaric, Zahirovic, Zolotic, Stevanovic, Bekric, Stanic, Lendric
![]()
Bice tesko bez Blagojevica i Kosorica, al sad se tek vidi da nismo gomilali igrace, zamjene su dostojne i ne bi se izostanak trebao previse osjetiti. Na stadionu sutra vise od 3 hiljade, a manje od 7.![]()
Samo da ne bude velika mazija, valja cupkat 2 sata.
Jes, pa da on edisu naredjujestorm_raider je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih ovog Dzidica volio vidjeti u Zelji. Strasno autoritativan karakterom, veliki borac, a i zna sa loptom. Edis voli i postuje ovakve igrace.
Ja baš i ne bih zbog onog što je izjavio prije početka sezonestorm_raider je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih ovog Dzidica volio vidjeti u Zelji. Strasno autoritativan karakterom, veliki borac, a i zna sa loptom. Edis voli i postuje ovakve igrace.
Vjeruj da sam isto pomislio. Jako kvalitetan igrač.storm_raider je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih ovog Dzidica volio vidjeti u Zelji. Strasno autoritativan karakterom, veliki borac, a i zna sa loptom. Edis voli i postuje ovakve igrace.
Tesko da Edisu moze iko naredjivati.LARSSON je napisao/la:Jes, pa da on edisu naredjujestorm_raider je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih ovog Dzidica volio vidjeti u Zelji. Strasno autoritativan karakterom, veliki borac, a i zna sa loptom. Edis voli i postuje ovakve igrace.
Ma ono kao svi pričaju o Želji u superlativima, a kao imamo isto bodova. Nije mi se to svidilo, jer je to baš ono potcjenjivački, bar menistorm_raider je napisao/la:Tesko da Edisu moze iko naredjivati.LARSSON je napisao/la:Jes, pa da on edisu naredjujestorm_raider je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih ovog Dzidica volio vidjeti u Zelji. Strasno autoritativan karakterom, veliki borac, a i zna sa loptom. Edis voli i postuje ovakve igrace.
@BHDragons, sta je izjavio?