Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 30, 2017 3:08 pm

exbabilon je napisao/la:
pon jan 30, 2017 2:57 pm
Da je dobro sto nema stopera jos, nije. I svaki dan koji odmice je teza situacija. Da je katastrofa, isto nije jer se mozda jos danas ili sutra pojave jedan ili dvojica, haj znaj.. Ja sam prvi zabrinut, ali treba sacekat pa donositi sudove.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ma olako se pristupilo tom Kosticu, doci ce i vidi gdje zavrsismo cekajuci stopera. Nije dobro, mozda sam se u prvom postu pogresno izrazio da je katastrofa. Katastrofa je ako se Boca povrijedi, a nemas stopera na klupi. To je katastrofa.

LARSSON
Kontakt:

pon jan 30, 2017 3:16 pm

http://reprezentacija.ba/62287-pripreme ... -fudbalera

Znači Žerić očito ne ide na pripreme u Tursku

reks1
Kontakt:

pon jan 30, 2017 3:58 pm

Sigauran sam da struka najbolje zna koliko nam je potreban jos makar jedan stoper i siguran sam da rade sve sto je potrebno da i tu rupu zatvorimo.
Ocigledno je da se namjerno islo na jace protivnike u pripremnim utakmicama.Ako me sjecanje drzi i sa Amarom smo imali vise puta jace protivnike.Sto se tice samog prelaznog roka ne bih ja zakljucivao nista prije vremena.Da li smo uboli sa prinovama,Naravno Zebu tu ne ubrajam,to cemo tek da vidimo.Evo ja cu biti zadovoljan da stari kadar sa Zebom podigne formu i uigra se a sve sto Zakaric Crnov ,Stojanovic donesu pride ,to mi je bonus.
Drugi dio takmicenja je totalna nepoznanica.Drugaciji sistem takmicenja donosi novu i nepoznatu situaciju svima.Treba biti optimistanaravno ali nikako ne zaboraviti faktor raznoraznih kuhinja i sudijskih namastavanja.Evo samo jucer gol koji nije priznat Barceloni i onaj tzv Djekin ofsajd kojim je onemogucen penal u 95 dovoljno govori sta sudije mogu i kako grijese tamo na zapadu a kod nas ne smijem ni pomisliti.
Pravimo stadion ,na upravi je pritisak.Prisiljeni smo da se smjeskamo i slikamo sa uhljupima koji darivaju nase pare i samopromovisu se i pride im jos mi trebamo natovariti dodatni teret u vidu nekih titula ,cak i duplih.Mislim da je ovo sto se zakotrljalo proces i da ce potrajati,strplivo do krajnjeg cilja ato je stabilan klub.
Za mene je Evropa sasvim korektan sportski domet,prilika za zaradu i promocija kluba na nivou na koje bi cini mi se mogli vise napraviti.

sajo10
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:04 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon jan 30, 2017 3:16 pm
http://reprezentacija.ba/62287-pripreme ... -fudbalera

Znači Žerić očito ne ide na pripreme u Tursku
Ne mora znaciti, mislim da se nece odazvati na ovaj skup, jer je to vise kamp da se vide neki novi igraci a i da ovi stari dodju na okup ponnovo, medjutim Zeric nema potrebe se dokazivati na ovim trodnevnim pripremama, on je jedan od najbitniji igraca ove generacije. :)

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:05 pm

Jel Aco nasao sta vani.. Vala se moglo sacekati da rjesimo tog stopera pa onda neka ide.. Ovako smo se malo prerano rastali..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:23 pm

Pratite zvaničnu i portal Sport1.ba

Nije Kerla nije Kostić...
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u pon jan 30, 2017 4:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:24 pm

Stoper dolazi sigurno, mozda i dva. :)
Spoiler:
Samo ne znamo kad.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:29 pm

pratim :oops:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Grbavica
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:32 pm

AsharaK je napisao/la:
pon jan 30, 2017 12:47 pm
seha je napisao/la:
pon jan 30, 2017 12:46 pm
AsharaK je napisao/la:Intervju zavrsen, nekih 45min :)
Bit ce za 45 min na stranici ili ???

Sent from my iPhone using Tapatalk
Trajanje je 45min

Kad kontate to objaviti
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon jan 30, 2017 2:36 pm
Stvarno je kriminalno, i treba izdati saopstenje "Zasto nismo doveli stopera to Antalije"
Joj Lars nemoj trolat djaba. Realno bolje je da je odmah dosao. Sam Slavko je rekao da zeli skupiti ekipu do priprema a et dodje i Antalija mi nemamo stopera.
Nije to sad da se skida glava il nesto pocne srat, ali realno bolje bi bilo da je dosao prije.
Znamo da nisu mogli doci i da je bolje ne dovoditi samo eto da dodje, ali svaki novi dan u Antaliji bez stopera nije dobro za nas..
Ovo je sve sta bi bilo kad bi bilo.

A stoper do sutra dolazi sigurno :D

LARSSON
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:42 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jan 30, 2017 4:38 pm
LARS1921 je napisao/la:
Stvarno je kriminalno, i treba izdati saopstenje "Zasto nismo doveli stopera to Antalije"
Joj Lars nemoj trolat djaba. Realno bolje je da je odmah dosao. Sam Slavko je rekao da zeli skupiti ekipu do priprema a et dodje i Antalija mi nemamo stopera.
Nije to sad da se skida glava il nesto pocne srat, ali realno bolje bi bilo da je dosao prije.
Znamo da nisu mogli doci i da je bolje ne dovoditi samo eto da dodje, ali svaki novi dan u Antaliji bez stopera nije dobro za nas..
Ovo je sve sta bi bilo kad bi bilo.

A stoper do sutra dolazi sigurno :D
Ne trollam dzaba, placen sam :kafa:

Vracani Jahica, nece trenirati sa omladincima, ide na pripreme u Tursku

Ajzea
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
Nije nista cudno sto je raja nezadovoljna jer stoper nije doveden do sad. Fantastican prelazni rok su usrali ovim, sem ako se nesto ne promijeni.
Ja bih takodjer bio strasno nezadovoljan takvim ishodom, nemam razloga to kriti iako se potajno nadam da ce jedan do polaska u Antaliju parafirati ugovor.
Da ne prejudiciram stvari, sacekajmo spisak putnika za Antaliju..

edit
Vrbanjusa, hvala na PP.. Barem me ti obradova informacijom. :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon jan 30, 2017 4:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

diego1921
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:45 pm

Stoper ce doci kad Hrasno kaze ! :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:47 pm

Ajzea je napisao/la:
pon jan 30, 2017 4:44 pm

Nije nista cudno sto je raja nezadovoljna jer stoper nije doveden do sad. Fantastican prelazni rok su usrali ovim, sem ako se nesto ne promijeni.
Ja bih takodjer bio strasno nezadovoljan takvim ishodom, nemam razloga to kriti iako se potajno nadam da ce jedan do polaska u Antaliju parafirati ugovor.
Da ne prejudiciram stvari, sacekajmo spisak putnika za Antaliju..

edit
Vrbanjusa, hvala na PP.. Barem me ti obradova informacijom. :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Vrbanjusa, zar moze bolje od Kerle :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Pratite zvanicnu ili se javite Vrbanjusi na PP. .
Ovaj ce sam igrat odbranu, ne treba mu niko :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:49 pm

Mogu ga vracati koliko hoce, ali meni se cini da frajer vise nema kuveta za ozbiljan fudbal. Jedna od vecih izrada u proslom prelaznom roku.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:50 pm

pratim :oops:

Ajzea
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:52 pm

Ma @vrbanjusa pitajte na PP, nece on da pise po temi..

Hurmasica
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:52 pm

Plavo proljeće. Svim poznavaocima fudbalskih prilika u našoj zemlji dobro je poznat ovaj pojam, a posebno navijačima Željezničara.

Naime, premijerligaš sa Grbavice, posljednjih godina, tradicionalno bolje igre pruža u proljetnom dijelu šampionata, kada je najčešće i znao prelomiti ''bitke'' za titulu, odnosno Evropu.

Plavo proljeće u najtrofejnijem fudbalskom kolektivu u našoj zemlji priželjkuju i sada. Da očekivanja nisu bez temelja potvrđuje i lista pojačanja koja su ove zime stigla na Grbavicu. Zajko Zeba, Ivan Crnov, Danijel Stojanović, Goran Zakarić..., dobro su poznata i priznata fudbalska imena ne samo na prostorima naše zemlje, nego i šire.

Ipak, jedno ime se posebno ističe. Zajko Zeba. Vanserijski veznjak jedan je od najboljih igrača Premijer lige BiH svih vremena i njegovo iskustvo svakako će biti ono što će u budućnosti često prevagnuti u Željinu korist.

- Svi znamo da Željezničar bolje igra u drugom dijelu sezone. Plavo proljeće je nešto što je postalo prepoznatljivo i vjerujem da će tako biti i sada. Uprava radi odličan posao, a sada je na nama da ih pratimo sa rezultatima. Evropa nam je minimum minumuma. A vidjet ćemo možemo li napraviti više od toga - kazao je Zeba na početku razgovora za Faktor.

Iskusni fudbaler zadužio je kapitensku traku i bit će predvodnik ekipe koja ima velike ambicije.

- Mnogo mi znači kapitenska traka. Bio sam kapiten i zadnji put kada sam nosio dres Željezničara, ali sada mi je još draža. Dat ću sve od sebe da budem pravi vođa, na terenu, ali i van terena - kazao je Zeba, koji se brzo uklopio u ekipu, a pohvalio je i saigrače:

- Momci su zaista odlični. Tek sada nam predstoji uigravanje i više utakmica, ali ono što može radovati jeste odlična atmosfera u ekipi. A to je preduslov za dobar rezultat. Imali smo teške pripreme, posebno prvih deset dana kada smo radili bez lopte i trenirali dva puta dnevno. To je psihički bilo teško podnijeti, ali izdržali smo. Vjerujem da ćemo na proljeće biti spremni za izazove koji nam slijede.

Zeba je izdvojio tri ekipe koje će voditi glavnu riječ kada je u pitanju vrh tabele.

- Zrinjski, Sarajevo i mi smo ekipe koje će se boriti za vrh. Ne vidim četvrti tim koji bi mogao pomrsiti račune. Četiri kola u osnovnom dijelu sezone ponudit će odgovore na mnoga pitanje, a mi tu možemo napraviti odličan posao. Kada krene Liga za prvaka, svaka utakmica će biti derbi, svaki bod će biti važan i bit će izuzetno zanimljivo - zaključio je Zeba.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jan 30, 2017 4:54 pm

mirisem pobjedonosni gol zebe u krupi iz slobodnjaka...
100/94/37/34 - i to je to!

kremenko

pon jan 30, 2017 4:55 pm

Sto ne gumo ove tajnovitosti :roll:
Ili ga reci i podjeli sa svima ili suti,svakako cemo vidjeti na zvanicnoj :kafa:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava