+1cikazubo je napisao/la:Dobar je Vukomanovic, mlad, perspektivan, s nasih prostora a opet radio vani, na prvu djeluje kao odlicno rjesenje za nas, s obzirom da ne trazimo trenera koji ce nas vodit 1-2 godine, vec nekog ko je dugorocno rjesenje za klub, realno biti pomocnik u nekom etabliranom evropskom klubu a kamoli sef struke je jace nego ovdje 10 godina vodit neku dobru ekipu, vidjecemo kako ce se razviti situacija, prvo ime koje mi se dopada na prvu pored Keme, Dine i ostalih za koje mislim da su korak nazad..
Baš tako, dobitna kombinacijaChWilla je napisao/la:takav da bude prvi šef struke, a da mu se među pomoćnike doda ipak neko ko poznaje i ovu kaljužu.
e sad skontah na koga još više liči...na košarkaša igora rakočevića.starigrad je napisao/la:uf, otvorih ss.ba... meni se, na slici, ucini da se radi o enisu beslagicu, a ispod naslov o kontaktu sa Zeljom. kontam sta ovaj sad hoce. svakako i iz pastete iskace.
Ti kad izvalis nesto,bas izvalis ,odakle tebi ovi 7 poraza ?Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne kontam otkud vama ideja da bi taj Vukomanovic bio rjesenje za nas. Vodio vrhunski klub u Belgiji gdje ima 9 pobjeda i 7 poraza i dobio nogu nakon samo 3 mjeseca, a godinama bio u klubu.
Prvo da kazem da pojma nemam o covjeku osim sto sam procitao dosta negativnih stvari o njemu po netu ali mi nije jasno odakle vama toliki optimizam da bi on bio za nas, a nista manje ni vise ne znate o njemu nego ja.
Zar nije logicno da treba prizeljkivati nekoga ko ima uspjeh i rezultat iza sebe, a ne skakati na prvu samo jer je vodio nekoga vani.
diego1921 je napisao/la:Ti kad izvalis nesto,bas izvalis ,odakle tebi ovi 7 poraza ?Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne kontam otkud vama ideja da bi taj Vukomanovic bio rjesenje za nas. Vodio vrhunski klub u Belgiji gdje ima 9 pobjeda i 7 poraza i dobio nogu nakon samo 3 mjeseca, a godinama bio u klubu.
Prvo da kazem da pojma nemam o covjeku osim sto sam procitao dosta negativnih stvari o njemu po netu ali mi nije jasno odakle vama toliki optimizam da bi on bio za nas, a nista manje ni vise ne znate o njemu nego ja.
Zar nije logicno da treba prizeljkivati nekoga ko ima uspjeh i rezultat iza sebe, a ne skakati na prvu samo jer je vodio nekoga vani.
Vukomanović je za nešto više od tri meseca na klupi tima iz Liježa, od moguićih 39 osvojio 28 bodova, uz devet pobeda, remi i tri poraza.
Svi portali ovo su prenijeli o njemu,nigdje mu ne pise ovih 7 poraza koje ti spominjes !! Ovo si na transfermarketu nasao,to mu Zukanovic sad stavio ovih 7 poraza !!Plavo - Bijeli je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Ti kad izvalis nesto,bas izvalis ,odakle tebi ovi 7 poraza ?Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne kontam otkud vama ideja da bi taj Vukomanovic bio rjesenje za nas. Vodio vrhunski klub u Belgiji gdje ima 9 pobjeda i 7 poraza i dobio nogu nakon samo 3 mjeseca, a godinama bio u klubu.
Vukomanović je za nešto više od tri meseca na klupi tima iz Liježa, od moguićih 39 osvojio 28 bodova, uz devet pobeda, remi i tri poraza.
Statistika je bikini sto kazu sladokusci, isto kao sto ti nama govoris da pretjerujemo s pohvalama i ti pretjerujes sa kudjenjem Vukomanovica, nije ni sjeo na klpu da ozbiljno pricamo o njemu, ja licno iz svog ugla smatram da je to profil kojeg trebamo traziti, da ima iskustva u inostranstvu a da je "nas" covjek, ovaj je vodio Standard jako dobro u ligi, prethodno bio pomocnik, pa ne traze ga bezveze klubovi tiba N.Forrest i sl., ne mozemo dovest Kloppa pa da imamo zadovoljene sve stvari koje trener treba imati, i njemu bi nasli mane kakvi smo, bilo bi sto ne nosi sako, on je samo motivator treba mu Odu prikljucitPlavo - Bijeli je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Ti kad izvalis nesto,bas izvalis ,odakle tebi ovi 7 poraza ?Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne kontam otkud vama ideja da bi taj Vukomanovic bio rjesenje za nas. Vodio vrhunski klub u Belgiji gdje ima 9 pobjeda i 7 poraza i dobio nogu nakon samo 3 mjeseca, a godinama bio u klubu.
Mi da dovedemo uspjesnog evropskog trenera ? Prisjeti se ko nas je vodio zadnjih 10 godina...Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne kontam otkud vama ideja da bi taj Vukomanovic bio rjesenje za nas. Vodio vrhunski klub u Belgiji gdje ima 9 pobjeda i 7 poraza i dobio nogu nakon samo 3 mjeseca, a godinama bio u klubu.