jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjeraChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu
jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjeraChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu
Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega..Leon_Professional je napisao/la:Mislim da je jedino ovaj Krips spomenuo Ivana. Ako neko zna nesto vise o njemu mada i nema iskustva nekog, bio asistent pa trener Standarda. Vidjet cemo hoce li mu proci prezentacija pred Misketom i kompanijomdiego1921 je napisao/la:Za njega se zna ima par dana i prije nego sto si ti napisao..Lazni insajdeeru !!Krips je napisao/la: Čelnici FK Željezničar su nakon otpuštanja Edisa Mulalića krenuli u potragu za novim rješenjem na trenerskoj poziciji, a jedan od kandidata je Ivan Vukomanović. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je bez angažmana otkako je u februaru 2015. godine dobio otkaz u Standardu. Iako je u prethodnim mjesecima pregovarao sa Oostendeom i Nottingham Forestom, čini se da bi naredna destinacija u njegovoj trenerskoj karijeri mogao biti Željezničar. Vukomanović je, kako je potvrdio za ****.ba, kontaktiran od strane Željezničara i jedan je od ozbiljnijih kandidata da naslijedi Mulalića, a konkretniji potezi rukovodstva kluba trebali bi uslijediti u narednim danima. Prvi trenerski posao ovaj 38-godišnji stručnjak je imao u Standardu. Na veliko iznenađenje na klupi tima iz Liježa se zadržao svega tri mjeseca, međutim malo je poznato da je za to vrijeme bilježio fantastične rezultate i vratio klub u kolosijek koji je prije toga bio na ivici ambisa. Od mogućih 39 bodova osvojio je 28, uz devet pobjeda, remi i tri poraza.
Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/uspostavljeni-kontakti-izmedju-zeljeznicara-i-vukomanovica/195191" target="_blank
to sto je imao "sjajne " rezultate u 3 mjeseca i osvojio toliko bodova nista ne znaci... uzmi Edisovu statistiku ona nije losa, naprotiv odlicna je, ali ko je gledao vidio je da nije bilo sistema u igri.diego1921 je napisao/la:Za njega se zna ima par dana i prije nego sto si ti napisao..Lazni insajdeeru !!Krips je napisao/la:Čelnici FK Željezničar su nakon otpuštanja Edisa Mulalića krenuli u potragu za novim rješenjem na trenerskoj poziciji, a jedan od kandidata je Ivan Vukomanović. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je bez angažmana otkako je u februaru 2015. godine dobio otkaz u Standardu. Iako je u prethodnim mjesecima pregovarao sa Oostendeom i Nottingham Forestom, čini se da bi naredna destinacija u njegovoj trenerskoj karijeri mogao biti Željezničar. Vukomanović je, kako je potvrdio za ****.ba, kontaktiran od strane Željezničara i jedan je od ozbiljnijih kandidata da naslijedi Mulalića, a konkretniji potezi rukovodstva kluba trebali bi uslijediti u narednim danima. Prvi trenerski posao ovaj 38-godišnji stručnjak je imao u Standardu. Na veliko iznenađenje na klupi tima iz Liježa se zadržao svega tri mjeseca, međutim malo je poznato da je za to vrijeme bilježio fantastične rezultate i vratio klub u kolosijek koji je prije toga bio na ivici ambisa. Od mogućih 39 bodova osvojio je 28, uz devet pobjeda, remi i tri poraza.Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/uspostavljeni-kontakti-izmedju-zeljeznicara-i-vukomanovica/195191" target="_blank
Da, da, govorilo se o Belgijancu i prije. Samo on je izasao sa imenom, ali ne bitno todiego1921 je napisao/la: Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega..
Elvedin Varupa rahmetli, ako se ne varam bio je sportski menadzer Travnika i igrao za ekipu? Nije bio trener, ali je imao funkciju u klubu. Neka me neko ispravi ako grijesim.sofronije je napisao/la:jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjeraChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu
Isto tako, Amir Hamzić je nastupio za Zvijezdu, a direktor je kluba.Omar500 je napisao/la:Elvedin Varupa rahmetli, ako se ne varam bio je sportski menadzer Travnika i igrao za ekipu? Nije bio trener, ali je imao funkciju u klubu. Neka me neko ispravi ako grijesim.sofronije je napisao/la:jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjeraChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu
Ma ne bitno,uglavnom znalo mu se ime prije nego sto je napisao..I meni je drago sto ovi ljudi rade ozbiljno,imao je dobar rezultat tamo,sad kakva mu je igra bila,to ne znam..Mene raduje samo sto je Ivica ukljucen u sve ovo,sjeti se samo za Nyemu kad je rekao neka ostane,moze zatrebati !!Leon_Professional je napisao/la:Da, da, govorilo se o Belgijancu i prije. Samo on je izasao sa imenom, ali ne bitno todiego1921 je napisao/la: Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega..![]()
Drago mi je da uprava radi ozbiljno i ovo je jedan dokaz. Kakav je trener to je izgleda tesko znati, mlad je.
Ovaj je 1977 godiste, Wagner je mladji par mjeseci !!Tryg je napisao/la:Pa jel stariji Wagner od njeg? Znaci moze ovaj komotno i trener i igrac biti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa Švabom nema fule, to je sigurno! Ima i ostalih kandidata kako rekose, nadam se da ce izabrati najboljeg trenera.diego1921 je napisao/la:
Ma ne bitno,uglavnom znalo mu se ime prije nego sto je napisao..I meni je drago sto ovi ljudi rade ozbiljno,imao je dobar rezultat tamo,sad kakva mu je igra bila,to ne znam..Mene raduje samo sto je Ivica ukljucen u sve ovo,sjeti se samo za Nyemu kad je rekao neka ostane,moze zatrebati !!
koji je fazon sa tom stranicom i forumom?diego1921 je napisao/la:govnogovno.ba(forum) napisali prije njega..
Bojkotujemo ih i mi ima 2-3 mjesecaPlavo - Bijeli je napisao/la:koji je fazon sa tom stranicom i forumom?diego1921 je napisao/la:govnogovno.ba(forum) napisali prije njega..
ja ih bojkotujem ima neke 2-3 godine pa nisam upucen
Mislim da je vakat da izginemoLARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Mislim da je vakat da izginemoLARS1921 je napisao/la:![]()
Ajde zvanična
Ma brate on je legenda evropskog fudbala, covijek 85 igrao s 2 brza beka !!Covijek koji je ispred svog vremena !! Da nam je ziv i zdrav jos puno godina !! Kazu da ima jos par kandidata,nadam se da cemo najboljeg izabrati, koji ce tu biti par godina !!Leon_Professional je napisao/la:Sa Švabom nema fule, to je sigurno! Ima i ostalih kandidata kako rekose, nadam se da ce izabrati najboljeg trenera.diego1921 je napisao/la:
Ma ne bitno,uglavnom znalo mu se ime prije nego sto je napisao..I meni je drago sto ovi ljudi rade ozbiljno,imao je dobar rezultat tamo,sad kakva mu je igra bila,to ne znam..Mene raduje samo sto je Ivica ukljucen u sve ovo,sjeti se samo za Nyemu kad je rekao neka ostane,moze zatrebati !!