Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sofronije
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 21, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu :rofl:
jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjera
:zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 8:34 pm

Leon_Professional je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Krips je napisao/la: Čelnici FK Željezničar su nakon otpuštanja Edisa Mulalića krenuli u potragu za novim rješenjem na trenerskoj poziciji, a jedan od kandidata je Ivan Vukomanović. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je bez angažmana otkako je u februaru 2015. godine dobio otkaz u Standardu. Iako je u prethodnim mjesecima pregovarao sa Oostendeom i Nottingham Forestom, čini se da bi naredna destinacija u njegovoj trenerskoj karijeri mogao biti Željezničar. Vukomanović je, kako je potvrdio za ****.ba, kontaktiran od strane Željezničara i jedan je od ozbiljnijih kandidata da naslijedi Mulalića, a konkretniji potezi rukovodstva kluba trebali bi uslijediti u narednim danima. Prvi trenerski posao ovaj 38-godišnji stručnjak je imao u Standardu. Na veliko iznenađenje na klupi tima iz Liježa se zadržao svega tri mjeseca, međutim malo je poznato da je za to vrijeme bilježio fantastične rezultate i vratio klub u kolosijek koji je prije toga bio na ivici ambisa. Od mogućih 39 bodova osvojio je 28, uz devet pobjeda, remi i tri poraza.

Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/uspostavljeni-kontakti-izmedju-zeljeznicara-i-vukomanovica/195191" target="_blank
Za njega se zna ima par dana i prije nego sto si ti napisao..Lazni insajdeeru !! :shisha:
Mislim da je jedino ovaj Krips spomenuo Ivana. Ako neko zna nesto vise o njemu mada i nema iskustva nekog, bio asistent pa trener Standarda. Vidjet cemo hoce li mu proci prezentacija pred Misketom i kompanijom :ganja:
Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega.. :shisha:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u sub maj 21, 2016 8:41 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

blueheart
Kontakt:

sub maj 21, 2016 8:35 pm

diego1921 je napisao/la:
Krips je napisao/la:
Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
Čelnici FK Željezničar su nakon otpuštanja Edisa Mulalića krenuli u potragu za novim rješenjem na trenerskoj poziciji, a jedan od kandidata je Ivan Vukomanović. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je bez angažmana otkako je u februaru 2015. godine dobio otkaz u Standardu. Iako je u prethodnim mjesecima pregovarao sa Oostendeom i Nottingham Forestom, čini se da bi naredna destinacija u njegovoj trenerskoj karijeri mogao biti Željezničar. Vukomanović je, kako je potvrdio za ****.ba, kontaktiran od strane Željezničara i jedan je od ozbiljnijih kandidata da naslijedi Mulalića, a konkretniji potezi rukovodstva kluba trebali bi uslijediti u narednim danima. Prvi trenerski posao ovaj 38-godišnji stručnjak je imao u Standardu. Na veliko iznenađenje na klupi tima iz Liježa se zadržao svega tri mjeseca, međutim malo je poznato da je za to vrijeme bilježio fantastične rezultate i vratio klub u kolosijek koji je prije toga bio na ivici ambisa. Od mogućih 39 bodova osvojio je 28, uz devet pobjeda, remi i tri poraza.

Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/uspostavljeni-kontakti-izmedju-zeljeznicara-i-vukomanovica/195191" target="_blank
Za njega se zna ima par dana i prije nego sto si ti napisao..Lazni insajdeeru !! :shisha:
to sto je imao "sjajne " rezultate u 3 mjeseca i osvojio toliko bodova nista ne znaci... uzmi Edisovu statistiku ona nije losa, naprotiv odlicna je, ali ko je gledao vidio je da nije bilo sistema u igri.
DRZAVA ZELJO

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 21, 2016 8:48 pm

diego1921 je napisao/la: Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega.. :shisha:
Da, da, govorilo se o Belgijancu i prije. Samo on je izasao sa imenom, ali ne bitno to :DD:
Drago mi je da uprava radi ozbiljno i ovo je jedan dokaz. Kakav je trener to je izgleda tesko znati, mlad je.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 21, 2016 8:57 pm

sofronije je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma po biografiji se on može i skinuti i igrati u našoj ligi za nuždu :rofl:
jel se ikad tako nesta slicno desilo u nasoj ligi, znam da je po svijetu bilo tih primjera
Elvedin Varupa rahmetli, ako se ne varam bio je sportski menadzer Travnika i igrao za ekipu? Nije bio trener, ali je imao funkciju u klubu. Neka me neko ispravi ako grijesim.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

KLIS
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:04 pm

Omar500 je napisao/la:
sofronije je napisao/la:
Elvedin Varupa rahmetli, ako se ne varam bio je sportski menadzer Travnika i igrao za ekipu? Nije bio trener, ali je imao funkciju u klubu. Neka me neko ispravi ako grijesim.
Isto tako, Amir Hamzić je nastupio za Zvijezdu, a direktor je kluba.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

diego1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:06 pm

diego1921 je napisao/la: Jeste Leone javno, a fedelta ga je spominjao i jos par nas,to je taj Belgijanac..uglavnom prije nego sto je on napisao znali smo da je jedan od kandidata ! Da ne bude sad ja neki insajder,al kolko je ozbiljno ovo ,da su na govnogovno.ba(forum) napisali prije njega.. :shisha:
Da, da, govorilo se o Belgijancu i prije. Samo on je izasao sa imenom, ali ne bitno to :DD:
Drago mi je da uprava radi ozbiljno i ovo je jedan dokaz. Kakav je trener to je izgleda tesko znati, mlad je.
Ma ne bitno,uglavnom znalo mu se ime prije nego sto je napisao..I meni je drago sto ovi ljudi rade ozbiljno,imao je dobar rezultat tamo,sad kakva mu je igra bila,to ne znam..Mene raduje samo sto je Ivica ukljucen u sve ovo,sjeti se samo za Nyemu kad je rekao neka ostane,moze zatrebati !! :ganja:

Elegant
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:19 pm

Vukomanovic je prvo ime koje se povezuje sa nama, da vidmo ostale pa neka uprava odabere najbolje rjesenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:20 pm

"Upoznat sam sa interesom Željezničara i već je uspostavljen kontakt sa ljudima iz kluba. Uprava je dobila odgovor da sam dostupan za saradnju i očekujem ponovni kontakt u narednim danima. U svakom slučaju, ja sam zainteresovan sam dolazak u Sarajevo", riječi su Ivana Vukomanovića na samom početku razgovora

"Činjenica da je Željezničar najtrofejniji klub u BiH nalaže da je trofej prioritet svake sezone. Bez obzira ko je u klubu. To je sigurno kliše i vjerovatno ga mnogi ponavljaju kada se nađu u velikom klubu, ali to je tako. Sigurno da je da svi koji vole Željezničar svake sezone žele vidjeti trofeje na Grbavici, a uostalom to nalaže i obaveza rada i igranja u klubu kao što je Željezničar. Da li bi klub i ekipa procvjetali mojim angažovanjem i vodstvom u ovom trenutku je nezahvalno reći i prognozirati", ističe Vukomanović.

Tryg
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:29 pm

Pa jel stariji Wagner od njeg? Znaci moze ovaj komotno i trener i igrac biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:32 pm

@Chwilla e grob te yebo ludi :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:33 pm

Tryg je napisao/la:Pa jel stariji Wagner od njeg? Znaci moze ovaj komotno i trener i igrac biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj je 1977 godiste, Wagner je mladji par mjeseci !! :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:35 pm

diego1921 je napisao/la:
Ma ne bitno,uglavnom znalo mu se ime prije nego sto je napisao..I meni je drago sto ovi ljudi rade ozbiljno,imao je dobar rezultat tamo,sad kakva mu je igra bila,to ne znam..Mene raduje samo sto je Ivica ukljucen u sve ovo,sjeti se samo za Nyemu kad je rekao neka ostane,moze zatrebati !! :ganja:
Sa Švabom nema fule, to je sigurno! Ima i ostalih kandidata kako rekose, nadam se da ce izabrati najboljeg trenera.

Plavo - Bijeli

sub maj 21, 2016 9:36 pm

diego1921 je napisao/la:govnogovno.ba(forum) napisali prije njega.. :shisha:
koji je fazon sa tom stranicom i forumom?

ja ih bojkotujem ima neke 2-3 godine pa nisam upucen
BOG BOSNA I BOSNJACI

zubanovic89
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:38 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:govnogovno.ba(forum) napisali prije njega.. :shisha:
koji je fazon sa tom stranicom i forumom?

ja ih bojkotujem ima neke 2-3 godine pa nisam upucen
Bojkotujemo ih i mi ima 2-3 mjeseca :ganja:

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:38 pm

slika

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:40 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Mislim da je vakat da izginemo :ganja:
Ajde zvanična
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:40 pm

Cudi me da nije bio clanak da ovaj Vukomanovic nije zadovoljio apetite prvaka svemira.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:slika
Mislim da je vakat da izginemo :ganja:
Ajde zvanična
:ganja:

vaša kafa je gotova.... piiiii....

:kafa:

diego1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 9:43 pm

diego1921 je napisao/la:
Sa Švabom nema fule, to je sigurno! Ima i ostalih kandidata kako rekose, nadam se da ce izabrati najboljeg trenera.
Ma brate on je legenda evropskog fudbala, covijek 85 igrao s 2 brza beka !!Covijek koji je ispred svog vremena !! Da nam je ziv i zdrav jos puno godina !! Kazu da ima jos par kandidata,nadam se da cemo najboljeg izabrati, koji ce tu biti par godina !!
Plavo-Bijeli ne bitni su oni,ja ih nisam pratio dok nisu poceli spominjati neke forumase koji ovdje pisu..Uglavnom popisam se na Acu,Aldina i njihovu ekipu !! :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava