Ovo ti je Zakaric a ne Lendric.
@Brkoo, svi napadaci u ligi su daleko losiji od Ivana. Nikolic je opravdao svoje.. Svoj posao obavlja odlicno kada udje kao dzoker sa klupe. Za to i sluzi..
Ma.ne treba brate puno krivit portal tu. Oni su novi tek se dokazuju greška ide prema klubu. Nije se sam portal proglasio za medijskog partnera.Na stranu zbog katastrofe od izvještaja s priprema. Ide neki intervju kad tamo slika Crnova s potpisa slikana nekom teglom i par bezveze rečenica. Najveći klub u državi zaslužuje najbolje propracene pripreme od sve ove buranije a ko je kriv sto to nije ispunjeno nek se zapita malo. Dosta cirkusa.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 4:14 pmZaista veliki minus za ovo. Pripreme nisu propracene, a tako ni ovaj mec.
Kada su ,koliko ja znam, jedini medijski partner FK Zeljeznicar, prvenstveno radi svoje dobiti, su trebali raditi ovaj stream. Portal se bori da se probije, a dobrano su danas mognuli vagnuti na svoju stranu bar sto se tice navijaca Zelje.
Kako god, jos jednom velika hvala Larsonu i momku koji je snimao. Ovaj stream su uradili forumasi, a ne portal. To je to![]()
Mujagica. Nikolic mi je drag,ali mislim da bi Mujaga trebao biti zamjena Lendricu.storm_raider je napisao/la:Koga biste prije voljeli kao drugog napadaca, Nikolica ili Mujagica?
Ma bolji Obradovic..
Tanjež stvarno što se tiče medijskog partnera i izvještaja sa priprema...jednu sliku čini mi se da vidjesmo za ovo vrijeme koje smo proveli dole.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 4:14 pmZaista veliki minus za ovo. Pripreme nisu propracene, a tako ni ovaj mec.
Kada su ,koliko ja znam, jedini medijski partner FK Zeljeznicar, prvenstveno radi svoje dobiti, su trebali raditi ovaj stream. Portal se bori da se probije, a dobrano su danas mognuli vagnuti na svoju stranu bar sto se tice navijaca Zelje.
Kako god, jos jednom velika hvala Larsonu i momku koji je snimao. Ovaj stream su uradili forumasi, a ne portal. To je to![]()
Hvala.
2 februar protiv KryliaRodom s mejtaša je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 4:39 pmHvala.
Kad igramo slijedeću i protiv koga?