Zakii je poludiooo , zabija ga danas

Ni meni, stoji area restriction ...Ajzea je napisao/la:Meni ne radi mater yebo svoju..
LARS1921 je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 2:57 pmhttp://iphone-streaming.ustream.tv/uhls ... ylist.m3u8
Otvorite vlc i paste taj link ili idite medij > otvori mrezno strujanje
http://iphone-streaming.ustream.tv/uhls ... ylist.m3u8
"a možda čak i 30" hahahahahahaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 2:58 pmMa vidi se pomalo. Pogotovo ova duga lopta Bogija, bolje da je vidio nisam![]()
21. stoljece, tehnika toliko napredovala, trend je da klubovi prave svoje streamove sa tekmi. Kod nas ni klub ni medijski parner ne mogu da to srede. Al haj..
Valjda ovaj izdrzi do kraja, bit ce lakse pratiti drugo pol. kad budemo napadali ovamo. Jos i Tuce aBd kad udje
Radi kod mene cijelo vrijeme. Evo govore da Zakaric ima 16 kila viska hahahahh
Sad ti kažem, sigurno je odbio jer ga negdje drugo traže bez probe što znači da bi mogao lakše i priliku dobiti i probiti se. Vrlo često se neki mommci ne probiju u prvi plan jer ne dobijaju priliku. On sebi obara cijenu ako ga Zrinjski traži bez probe, a on odđe u Želju na probu. To treba prepozanti. Nije Čapljina daleko od ovih kluboav koji su na dnu naše lige, ili koji su bili na dnu prošle godine. Možda baš on bljesne. Nek dobiješ igrača ala Đelmić tebi super. Zar ne?cikazubo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 1:50 pmIma on određeni kvalitet sigurno, to s Krupom mu je propalo izgleda, najvjerovatnije ostaje u Čapljini, a koliko mu je pametno što je odbijao probu u Želju ne znam, mislim da je to bezobrazno i glupo kao igrač koji već izlazi iz okvira "talenta" jer ulazi u 24tu godinu i kao takav u Želji treba biti pojačanje ili solidna prinova kao rezervni igrač, nije on u toj poziciji kao igrač Čapljine od 23-24 godine da odbija probe u jačim premijeligašima, a ne može se on porediti s Pecom koji ima još juniorski status ako se ne varam a koji je i neuporedivo bolji igrač..ponosannavas je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 1:22 pmSvidjelo mi se to sto nijw htio na probu. Znavi vjeruje u sebe i sigurno ga traze. I ovi iz Krupe su javno rekli da fa zele. Nije ti ono mota se po medijima ala Sinan za stoju