Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 7:35 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:29 pm
- Nije tajna da je Željezničar zainteresiran za Kostića, ali za njega nisu ponudili ništa. Vjerovatno misle da će ga dobiti bez ijedne marke putem arbitraže. Upravo zbog toga smo do posljednje marke izmirili obaveze prema obojici igrača, tako da su naši igrači do ljeta, a ko ih želi odvesti morat će platiti obeštećenje - kaže Mujkanović.

:violina:
Evo zasto klubovi placaju obaveze igracima
5. - 7. Okt 1992.

ChWilla
Kontakt:

sri jan 25, 2017 7:37 pm

pošteno :D
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 25, 2017 7:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:29 pm
- Nije tajna da je Željezničar zainteresiran za Kostića, ali za njega nisu ponudili ništa. Vjerovatno misle da će ga dobiti bez ijedne marke putem arbitraže. Upravo zbog toga smo do posljednje marke izmirili obaveze prema obojici igrača, tako da su naši igrači do ljeta, a ko ih želi odvesti morat će platiti obeštećenje - kaže Mujkanović.

:violina:
Znaci samo zbog toga su ih isplatili, koji cirkus ovo je za zatvora :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

sri jan 25, 2017 7:39 pm

pile87 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:32 pm
avlami97 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:17 pm
phpBB [video]

Gol sezone Mirsad Bešlija :ganja:
Naj gotivni lik ikada Misro Sudzuka :)
Ma Mirso je legenda. Prvo prekuc'o našu ligu, potom prkuc'o belgijansku, osvojio titulu sa Genkom, Harts platio najveće obeštećenje u svojoj povijesti za njegove usluge, u repki razvaljivao, a merak su mu bili Španci...i onda povrede i relativno mlad se vrati u ovu našu žabokrečinu od lige...i u našem dresu igrao kao da mu je 18, kao da je na početku karijere. Jedan je Mirsad Bešlija.

Meni lično, jedan od najdražih i najboljih igrača Želje u nezavisnoj BiH. :shisha:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

sri jan 25, 2017 7:42 pm

slika
:kafa:

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 7:47 pm

Kako portal slinan.ba iz pouzdanih izvora saznaje, na put za Tuzlu će se uputiti dva sindikalca, Jadranko Bogičević i Sanel Jahić, a u pravcu Sarajeva će krenuti Ivan Kostić.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:03 pm

chile je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:00 pm
Sto se ovdje raja razbacuje parama a niko ne pita kako do istih doci.
Najlakse napisati dajte mu 10k. a koliko je pri tome njegov doprinos.Koliko se dresova s njegovim imenom.prodalo i td. Od posjete na tekmi se uzme 20k a vi bi igracu davali 10k plus bonusi klinci palci to bi izaslo da moras jednom igracu dati prihode od utakmice a sta cemo sa ostalih 23-25.
Privreda u qurcu jedva sponzora se nafata.Momak se precjenio a i vi malo loptu spustite s tim razbacivanjem ciframa.
Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:03 pm
chile je napisao/la:
Najlakse napisati dajte mu 10k. a koliko je pri tome njegov doprinos.Koliko se dresova s njegovim imenom.prodalo i td. Od posjete na tekmi se uzme 20k a vi bi igracu davali 10k plus bonusi klinci palci to bi izaslo da moras jednom igracu dati prihode od utakmice a sta cemo sa ostalih 23-25.
Privreda u qurcu jedva sponzora se nafata.Momak se precjenio a i vi malo loptu spustite s tim razbacivanjem ciframa.
Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..
Pokusali smo i sad prodati pa nista :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

RK Gradacac
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:06 pm

Pozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:16 pm

Jel moguce da ljudi idu na svoju stetu, samo da ga ne bi pustili nama. Koji cirkus je ova Slobodanka :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Jadnici, borite se za ligu 6, nemate s nama nista.

Vi nas mrzite, mi vas je.bemo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Kospicar
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:17 pm

Ne vjerujem da smo mu ponudili "samo" 6000 neto jer igraci poput Lendrica, Bekrica, Krizmana i Zebe sasvim sigurno imaju tu istu platu, a i Zakaric naravno. Mi smo njemu nudili oko 12 hiljada neto, a oni su trazili 20 hiljada neto. Ovo je moj izvor, da li je tacno, ne znam, izgleda mi realnije nego ova prica da smo nudili 6000 najboljem igracu u nasoj Ligi.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:18 pm

Kospicar je napisao/la:
Ne vjerujem da smo mu ponudili "samo" 6000 neto jer igraci poput Lendrica, Bekrica, Krizmana i Zebe sasvim sigurno imaju tu istu platu, a i Zakaric naravno. Mi smo njemu nudili oko 12 hiljada neto, a oni su trazili 20 hiljada neto. Ovo je moj izvor, da li je tacno, ne znam, izgleda mi realnije nego ova prica da smo nudili 6000 najboljem igracu u nasoj Ligi.

Ligata dr*a pojmove :lol:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 8:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
chile je napisao/la:
To je macak u supljoj vreci... kome ga prodati kad nema ponuda.
Momak je vec isproban u ligama petice pako q. za usi to visi iznad njega i svako ko trazi igraca to prvo uoci.
Nije lako prodati igraca iz nase lige, inekako prolaze talenti do 20-21 god sve preko su vec mastarije.
A opet ti mladi igraci kod nas tesko dobiju sansu za koju minutu na terenu sto je apsurd.
Precjenjujemo mi dosta nase igrace, a realnost je da se max. 10 igraca iz citave lige moze prodati vani.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Kospicar
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:22 pm

LARS1921 je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:

Trudi se momak da napise tekst :rofl1: , al je levat teski.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

avlami97
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:22 pm

LARS1921 je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:

brutto, netto, tara :ganja:

de nam postavi onakj klip sa Kerlom :D

@RK Gradacac, dobrodošao!
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sri jan 25, 2017 8:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:23 pm

Momci prebacite se na chat

phpBB [video]

Hurmasica
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:29 pm

RK Gradacac je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:06 pm
Pozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
Feyenoord i Željo jel tako? :D

Dobrodošao! :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AdisSaca
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:37 pm

Kad je već tema o plati i Stevanoviću... Znate li koliko su kone plačale Benku, Stepanova, Alispahića i Ikandea ?

ChWilla
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:40 pm

previše.
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:40 pm

AdisSaca je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:37 pm
Kad je već tema o plati i Stevanoviću... Znate li koliko su kone plačale Benku, Stepanova, Alispahića i Ikandea ?
oko 20-30k ?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava