Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 12:04 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 12:01 pm
Dovest će violina Ajzeu za pleja
@Tm8782 ipak..
On je brzi i okretniji od mene. :kafa:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:05 pm

Velahalve je napisao/la:
sri jan 25, 2017 11:46 am
11plavih'92 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 11:37 am
Izgradnja juzne tribine
Obzirom da je Istok apsolviran, idemo dalje. Sta god ko pricao misljenja sam da se i za Jug treba omoguciti nama navijacima, simpatizerima, obicnim gradanima.... da damo svoj doprinos. Na ovaj ili onaj nacin. Dosadasnje aktivnosti za proslu akciju (stolica za evropsku Grbavicu) i aktuelnu za Istok daje nam za pravo da ocekujemo da ce i za Jug biti kampanja primjerena vremenu i mogucnostima. Ranije je neko vec pominjao specifikume vezane za Jug. Rijec je o navijackoj tribini sa kopom, struktura navijaca je takva da su u pitanju uglavnom mladji navijaci koji jos ne rade i samim tim su donekle i limitirani da daju materijalni doprinos, nemoguca je "rezervacija" stolica u centralnom dijelu itd.
Takodje mnogi od nas koji su vremenom Jug zamijenili drugim tribinama nece ostati nijemi na buduce kampanje. Istovremeno vec imaju ili ce imati godisnje ili desetogodisnje karte za ove druge tribine.
Ono sto mi pada na pamet je eventualna mogucnost da se za kampanju za Jug osmisli modus da se uplatom odredjenog iznosa moze birati karta i za ostale tribine; trogodisnja, petogodisnja, stogodisnja :) Cisto da postoji mogucnost izbora nas djuturuma koji itekako zelimo biti dio projekta zvanog Jug ali smo zbog prostate ili zalazeceg sunca na drugim tribinama
Istok još uvijek nije završen, ima tu još jako puno posla, ali svakako se slažem s tobom da se započne priča oko juga jer ima dosta raje koja je zapeta kao puška da pomogne na određeni način.
Ono što ja zagovaram u zadnje vrijeme, i jako je ozbiljna tema za razmišljanje,čak se o tome pisalo na forumima jedno vrijeme, je ideja o KK Željezničar, interesuje me da li se razmišlja o pravcu da imamo MKK i da li ljudi koji nam vode klub imaju bilo kakve planove u vezi s tim, naravno pitanje je upućeno onim upućenijim od mene, a složite se da ne bi bilo loše?
Za mene kao navijaca to je gotovo
Ljudi koji su bili dovoljno ludi da se uopce upuste u ovo i koji su uradili to sto su uradili (tek onako da se sjetim FTV, SD, reketasa, gudackih instrumenata...) ce sasvim sigurno privesti posao kraju kako treba. Koja hefta gore/dole sto se tice rokova, spoj sa sjeverom, prostor ispod i povrsina iza Istoka..... sve bih ja to kao bošnjo zelio znati sad i odmah. Ali kao sto rekoh ima ko da se brine o tome a na osnovu dosadasnjeg ne brinem sekunde
Ali Jug, to je ono sto je u nama, to je ono sto smo svi mi i ja im nikad halilit necu ako mi ne dozvole da budem dio tog projekta :)
5. - 7. Okt 1992.

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:07 pm

Ajzea je napisao/la:
sri jan 25, 2017 12:04 pm
LARS1921 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 12:01 pm
Dovest će violina Ajzeu za pleja
@Tm8782 ipak..
On je brzi i okretniji od mene. :kafa:

Više sam mislio na ajzeu tomasa al može i tm :lol:

Ajzea
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:11 pm

:rofl:
Ne znam ja svejedno ko je to, bez obzira sto mi je smijesno.. :rofl:

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:13 pm

:lol:

GK: Ivan Kelava
RB: Ivan Bandalovski
CB: Ivan Kostic
CB: Ivan Ivanov
LB: Ivan Fatic
DM: Ivan Sesar
DM: Ivan Maevskiy
AM: Ivan Fiolic
RM: Ivan Peko
LM: Ivan Crnov
FW: Ivan Lendrić

Sasvim respektabilan sastav

salemprolic
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:17 pm

storm_raider je napisao/la:
sri jan 25, 2017 12:00 pm
Ne zavisi to od fudbalskog kluba. Kosarkaski klub zavisi od Sportskog Drustva, a oni bas i nemaju nesto para.
Moze se nesto napraviti po uzoru na Real i Barcelonu da kosarkaski klubovi budu kao neka vrsta sekcije fudbalskom. Znam da se prije recimo godinu malo oko toga razgovaralo, razmisljalo, kontaktirana su neka kosarkaska imena koja vole Zelju, ali nakon te pocetne zainteresovanosti nije se dalje nista planiralo barem koliko ja znam. A i predsjednik nam je bivsi kosarkas, ne bi mu bilo mrsko to sigurno :)
Mada po meni, daj prvo da mi ovaj fudbalski uredimo kako treba pa cemo poslije razmisljati o ostalim podsekcijama
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Velahalve
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:18 pm

sri jan 25, 2017 12:05 pm
Velahalve je napisao/la:
sri jan 25, 2017 11:46 am
sri jan 25, 2017 11:37 am
Izgradnja juzne tribine
Obzirom da je Istok apsolviran, idemo dalje. Sta god ko pricao misljenja sam da se i za Jug treba omoguciti nama navijacima, simpatizerima, obicnim gradanima.... da damo svoj doprinos. Na ovaj ili onaj nacin. Dosadasnje aktivnosti za proslu akciju (stolica za evropsku Grbavicu) i aktuelnu za Istok daje nam za pravo da ocekujemo da ce i za Jug biti kampanja primjerena vremenu i mogucnostima. Ranije je neko vec pominjao specifikume vezane za Jug. Rijec je o navijackoj tribini sa kopom, struktura navijaca je takva da su u pitanju uglavnom mladji navijaci koji jos ne rade i samim tim su donekle i limitirani da daju materijalni doprinos, nemoguca je "rezervacija" stolica u centralnom dijelu itd.
Takodje mnogi od nas koji su vremenom Jug zamijenili drugim tribinama nece ostati nijemi na buduce kampanje. Istovremeno vec imaju ili ce imati godisnje ili desetogodisnje karte za ove druge tribine.
Ono sto mi pada na pamet je eventualna mogucnost da se za kampanju za Jug osmisli modus da se uplatom odredjenog iznosa moze birati karta i za ostale tribine; trogodisnja, petogodisnja, stogodisnja :) Cisto da postoji mogucnost izbora nas djuturuma koji itekako zelimo biti dio projekta zvanog Jug ali smo zbog prostate ili zalazeceg sunca na drugim tribinama
Istok još uvijek nije završen, ima tu još jako puno posla, ali svakako se slažem s tobom da se započne priča oko juga jer ima dosta raje koja je zapeta kao puška da pomogne na određeni način.
Ono što ja zagovaram u zadnje vrijeme, i jako je ozbiljna tema za razmišljanje,čak se o tome pisalo na forumima jedno vrijeme, je ideja o KK Željezničar, interesuje me da li se razmišlja o pravcu da imamo MKK i da li ljudi koji nam vode klub imaju bilo kakve planove u vezi s tim, naravno pitanje je upućeno onim upućenijim od mene, a složite se da ne bi bilo loše?
Za mene kao navijaca to je gotovo
Ljudi koji su bili dovoljno ludi da se uopce upuste u ovo i koji su uradili to sto su uradili (tek onako da se sjetim FTV, SD, reketasa, gudackih instrumenata...) ce sasvim sigurno privesti posao kraju kako treba. Koja hefta gore/dole sto se tice rokova, spoj sa sjeverom, prostor ispod i povrsina iza Istoka..... sve bih ja to kao bošnjo zelio znati sad i odmah. Ali kao sto rekoh ima ko da se brine o tome a na osnovu dosadasnjeg ne brinem sekunde
Ali Jug, to je ono sto je u nama, to je ono sto smo svi mi i ja im nikad halilit necu ako mi ne dozvole da budem dio tog projekta :)
sve ja tebe razumijem, ja sam dio projekta u vezi istoka, prelistaj zvaničnu fb stranicu i tamo ćeš naći da sam vlasnik 4 ulaznice, ali opet se ne zamaram da li će istok i kao Istok biti završen i na koji način, vezano za Jug ako bude akcija od mene imaju isti iznos kao i za Istok.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:19 pm

Budi Željo je napisao/la:
sri jan 25, 2017 11:14 am
moze li kritika jedan za naseg medijskog partnera? Ove pripreme nimalo nisu propracene i na moju zalost moram da gledam slike i polu tekstve na SS ba. Dajte zamolite bilo koga dole da baci koju sliku i da vam posalje.
Upravo. Nit imamo videe neke, nit slike, za razliku od prijasnjih priprema.
Da npr. cujemo sta igraci kazu, kako napreduje. Svaki dan po 2 igraca i milina.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:

Gdje je Rakitic tu? Ja mislim da on ne bi mogao odbiti ponudu jednog giganta kao sto je Zeljeznicar...

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:20 pm

KaĆemo preStavit KostiČa? :kafa:

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:22 pm

BlwD je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Gdje je Rakitic tu? Ja mislim da on ne bi mogao odbiti ponudu jednog giganta kao sto je Zeljeznicar...
Nema mjesta

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:23 pm

Nema potrebe za nekim pesimizmom kada se priča o izgradnji južne tribine, možda sve neće biti gotove za stoti rođendan ali će stadion biti većim dijelim završen do tada. Stoljeće skoro rastemo zajedno tako da ni ta južna tribina neće biti izuzetak, samo što idemo korak po korak koji nama sporo prolaze ali smo zato sigurni gdje koračamo.
イビチャ・オシム

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:25 pm

salemprolic je napisao/la:
Ne zavisi to od fudbalskog kluba. Kosarkaski klub zavisi od Sportskog Drustva, a oni bas i nemaju nesto para.
Moze se nesto napraviti po uzoru na Real i Barcelonu da kosarkaski klubovi budu kao neka vrsta sekcije fudbalskom. Znam da se prije recimo godinu malo oko toga razgovaralo, razmisljalo, kontaktirana su neka kosarkaska imena koja vole Zelju, ali nakon te pocetne zainteresovanosti nije se dalje nista planiralo barem koliko ja znam. A i predsjednik nam je bivsi kosarkas, ne bi mu bilo mrsko to sigurno :)
Mada po meni, daj prvo da mi ovaj fudbalski uredimo kako treba pa cemo poslije razmisljati o ostalim podsekcijama
Pa treba pogledati je li klub definitinvo ugasen u SD-u, ili je samo "zaledjen". Pa onda vidjeti ima li pravnih problema da se registruje isto ime, ali ovaj put pod FK. Mislim da je ime i dalje registrovano pod SD, iako klub ne postoji odavno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:27 pm

Po naslovima portala izgleda da ce sve ekipe pucati od snage :D
Imal sta od ovog Petkovica Ili je mahalska

LARSSON
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:29 pm

Ako je Sinan objavio za tog nekog Petkovica, onda ima

salemprolic
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:34 pm

sri jan 25, 2017 12:25 pm
salemprolic je napisao/la:
Pa treba pogledati je li klub definitinvo ugasen u SD-u, ili je samo "zaledjen". Pa onda vidjeti ima li pravnih problema da se registruje isto ime, ali ovaj put pod FK. Mislim da je ime i dalje registrovano pod SD, iako klub ne postoji odavno.
A vjerujem da bi trenutna garnitura SD-a ako ima i gram sanse da zajebu FK to iskoristila iako ih ozivljavanje kosarkaskog kluba pretpostavljam uopste ne zanima. Al eto kazem hajmo mi prvo fudbalski klub urediti da bude kako treba, ima tu jos dosta prostora za napredak, pa cemo onda se baviti ovim.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Pinkii
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:35 pm

Eno Svraka se vraca u nasu ligu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

sri jan 25, 2017 12:46 pm

Dobrodošao Muamere :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Jaozinho22

sri jan 25, 2017 12:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri jan 25, 2017 6:08 am
E jbg milion eura, sad ste vi postali gori nego Fudbal Menadjer. Jedino na FM mozes prodat Memu u Sahtar za milion I po pa I do 2 I po, zavisi kako Evropu odigra :D

Kad ce taj stoper vise da pocnemo crtat formacije :kafa:
Neki su za njega i Dadu uzimali ukupno 11 miliona eura :kafa:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jan 25, 2017 1:20 pm

Sve da se i može napraviti nešto sa košarkom, šta onda s njom. Kako napraviti da bude samoodrživa. Po meni teško. Dolazilo bi par stoja u novu salu i to je to. Ja bih više volio da mi vratimo ženski fudbal pod naše okrilje jer to i jeste naš klub, onda, uspješne su, igraju ligu prvaka svake godine i to solidno itd.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava