@Tm8782 ipak..
On je brzi i okretniji od mene.

Za mene kao navijaca to je gotovoVelahalve je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:46 amIstok još uvijek nije završen, ima tu još jako puno posla, ali svakako se slažem s tobom da se započne priča oko juga jer ima dosta raje koja je zapeta kao puška da pomogne na određeni način.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:37 amIzgradnja juzne tribine
Obzirom da je Istok apsolviran, idemo dalje. Sta god ko pricao misljenja sam da se i za Jug treba omoguciti nama navijacima, simpatizerima, obicnim gradanima.... da damo svoj doprinos. Na ovaj ili onaj nacin. Dosadasnje aktivnosti za proslu akciju (stolica za evropsku Grbavicu) i aktuelnu za Istok daje nam za pravo da ocekujemo da ce i za Jug biti kampanja primjerena vremenu i mogucnostima. Ranije je neko vec pominjao specifikume vezane za Jug. Rijec je o navijackoj tribini sa kopom, struktura navijaca je takva da su u pitanju uglavnom mladji navijaci koji jos ne rade i samim tim su donekle i limitirani da daju materijalni doprinos, nemoguca je "rezervacija" stolica u centralnom dijelu itd.
Takodje mnogi od nas koji su vremenom Jug zamijenili drugim tribinama nece ostati nijemi na buduce kampanje. Istovremeno vec imaju ili ce imati godisnje ili desetogodisnje karte za ove druge tribine.
Ono sto mi pada na pamet je eventualna mogucnost da se za kampanju za Jug osmisli modus da se uplatom odredjenog iznosa moze birati karta i za ostale tribine; trogodisnja, petogodisnja, stogodisnjaCisto da postoji mogucnost izbora nas djuturuma koji itekako zelimo biti dio projekta zvanog Jug ali smo zbog prostate ili zalazeceg sunca na drugim tribinama
Ono što ja zagovaram u zadnje vrijeme, i jako je ozbiljna tema za razmišljanje,čak se o tome pisalo na forumima jedno vrijeme, je ideja o KK Željezničar, interesuje me da li se razmišlja o pravcu da imamo MKK i da li ljudi koji nam vode klub imaju bilo kakve planove u vezi s tim, naravno pitanje je upućeno onim upućenijim od mene, a složite se da ne bi bilo loše?
Moze se nesto napraviti po uzoru na Real i Barcelonu da kosarkaski klubovi budu kao neka vrsta sekcije fudbalskom. Znam da se prije recimo godinu malo oko toga razgovaralo, razmisljalo, kontaktirana su neka kosarkaska imena koja vole Zelju, ali nakon te pocetne zainteresovanosti nije se dalje nista planiralo barem koliko ja znam. A i predsjednik nam je bivsi kosarkas, ne bi mu bilo mrsko to sigurnostorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:00 pmNe zavisi to od fudbalskog kluba. Kosarkaski klub zavisi od Sportskog Drustva, a oni bas i nemaju nesto para.
sve ja tebe razumijem, ja sam dio projekta u vezi istoka, prelistaj zvaničnu fb stranicu i tamo ćeš naći da sam vlasnik 4 ulaznice, ali opet se ne zamaram da li će istok i kao Istok biti završen i na koji način, vezano za Jug ako bude akcija od mene imaju isti iznos kao i za Istok.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:05 pmZa mene kao navijaca to je gotovoVelahalve je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:46 amIstok još uvijek nije završen, ima tu još jako puno posla, ali svakako se slažem s tobom da se započne priča oko juga jer ima dosta raje koja je zapeta kao puška da pomogne na određeni način.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:37 amIzgradnja juzne tribine
Obzirom da je Istok apsolviran, idemo dalje. Sta god ko pricao misljenja sam da se i za Jug treba omoguciti nama navijacima, simpatizerima, obicnim gradanima.... da damo svoj doprinos. Na ovaj ili onaj nacin. Dosadasnje aktivnosti za proslu akciju (stolica za evropsku Grbavicu) i aktuelnu za Istok daje nam za pravo da ocekujemo da ce i za Jug biti kampanja primjerena vremenu i mogucnostima. Ranije je neko vec pominjao specifikume vezane za Jug. Rijec je o navijackoj tribini sa kopom, struktura navijaca je takva da su u pitanju uglavnom mladji navijaci koji jos ne rade i samim tim su donekle i limitirani da daju materijalni doprinos, nemoguca je "rezervacija" stolica u centralnom dijelu itd.
Takodje mnogi od nas koji su vremenom Jug zamijenili drugim tribinama nece ostati nijemi na buduce kampanje. Istovremeno vec imaju ili ce imati godisnje ili desetogodisnje karte za ove druge tribine.
Ono sto mi pada na pamet je eventualna mogucnost da se za kampanju za Jug osmisli modus da se uplatom odredjenog iznosa moze birati karta i za ostale tribine; trogodisnja, petogodisnja, stogodisnjaCisto da postoji mogucnost izbora nas djuturuma koji itekako zelimo biti dio projekta zvanog Jug ali smo zbog prostate ili zalazeceg sunca na drugim tribinama
Ono što ja zagovaram u zadnje vrijeme, i jako je ozbiljna tema za razmišljanje,čak se o tome pisalo na forumima jedno vrijeme, je ideja o KK Željezničar, interesuje me da li se razmišlja o pravcu da imamo MKK i da li ljudi koji nam vode klub imaju bilo kakve planove u vezi s tim, naravno pitanje je upućeno onim upućenijim od mene, a složite se da ne bi bilo loše?
Ljudi koji su bili dovoljno ludi da se uopce upuste u ovo i koji su uradili to sto su uradili (tek onako da se sjetim FTV, SD, reketasa, gudackih instrumenata...) ce sasvim sigurno privesti posao kraju kako treba. Koja hefta gore/dole sto se tice rokova, spoj sa sjeverom, prostor ispod i povrsina iza Istoka..... sve bih ja to kao bošnjo zelio znati sad i odmah. Ali kao sto rekoh ima ko da se brine o tome a na osnovu dosadasnjeg ne brinem sekunde
Ali Jug, to je ono sto je u nama, to je ono sto smo svi mi i ja im nikad halilit necu ako mi ne dozvole da budem dio tog projekta![]()
Upravo. Nit imamo videe neke, nit slike, za razliku od prijasnjih priprema.Budi Željo je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:14 ammoze li kritika jedan za naseg medijskog partnera? Ove pripreme nimalo nisu propracene i na moju zalost moram da gledam slike i polu tekstve na SS ba. Dajte zamolite bilo koga dole da baci koju sliku i da vam posalje.
Gdje je Rakitic tu? Ja mislim da on ne bi mogao odbiti ponudu jednog giganta kao sto je Zeljeznicar...
Pa treba pogledati je li klub definitinvo ugasen u SD-u, ili je samo "zaledjen". Pa onda vidjeti ima li pravnih problema da se registruje isto ime, ali ovaj put pod FK. Mislim da je ime i dalje registrovano pod SD, iako klub ne postoji odavno.salemprolic je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:17 pmMoze se nesto napraviti po uzoru na Real i Barcelonu da kosarkaski klubovi budu kao neka vrsta sekcije fudbalskom. Znam da se prije recimo godinu malo oko toga razgovaralo, razmisljalo, kontaktirana su neka kosarkaska imena koja vole Zelju, ali nakon te pocetne zainteresovanosti nije se dalje nista planiralo barem koliko ja znam. A i predsjednik nam je bivsi kosarkas, ne bi mu bilo mrsko to sigurnostorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:00 pmNe zavisi to od fudbalskog kluba. Kosarkaski klub zavisi od Sportskog Drustva, a oni bas i nemaju nesto para.
Mada po meni, daj prvo da mi ovaj fudbalski uredimo kako treba pa cemo poslije razmisljati o ostalim podsekcijama
A vjerujem da bi trenutna garnitura SD-a ako ima i gram sanse da zajebu FK to iskoristila iako ih ozivljavanje kosarkaskog kluba pretpostavljam uopste ne zanima. Al eto kazem hajmo mi prvo fudbalski klub urediti da bude kako treba, ima tu jos dosta prostora za napredak, pa cemo onda se baviti ovim.storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:25 pmPa treba pogledati je li klub definitinvo ugasen u SD-u, ili je samo "zaledjen". Pa onda vidjeti ima li pravnih problema da se registruje isto ime, ali ovaj put pod FK. Mislim da je ime i dalje registrovano pod SD, iako klub ne postoji odavno.salemprolic je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:17 pmMoze se nesto napraviti po uzoru na Real i Barcelonu da kosarkaski klubovi budu kao neka vrsta sekcije fudbalskom. Znam da se prije recimo godinu malo oko toga razgovaralo, razmisljalo, kontaktirana su neka kosarkaska imena koja vole Zelju, ali nakon te pocetne zainteresovanosti nije se dalje nista planiralo barem koliko ja znam. A i predsjednik nam je bivsi kosarkas, ne bi mu bilo mrsko to sigurnostorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 12:00 pmNe zavisi to od fudbalskog kluba. Kosarkaski klub zavisi od Sportskog Drustva, a oni bas i nemaju nesto para.
Mada po meni, daj prvo da mi ovaj fudbalski uredimo kako treba pa cemo poslije razmisljati o ostalim podsekcijama
Neki su za njega i Dadu uzimali ukupno 11 miliona euraLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 6:08 amE jbg milion eura, sad ste vi postali gori nego Fudbal Menadjer. Jedino na FM mozes prodat Memu u Sahtar za milion I po pa I do 2 I po, zavisi kako Evropu odigra
Kad ce taj stoper vise da pocnemo crtat formacije![]()