I meni isto tako ispalo..KeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:14 amKraj "regularnog" dijela prvenstva:
1.Zrinjski 48
2.Željezničar 44
3.Sarajevo 41
![]()
![]()
![]()
![]()

I meni isto tako ispalo..KeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:14 amKraj "regularnog" dijela prvenstva:
1.Zrinjski 48
2.Željezničar 44
3.Sarajevo 41
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav pesimizam!Okolele je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 10:27 amI meni isto tako ispalo..KeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:14 amKraj "regularnog" dijela prvenstva:
1.Zrinjski 48
2.Željezničar 44
3.Sarajevo 41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Istok još uvijek nije završen, ima tu još jako puno posla, ali svakako se slažem s tobom da se započne priča oko juga jer ima dosta raje koja je zapeta kao puška da pomogne na određeni način.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:37 amIzgradnja juzne tribine
Obzirom da je Istok apsolviran, idemo dalje. Sta god ko pricao misljenja sam da se i za Jug treba omoguciti nama navijacima, simpatizerima, obicnim gradanima.... da damo svoj doprinos. Na ovaj ili onaj nacin. Dosadasnje aktivnosti za proslu akciju (stolica za evropsku Grbavicu) i aktuelnu za Istok daje nam za pravo da ocekujemo da ce i za Jug biti kampanja primjerena vremenu i mogucnostima. Ranije je neko vec pominjao specifikume vezane za Jug. Rijec je o navijackoj tribini sa kopom, struktura navijaca je takva da su u pitanju uglavnom mladji navijaci koji jos ne rade i samim tim su donekle i limitirani da daju materijalni doprinos, nemoguca je "rezervacija" stolica u centralnom dijelu itd.
Takodje mnogi od nas koji su vremenom Jug zamijenili drugim tribinama nece ostati nijemi na buduce kampanje. Istovremeno vec imaju ili ce imati godisnje ili desetogodisnje karte za ove druge tribine.
Ono sto mi pada na pamet je eventualna mogucnost da se za kampanju za Jug osmisli modus da se uplatom odredjenog iznosa moze birati karta i za ostale tribine; trogodisnja, petogodisnja, stogodisnjaCisto da postoji mogucnost izbora nas djuturuma koji itekako zelimo biti dio projekta zvanog Jug ali smo zbog prostate ili zalazeceg sunca na drugim tribinama
ne znam zašto, vidi, daj da ga osnujemo, da pokrenemo priču, igrat ćemo 5ligu al nema veze, bolje sad krenuti od 5 lige nego za 5 godina, ona dvorana nam može koristiti da djeca treniraju blaa blaa blaa, da seniori igraju, a imat će armiju navijača iza sebe, pa pogledajte Zvezdu, Partizan, klub koji ima navijači će uspjeti, stanje u BH košarci je slabo, i to bi se moglo iskoristitistorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 11:49 amKK Zeljeznicar je prava ideja, ali mislim da je to na dugom stapu.