Traži kartu od Hajduka, konta dobit će popust
Odakle mu pravo na to?Manager2016 je napisao/la: ↑uto jan 24, 2017 8:45 amSlavko ostaje ko Wenger 20 god, jer inace kod nas treneri u klubovima budu pet, sest godina. Njegov cilj je da opravda sebe rezultatima. Mlad igrac, perspektivan njega to ne zanima. Pa covjek sebi doveo lijevog beka od 32 god, iskusnog, nije trazio ljevaka od 19 god.
govori da ce uvijek neko pametovati i praviti se da sve zna ....frajer odigrao kao sto si rekao sto 140 minuta u dvije godine i on zna da je dobar...pa kakav je to fenomen jbm ti zivot....to i Murinjo ne procjeni za tako malo vremena ali Zeljini forumasi i to znaju
Gojak je odradio dvije sezone u juniorima Dinama a opet ce se nacekati da postane standardni prvotimac.. Jos uzmi u obzir da je Gojak bar dvije klase iznad Ajdina a klasicnim napadacima je i teze jer je njima osnovni zadatak postizanje golova i za napadace ce svaki klub imati manje strpljenja nego za igraca sredine terena.. Problem i jeste sto djeca kao primjer vide 1 promil igraca koji kao nesto uspiju a ne vide 999 promila onih koji propadnu i vrate se brze nego sto su i otisli zato sto su htjeli uspijeh preko noci.. Takvih je mali milion a ove sto su i nesto uspjeli mozes nabrojati na prste jedne ruke i to bas da se zarovis..cikazubo je napisao/la: ↑uto jan 24, 2017 10:32 amOkej ne sviđa vam se kao igrač, ne sviđa vam se kao karakter, a sve su to relativne teze al hajd nek bude tako. Ali čemu izreke sam pao sam se ubio, pa ismijavanje s ovim klubovima i slične stvari, fuj. Dečko je zelen u glavi, jedva punoljetan, naravno da je lako povodljiv u slučaju da je to tačno, vi ste kao bili zreli, pametni, držali se neke hijerarhije u životu. Btw Gojak je odabrao isti put pa je dečko sad u prvih 11 Dinama, a isto se govorilo, preskače stepenice, sam pao sam se ubio, aha eno ubi ga ova liga prvaka..
A odmah je sumnjivo bilo sto nisi stavio FOTOAjzea je napisao/la: ↑uto jan 24, 2017 10:39 amhttp://fkzeljeznicar.ba/emir-spahic-nov ... car/23584/
PA STA SE OVO DESAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2017 10:43 amA odmah je sumnjivo bilo sto nisi stavio FOTOAjzea je napisao/la: ↑uto jan 24, 2017 10:39 amhttp://fkzeljeznicar.ba/emir-spahic-nov ... car/23584/
PA STA SE OVO DESAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()