Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dominic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2017 5:18 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon jan 23, 2017 5:05 pm
Da dodju u paketu za jedno godinu i po.. Taman kad se stadion i teren usavrse :D
slika
Spominje se da su s ljepsim polovinama. Zna li neko, je li Amarova ova sto stoji do Edina? Kako se zove? Ona do njega je fakat premlada!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:21 pm

joj amaru stomacine :D kao da nije bosanac...
100/94/37/34 - i to je to!

Plava Porodica
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:23 pm

@krajprice ide li taj kapitalac? Gdje zapelo? Da nije pasos zaboravio? :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:31 pm

Miroslav treba biti svjestan da igra u BiH i da ne mozes ovdje traziti bas veliku platu. Bar ne jos. Njemu hvala na svemu,ali ja bih sad drugog doveo ili stavio Zerica. Uigrati sa Zerom ekipu i bit ce top. Mozda se isplati na kraju kao sto je sa Amirom i Tomicem. Nikad se ne zna.

Sad moliti Boga da Crnov nije ozbiljnije povrijedjen. To nam treba biti veca briga od ovog sa Miroslavom. Krizman izgleda pocinje da se stalno povrijedjuje kao i u ostalim klubovima,a Lendra ce biti brzo u pogonu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon jan 23, 2017 5:23 pm
@krajprice ide li taj kapitalac? Gdje zapelo? Da nije pasos zaboravio? :D
Jel tebi drazi said oplodjivac ili zijo zabijac? nemo se zaebavat :violina:

chile
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:41 pm

Ono sto je realno Miroslav je itekako zamjenjljiv igrac iako vecina to ne vidi tako. Malo odskace od vecine lige ali ne toliko koliko vecina potencira.
Pravolinijski igrac koji nema driblinga, ima dosta los centarsut...odlikuje ga rad, trka i to sto nije lukav tj gleda kako uposliti igraca prije nego sutati po svaku cijenu.
Takvih je van nasih granica na bacanje.
Ono sto ja ocekujem da ce on brze nazad na nase pasnjake nego se ocekuje.
I da produzi ugovor s nama nije lako njega utopiti, nije on vise igrac od 20 god. sa potencijalom vec igrac sa silaznim cv-em i to je realnost koja njega obiljezava i kod svakog ozbiljnog kontakta i moguceg transfera sputava.
Moje misljenje za njega se mora naci zamjena i u toku ove polisezone da ga lagano zamjeni i potisne na klupu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:52 pm

Zeric nije krilo, nego ofanzivni vezni.
@Joazinho
To nove cijene na transfermarktu? Miro bi dosao do milion i po da ostane jos godinu dana, Lendric ce na 1.25, Memija i Veca po 750k, a Radovac onda do dva miliona lagano :karanje: :lol:

Cinjenica je da smo odradili jedan sasvim solidan prelazni rok. Zeljno iscekujem MR koljena za Crnova, nadam se da nije nista ozbiljno. Mozemo samo nagadjati prije nego sto se uradi pregled. Miro je za nasu ligu odlican. Momak daje sve od sebe, izgara na terenu. Mada, cim smo bolje poceli igrati s Celom (komplet ekipa), a tereni postali losiji, i on je postao manje uocljiv. Kazem manje, i dalje je realno sve islo po njegovoj strani, a srecom i Memija poceo bolje igrati. Ako odradi do kraja ugovor kako treba, maksimalno pozrtvovano kao i do danas, ja mu apsolutno nista necu zamjeriti. Koliko je trazio, ja ne znam, postoje nagadjanja, ali ne znam koje je tacno. Deset, dvadeset? Nije bas mala razlika izmedju te dvije cifre. Mi ponudili, njemu nije dovoljno, hoce da ide, jbg. Do njega je sada, moze pokvariti utisak koji imam o njemu u sljedecih pola godine nezalaganjem i slabom igrom, ali i dalje mi je i bit ce od drazih igraca zadnjih par godina. Gurao je kada nije islo, kada su nam sve ladje potonule i kada je kompletna ekipa grohnula. Trcao na lopte koje su unaprijed izgubljenje. Ja takve stvari mu necu zaboraviti. :palacgore:

Mi se pojacavamo na svim pozicijama i do sada sam zadovoljan, sacekat cu jos jedan period, nije adekvatno vrijeme za guranje omladinaca, a nije ni da imamo neke vanserijske talente. Od sljedece sezone ocekujem puno od Cele, sto se tice omlaidnskog pogona, da nekog naseg gura (ne bez osnove naravno), a i da dovede nekog novog Pecu, Memisevica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

blueheart
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:54 pm

Ostaje nada da ce Miro odigrati posteno ugovor do kraja. Prvog trenutka kada pocne zabusavati treba ga poslati na hladjenje jer nam takav ne treba. Iskreno ja sumnjam da ce igrati i truditi se kao i do sada jer ako vec ima dobru ponudu bojat ce se kakve povrede. I to je normalno ali je isto tako normalno da u takvim okolnostima ne igra
DRZAVA ZELJO

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:02 pm

chile je napisao/la:
Ono sto je realno Miroslav je itekako zamjenjljiv igrac iako vecina to ne vidi tako. Malo odskace od vecine lige ali ne toliko koliko vecina potencira.
Pravolinijski igrac koji nema driblinga, ima dosta los centarsut...odlikuje ga rad, trka i to sto nije lukav tj gleda kako uposliti igraca prije nego sutati po svaku cijenu.
I da produzi ugovor s nama nije lako njega utopiti, nije on vise igrac od 20 god. sa potencijalom vec igrac sa silaznim cv-em i to je realnost koja njega obiljezava i kod svakog ozbiljnog kontakta i moguceg transfera sputava.
Moje misljenje za njega se mora naci zamjena i u toku ove polisezone da ga lagano zamjeni i potisne na klupu.
Da je nekim slucajem produzio pricali bi o njemu u superlativima i govorili da je Mesa picka ako ga ne zovne u repku.. Miro je uz Lendrica nas ubjedljivo najbolji i najkorisniji igrac.. Bice tesko nadoknaditi njegovu poziciju jer je takvih igraca malo, bar onih koji bi htjeli igrati u ovoj ligi za plate koje mi mozemo dati.. Ali sta je tu je, nije do nas..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Pinkii
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:12 pm

Znam da Zera nije krilo,ali Slavko ga koristi na toj poziciji.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:14 pm

Ima li novih slikica sa istoka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:21 pm

Miro jeste nas najbolji igrac mozda cak i najbolji igrac lige ali nije bas da mu je neko postavio visoku ljestvicu.Bas me zanima dje ce momcina zavrsiti,mogao je ispasti gospodin da hajrujemo i jedni i drugi ali je ispao zdapi,ako nam je evropa upitna pored raspale slobode,krupe ili radnika bez Miroslava onda sta imamo traziti u evropskim utakmicama bez istog.

Reha1921
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:23 pm

Spoji nas Miro na aparate. :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:26 pm

Vratit ce se on za godinu-godinu i po u vrh glave. A otici ce mozda u Grcku ili eventualno neki Turski slabiji klub.
Moje misljenje, vidjet cemo. Treba se okrenuti sezoni.
Sta li nam je sa Crnovom, nadam se da nije nista strasno. Ivan ce da nas povede na proljece na lijevom krilu, a Zakaric na desnom :kafa:
Bit cemo ko Bayern :D

ChWilla
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:34 pm

oba invertirana krila k'o barsa i real :D
gradi željo boli te *****

Kospicar
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:38 pm

slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

SanMan
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:44 pm

Nastranu naša ljubav prema Želji a i prema Miri, al ispo je i on i menadžer mu pravo glupi prije svega za sebe. Pa treba igrati na našim livadama još pola godine. Ovo je isto ko da imaš auto od 100000 a nećeš kasko osiguranje. Kad te zakači golf 2 (svaki bek u ovoj ligi) bez kočnica žali se vodovodu. Mogo fino imati siguricu sa nama i lagano čekati pravu ponudu.

ChWilla
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:44 pm

chile je napisao/la:
Da je nekim slucajem produzio pricali bi o njemu u superlativima i govorili da je Mesa picka ako ga ne zovne u repku.. Miro je uz Lendrica nas ubjedljivo najbolji i najkorisniji igrac.. Bice tesko nadoknaditi njegovu poziciju jer je takvih igraca malo, bar onih koji bi htjeli igrati u ovoj ligi za plate koje mi mozemo dati.. Ali sta je tu je, nije do nas..
baš to što miro dobro radi je deficitarno ovdje, a ono što radi slabije - takvih ovdje ima na bacanje, i uglavnom mogu sanjati i njegovu dosadašnju karijeru kakva je da je..."umjetnika" i "genijalaca" nikad nije falilo na balkanskim livadama, ali ovakvih kao miro fali.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:49 pm

chile je napisao/la:
'ta će Miro, samo u 18 od 20 utakmica ove sezone bio najbolji igrač...ubjedljivo
Tanko je to brale
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

godrina
Kontakt:

pon jan 23, 2017 6:58 pm

Veteran je napisao/la:
pon jan 23, 2017 3:51 pm
godrina je napisao/la:
pon jan 23, 2017 3:46 pm
samo valjda nece bit u fazonu "da ja cuvam noge ovdje sam jos malo i picim"...nama treba 100% od mire, ako to ne moze i nece dat u belaju smo i trebali bi nekog drugog usaltat na tu poziciju
Očito je da su izuzetno kalkulisali pri potpisivanju ugovora, pa me nekako strah da ne bude kalkulacija i u pristupu. Ja vjerujem Slavku da će znati procijeniti, i da će ukoliko bude maksimalno angažovan imati mjesto u prvih 11. Sa druge strane ako Slavko razmišlja dugoročno, i možda već u postojećem kadru vidi nekoga ko bi naslijedio Miru, šta učiniti? Kako procjeniti ko treba da igra? Nije niti malo jednostavna situacija, komplikovano je to dosta....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ma ja se nadam a siguran sam da hoce, slavko postavljat na terenu ono sto najbolje sto Zeljo trenutno ima ma ko god to bio...
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava