Zeric nije krilo, nego ofanzivni vezni.
@Joazinho
To nove cijene na transfermarktu? Miro bi dosao do milion i po da ostane jos godinu dana, Lendric ce na 1.25, Memija i Veca po 750k, a Radovac onda do dva miliona lagano
Cinjenica je da smo odradili jedan sasvim solidan prelazni rok. Zeljno iscekujem MR koljena za Crnova, nadam se da nije nista ozbiljno. Mozemo samo nagadjati prije nego sto se uradi pregled. Miro je za nasu ligu odlican. Momak daje sve od sebe, izgara na terenu. Mada, cim smo bolje poceli igrati s Celom (komplet ekipa), a tereni postali losiji, i on je postao manje uocljiv. Kazem manje, i dalje je realno sve islo po njegovoj strani, a srecom i Memija poceo bolje igrati. Ako odradi do kraja ugovor kako treba, maksimalno pozrtvovano kao i do danas, ja mu apsolutno nista necu zamjeriti. Koliko je trazio, ja ne znam, postoje nagadjanja, ali ne znam koje je tacno. Deset, dvadeset? Nije bas mala razlika izmedju te dvije cifre. Mi ponudili, njemu nije dovoljno, hoce da ide, jbg. Do njega je sada, moze pokvariti utisak koji imam o njemu u sljedecih pola godine nezalaganjem i slabom igrom, ali i dalje mi je i bit ce od drazih igraca zadnjih par godina. Gurao je kada nije islo, kada su nam sve ladje potonule i kada je kompletna ekipa grohnula. Trcao na lopte koje su unaprijed izgubljenje. Ja takve stvari mu necu zaboraviti.
Mi se pojacavamo na svim pozicijama i do sada sam zadovoljan, sacekat cu jos jedan period, nije adekvatno vrijeme za guranje omladinaca, a nije ni da imamo neke vanserijske talente. Od sljedece sezone ocekujem puno od Cele, sto se tice omlaidnskog pogona, da nekog naseg gura (ne bez osnove naravno), a i da dovede nekog novog Pecu, Memisevica.