Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 22, 2017 9:26 pm
Kerlina mala vjerovatno..
Bit ce gurava konkurencija, Ugljesa, Crnov, Kerla (aBd), ne znam imal jos neka hanuma
Lepi je jebena masina. Samo nemojte reci, joj fali mu ofanzive. Vise je puta probio ove sezone nego ijedan drugi nas bek.
Ne mogu biti pametan po izboru prvog desnog beka. Sa jedne strane je Zeljino dijete čija je forma drastično opala i debelo se razlikuje od one koja ga je krasila na početku njegove seniorske karijere, iako postoje neke indicije da bi se i mogao vratiti na ono prvobitno stanje. Veliki je potencijal, koliko god ga mi kudili zarad nekih partija, sa razlogom naravno..
Dugoročno bi bio isplatljivije rješenje u odnosu na Sinišu, koji je, sa druge strane i u ovom trenutku dosta sigurnija opcija na toj poziciji. Agresivniji, bolje defanzive, etc..
Da li se mi smijemo kockati te da li se Slavko smije kockati u ovom trenutku i u ovoj situaciji? Ostaje nam da vidimo u narednom periodu.
Najiskrenije se nadam da će Petrović prvenstveno Memiji dati do znanja da njemu **** mora biti na centaršutu te da će dio individualnog treninga odvojiti i za to..
@Chwhilla
Pa štoper kojeg bih volio vidjeti u rosteru.