Hahhahahahahhahaha, ma ne mogu da vjerujem. Samo pravi sarajevski zajebant moze napisati ovakav tekst... Eh druze...
Sta se smijes ti zuti, sve sam ti u zivotu dao i opet ne mozes gol dat
"Sve sam moram..."Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 11:01 pmSta se smijes ti zuti, sve sam ti u zivotu dao i opet ne mozes gol dat![]()
![]()
![]()
Mislim da ga je zena dovela u redsalle86 je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 12:18 amA sjećam se jedne večeri, jaranu cura imala matursko i sad mi tu upali, riječ je o Bazenima![]()
I pojma nemam kako ali eto ti i Nermina za naš hastal. Mi istina malo već pod dozom ali nastavilo se. Tad je udarao po hajnekenu. Kako li je sad stanje?
Uglavnom platio je cijeli ceh...
Ne igramo sa Terekom nego Amkarom..cikazubo je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 12:28 amMaloprije gledam ove ruse što ćemo s njima igrati, Terek ima za svaku pripremnu live stream na you tube i kasnije izbace pregled sa šansama, ova Krylia Sovetov ako sam dobro napisao isto izbaci pregled posle utakmice al nisam mogao naći da li rade stream utakmice, a Astana isto ima live stream pripremnih kako se ja sjećam jer su igrali jednom s pitama.. Uglavno imaćemo priliku da ispratimo fino ove jače pripremne utakmice.