I ovi poprecni stubovi ne idu do sjevera sto se upravo saluju sto govori da nece biti spojene.
Gdje se smrznuti i u kadPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 11:03 pmJe.bo stream, malo se smrznut i gledati Zakarica![]()
Subota valjda u 2 pomocni na KosevuSanMan je napisao/la:Gdje se smrznuti i u kadPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 11:03 pmJe.bo stream, malo se smrznut i gledati Zakarica![]()
Zbog snimaka sa gradilišta,koje su vidjeli,danas su i došli.Pa da ne povjeruješ da ni jedan radnik nema šljema na glavi a koji je obavezan kao i ostala zaštitna oprema a sve se snima i javno objavljuje.Rebnut ce firmu ciji su radnici dobro po dzepu.
Ja baš suprotno mislim,na stranu njegovi igrači ali prošle sezone je pogodio sve što se može pogodit što se tiče njih. Od ljetnih pojačanja i ''evropskog Ikandea i ostalih klaunova'' do zimskih Kramara,Emersona i ostalih. Koliki god da je idiot i nečovjek za mene je jedan od boljih poznavaoca situacije u ligi,igračke procjene nisu njegove jer ima skaute koji to rade za njega ali da poznaje ligu,definitivno poznaje.
Evo sjedim mu sa najboljim drugom iz školske klupe hvali Husaru kao veoma dobrog čovjekaChWilla je napisao/la:ako ih on pljuje možda su i na pravom putu.
Upravo to.
Jest jednom komentarisao kad smo trebali igrati u tz kako cemo se lose provesti, i Bogami razvalise nas, mozda se on i nesto razumije ali je onako seljacina i mi smo mu rak rana
Koja su sredstva u pitanju mislim u kojem iznosustorm_raider je napisao/la:Mi ova sredstva od opstine dobijamo 100%, koliko god se nacelnik koprcao.