ovi ljudi koji rade na gradilistu na ovim temperaturama zasluzuju pozivnice i VIP tretman na otvorenju tribine.
klasa radnicka!
a sve zenicaniza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 5:41 pmovi ljudi koji rade na gradilistu na ovim temperaturama zasluzuju pozivnice i VIP tretman na otvorenju tribine.
klasa radnicka!
onda i autobus po njih poslatijovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 5:43 pma sve zenicaniza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 5:41 pmovi ljudi koji rade na gradilistu na ovim temperaturama zasluzuju pozivnice i VIP tretman na otvorenju tribine.
klasa radnicka!naravno da zasluzuju poziv na otvorenje...
Imal ko da ga nije razocaroPinkii je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 5:38 pmhttps://youtu.be/qJWzlRP5kb0
8:16
Jagodic ocigledno ne misli prestati.
Naporan je postaoPinkii je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 5:38 pmhttps://youtu.be/qJWzlRP5kb0
8:16
Jagodic ocigledno ne misli prestati.
🤍
🤍
🤍
Posto sam ja taj koji je, hajmo reci, dizao ili dizem jednog odnosno drugog, bar sam duzan dokazati da nisam onaj koji je hrakao po Lendricu i psovao mu od-do dok mu nije islo.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 12:57 pmDize ista raja koja mu je psovala I ona raja kojoj je furka dizati jednog igraca na osnovu nekih glupih razloga.pintol_TM87 je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 12:30 pmPrimjetio sam da dizete lendrica u nebesa..iskreno covjek je promasio zicera sa kojima smo sada mogli biti mozda i na prvom mjestu..cak sta vise i kad ih promasi uvijek mu je neko drugi kriv..za mene da je mujagic ili dzenis igrao zabili bi isto onoliko golova kao sto je i on..nisam strucnjak ali imam oci haha..pozdrav za raju
Ja ne bi ulazio u to da bi Mujaga I Dzenis isto dali, cak mislim da ne bi, ali svako dizanje nam se obilo o glavu.
Dizao se I Ugljesa kao da je Pirlo ...
Ajzea je napisao/la: ↑ned avg 28, 2016 12:00 am
![]()
Ovdje ti neko nesto napise, momentalno je opste prihvaceno misljenje. Budite zahvalni sto vam Lendric igra u ekipi, kako u prethodnoj tako i u ovoj polusezoni. U ovoj, bez njega, boda haman imali ne bi.
IVAN LENDRIC !
Vratit ce se on, krenut ce ga ponovo, u to ne sumnjam.

Bekric je jedan od igraca koji je dosao na prozivku sa viskom kilogarama...
Ali to opet ne znaci da nije radio na sebi i da nije skinuo kilograme...
samo govorim da je dosao sa viskom kilograma i to je istina,da li je to koristio ili nije dovoljno to je vec pitanje za SlavkaBlwD je napisao/la: ↑uto jan 17, 2017 7:10 pmAli to opet ne znaci da nije radio na sebi i da nije skinuo kilograme...
Valjda bi i Slavko pomenuo da ni on nije dovoljno koristio pulsometre.
Kako ovom Jagodicu ne dosadi ovo? Da se svojim klubom bavio u pola koliko i nama, ja mislim da bi na pauzu bar otisao bar sesti.![]()
Druze vjeruj da se i Dulja licno smije poplavi ovih vijesti i milionskih ponuda.