Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 7:19 pm

pa naravno da nije šuplja. pisali su ljudi i dok se to dešavalo. ali šta možeš dok akteri ne progovore...srećom počinje :ganja:
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:20 pm

Kako mu rece Azmire svi znamo kako ste uzeli titulu ! :rofl1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fanaticZeljin
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:23 pm

Zamuco Dino Fening, ozb optuzbe
Srcu draga, boja PLAVA !

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:23 pm

Da se i ja prikljucim ovim sto cekaju, isti je i meni nick, pa eto ako bi me ko prihvatio. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

delinjo
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:24 pm

sve je ovo sumnjivo ...jako sumnjivo...cak feningas nema argumenata ni da se odbrani niti negira bilo sta...mutilo se puno toga...valjda istina izadje na vidjelo...ali kakva nam je drzava bojim se da se i ovo ne gurne pod tepih...evo na govnagovna.ba su vec poceli sa guranjem stvari pod tepih...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:25 pm

Ništa ne rekoše što već nismo danas pročitali.. Treba i ovog iz Travnika zaganjati za izjavu jer je Travnik odbio prodati tekmu iako im je nudjeno da zijane protiv Viteza.. Neće od ovog ništa konkretno biti jer su nam istražni organi qrac..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:26 pm

neće niko otići ni u zatvor ni u drugu ligu, to je sigurno. nije ovo takva država. ali pitaće gazda šta je ovo...

Whisperer

pet mar 11, 2016 7:27 pm

delinjo je napisao/la:sve je ovo sumnjivo ...jako sumnjivo...cak feningas nema argumenata ni da se odbrani niti negira bilo sta...mutilo se puno toga...valjda istina izadje na vidjelo...ali kakva nam je drzava bojim se da se i ovo ne gurne pod tepih...evo na govnagovna.ba su vec poceli sa guranjem stvari pod tepih...
pa obecoo im paree sa nama da nas uzmu , trebaa u inat zapet u sred tuzlee i dobit ih pa neka se onda kesiraju
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:28 pm

phpBB [video]

Snimak

Whisperer

pet mar 11, 2016 7:31 pm

Elegant je napisao/la:Kako mu rece Azmire svi znamo kako ste uzeli titulu ! :rofl1:
Dajte im bukete cvijeća :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

baxuz87
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:33 pm

.
Zadnja izmjena: baxuz87, dana/u pet mar 11, 2016 7:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

ChWilla
Kontakt:

i ja sam isti nick poslao.

Elegant
Kontakt:

mirsadmekic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako mu rece Azmire svi znamo kako ste uzeli titulu ! :rofl1:
Dajte im bukete cvijeća :rofl:
Dino 32 boje promjenio. :shisha:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:36 pm

baxuz87 je napisao/la:
Prvo po svojoj avliji počistit pa u tuđe zagledat.
pa bogami ako ovo nije čišćenje svoje avlije što se dešava zadnjih godinu i frtalj ja ne znam šta jeste. u svakom pogledu.

ja garantujem, iz ličnih saznanja, da finansijski i poslovni dio sada radi pravilnije i zdravije nego kod ijednog drugog kluba u državi. dolazi lagano i sportski, ali ovo je bio preduslov da ti možeš realno pričati sa zahirovićem, m. stevanovićem i takvim igračima. drugima tek slijedi bolni prelaz na potpuno regularno poslovanje...uključujući i super divove.

baxuz87
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:37 pm

ChWilla je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:
Prvo po svojoj avliji počistit pa u tuđe zagledat.
pa bogami ako ovo nije čišćenje svoje avlije što se dešava zadnjih godinu i frtalj ja ne znam šta jeste. u svakom pogledu.

ja garantujem, iz ličnih saznanja, da finansijski i poslovni dio sada radi pravilnije i zdravije nego kod ijednog drugog kluba u državi. dolazi lagano i sportski, ali ovo je bio preduslov da ti možeš realno pričati sa zahirovićem, m. stevanovićem i takvim igračima. drugima tek slijedi bolni prelaz na potpuno regularno poslovanje...uključujući i super divove.
Ovu upravu na stranu, govori decko o proslim godinama. Ova uprava ima naklon do poda od mene, sto ne mogu reci za prosle.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

DR.HOUSE
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:37 pm

ovo je bilo nesto najbolje sto sam gledao na nasoj tv u zadnjih deset godina azmir i dino show ne znaju dali da se hvale ili svadaju :klanjase2: :klanjase2: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :r :r :r :r :r :r :r i jedno bitno pitanje gdje je punac i 20000 to me vise muci nego ista :cigara: :cigara: :cigara: :cigara: :cigara:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Tryg
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:39 pm

Meni je ovo najgore sto su nama dva seoska papka napravili da ne uzmemo titulu, mada najveci krivci smo mi sami jer smo kiksali dosta na domacem terenu. Ali opet pogledaj od odlaska Amara kako su se dva seoska papka osilili pa premiraju timove a sve na stetu nas.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:41 pm

baxuz87 je napisao/la:
Ovu upravu na stranu, govori decko o proslim godinama. Ova uprava ima naklon do poda od mene, sto ne mogu reci za prosle.
i tu ima malo pogrešne percepcije javnosti, jer većina ljudi u sadašnjoj upravi nije tu od juče, nego većina bar po 3-4 godine, a neki i mnogo duže. par ljudi je tu bukvalno u svakom sastavu od rata. ali trebao je jedan nezavisan, predan, samoobezbjeđen da povuče ostale da se stvarno intenzivno zasuču rukavi, i da povede te neke rezove koji su u startu bolni. ostali uz najbolju volju, bez njega nisu imali čiste snage i moći za to. sad već znate svi ko je to, prošle godine u ova doba se još nije znalo.

baxuz87
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:44 pm

znaš na šta mislim ;)

hardwell
Kontakt:

pet mar 11, 2016 7:44 pm

Izaci sa saopstenjem u vezi ovoga. Ovako je bilo slično i u Italiji, Interu na kraju pripala titula. Ako ne naši istražni organi onda neka UEFA preispita ovu titulu. Tvrdim da su imali jaku ekipu, ali nemoguće je bilo onako odigrati s obzirom na naše terene, borbu drugih ekipa i s tim da su u svakoj utakmici bili favoriti. Samo pogledajte tekmu sa Vitezom :) I igrači Slobode nisu čisti, kako im Zeba psuje zbog nehatluka
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava