pa obecoo im paree sa nama da nas uzmu , trebaa u inat zapet u sred tuzlee i dobit ih pa neka se onda kesirajudelinjo je napisao/la:sve je ovo sumnjivo ...jako sumnjivo...cak feningas nema argumenata ni da se odbrani niti negira bilo sta...mutilo se puno toga...valjda istina izadje na vidjelo...ali kakva nam je drzava bojim se da se i ovo ne gurne pod tepih...evo na govnagovna.ba su vec poceli sa guranjem stvari pod tepih...
Dajte im bukete cvijećaElegant je napisao/la:Kako mu rece Azmire svi znamo kako ste uzeli titulu !
Dino 32 boje promjenio.mirsadmekic je napisao/la:Dajte im bukete cvijećaElegant je napisao/la:Kako mu rece Azmire svi znamo kako ste uzeli titulu !
pa bogami ako ovo nije čišćenje svoje avlije što se dešava zadnjih godinu i frtalj ja ne znam šta jeste. u svakom pogledu.baxuz87 je napisao/la:
Prvo po svojoj avliji počistit pa u tuđe zagledat.
Ovu upravu na stranu, govori decko o proslim godinama. Ova uprava ima naklon do poda od mene, sto ne mogu reci za prosle.ChWilla je napisao/la:pa bogami ako ovo nije čišćenje svoje avlije što se dešava zadnjih godinu i frtalj ja ne znam šta jeste. u svakom pogledu.baxuz87 je napisao/la:
Prvo po svojoj avliji počistit pa u tuđe zagledat.
ja garantujem, iz ličnih saznanja, da finansijski i poslovni dio sada radi pravilnije i zdravije nego kod ijednog drugog kluba u državi. dolazi lagano i sportski, ali ovo je bio preduslov da ti možeš realno pričati sa zahirovićem, m. stevanovićem i takvim igračima. drugima tek slijedi bolni prelaz na potpuno regularno poslovanje...uključujući i super divove.
i tu ima malo pogrešne percepcije javnosti, jer većina ljudi u sadašnjoj upravi nije tu od juče, nego većina bar po 3-4 godine, a neki i mnogo duže. par ljudi je tu bukvalno u svakom sastavu od rata. ali trebao je jedan nezavisan, predan, samoobezbjeđen da povuče ostale da se stvarno intenzivno zasuču rukavi, i da povede te neke rezove koji su u startu bolni. ostali uz najbolju volju, bez njega nisu imali čiste snage i moći za to. sad već znate svi ko je to, prošle godine u ova doba se još nije znalo.baxuz87 je napisao/la:
Ovu upravu na stranu, govori decko o proslim godinama. Ova uprava ima naklon do poda od mene, sto ne mogu reci za prosle.