Sta je to aktuelno,nadam se da ces sutra biti na nivou zadatkaLARSSON je napisao/la:Večeras ludilo, moram sebi radit stream

Sta je to aktuelno,nadam se da ces sutra biti na nivou zadatkaLARSSON je napisao/la:Večeras ludilo, moram sebi radit stream
Ne prenosi niko u nedelju, a i da prenosi ja ne bih radio stream, mora se na tekmu ici.diego1921 je napisao/la:Sta je to aktuelno,nadam se da ces sutra biti na nivou zadatkaLARSSON je napisao/la:Večeras ludilo, moram sebi radit stream![]()
Ma brate mislim na njanjajevo i zrinjski,ne mislim na ove nase,to se podrazumijeva !! 13.03. SVI U DOLINU !!LARSSON je napisao/la:Ne prenosi niko u nedelju, a i da prenosi ja ne bih radio stream, mora se na tekmu ici.diego1921 je napisao/la:Sta je to aktuelno,nadam se da ces sutra biti na nivou zadatkaLARSSON je napisao/la:Večeras ludilo, moram sebi radit stream![]()
Bice, ove cemo pustat pa nek svi gledaju, zeljine cemo samo na naš forum stavljatidiego1921 je napisao/la:Ma brate mislim na njanjajevo i zrinjski,ne mislim na ove nase,to se podrazumijeva !! 13.03. SVI U DOLINU !!LARSSON je napisao/la:Ne prenosi niko u nedelju, a i da prenosi ja ne bih radio stream, mora se na tekmu ici.diego1921 je napisao/la: Sta je to aktuelno,nadam se da ces sutra biti na nivou zadatka![]()
LARSSON je napisao/la:Bice, ove cemo pustat pa nek svi gledaju, zeljine cemo samo na naš forum stavljatidiego1921 je napisao/la:Ma brate mislim na njanjajevo i zrinjski,ne mislim na ove nase,to se podrazumijeva !! 13.03. SVI U DOLINU !!LARSSON je napisao/la:
Ne prenosi niko u nedelju, a i da prenosi ja ne bih radio stream, mora se na tekmu ici.
zato recimo smo dvije polusezone prije ove imali bukvalno nevjerovatnu sreću sa povredama...da nismo bilo bi u nekim utakmicama problema i protokol da se zatvori kakvu selekciju (ni)smo imali. kosorićeva povreda je baš rovovski pogodak, rijedak i u borilačkim sportovima, itd.chile je napisao/la:Opet ti pisem meni kao navijacu su to slicne pojave, ili treba da se nacrta na sta mislim.FKZ1921 je napisao/la:A po cemu su slicne Kvesina i ova povreda Tiaga? To te pitam. Po cemu slicne? Bitno je da se nesta napise,makar bilo i besmisleno.
Ako ne mislis tako napises a ne da se pametuje i pise nesto da je besmisleno.
Eto meni je besmisleno kao sto napisah da se u nasoj ligi ubjedljivo najcesce povredjuju na treningu bas kod nas, ili sam mozda i to previdio.
Bit ce zanimljivo, ima nelogicnosti i sa jedne i sa druge strane. Najavljuju da ce tuziti Azmira. Moglo bi se sve istraziti pa kako god da bude samo nek ne ostane na rekla kazala
Takodjer i ja bi volio, eto otvorila mu se sansaChWilla je napisao/la:ja bi volio da vidimo konačno mailsona u pravoj utakmici.