Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 10:19 pm

sergejevic je napisao/la:Evo Mico Kuzmanovic napustio Drinu. Ko je ono cesto spominjao ovog momka i pisao da ga treba dovesti ?
ma da je bogdu došao 2014. na ljeto kad su mladi zaista i morali igrati, sad bi već bio igrač i prodan vani. a ovako bogami dabogda.
gradi željo boli te *****

sergejevic

pet maj 20, 2016 10:21 pm

Iskreno vec sam ocekivao nekoliko postova ovdje o Mici Kuzmanovicu, mozda jos nije primjetio da je slobodan. :lol:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:23 pm

Možda ga dovesti kao lijevo krilo? Ne znam može li igrati tu poziciju, iskreno nisam ga nešto pratio u Drini :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Format
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:24 pm

Ma nista od Mice,treba Mirzu gurat samo

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:25 pm

ima nešto u momku bez daljnjeg, ali dobro se zajebao prije dvije godine, bolje i da je u drini igrao kao sad nego u borcu grijao tribine.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:26 pm

@Ponososananas ili ti ga @zaboljisportuBiH počinje za 3,2,1.. :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:27 pm

slika

Kad se ova tribina izgradi hoce li biti u visini sjevera ili visa, obzirom da ce imati dvije etaze ?

Zna li neko dobro sa photoshopom da uradi copy/paste jednu na drugu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet maj 20, 2016 10:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 10:28 pm

Elegant je napisao/la:slika

Kad se ova tribina izgradi hoce li biti u visini sjevera ili visa, obzirom da ce imati dvije etaze ?

Ova prva faza na ovom primjeru izgleda jeste u visini sjevera, a kad bude druga faza tj. druga etaza kako ce li to izgledat ?
Niža je od sjevera prva etaža. A druga će ići u visini sjevera...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:29 pm

kako je to u visini sjevera boga ti? :lol:

prva do pola, druga do visine sjevera. to na slici je plan prve.

super1
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:32 pm

ChWilla je napisao/la:kako je to u visini sjevera boga ti? :lol:

prva do pola, druga do visine sjevera. to na slici je plan prve.
dvije etaze

ž'21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:34 pm

IvanOsim je napisao/la:Po avazovom sportu mi od Viscinog transfera trebamo dobiti 1,5% i to za period od 19 do 21 god, a Buducnost 2,5%... ako bude cifra koja se spominje 4mil € nama pripada 60 milja evri.. tako su izracunali ovi u sportu, mada mi se cini da su se preracunali, jer mi se cini da ovaj fond solidarnosti je 5% ukupno, tako da se njima izgubio 1%...mada to iako su fulili ne ide nama nego buducnosti, jer mi ne mozemo imati preko 1,5%...
Smatram da on moze otici i za vecu cifru, jedno 6,8mil €, nama 100 milja evri i svi zadovoljni :ugeek:

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE
Nisu se preracunali jer fond solidarnosti se odnosi do 23 godine zivota a Vili je kod nas bio u periodu izmedju 19 i 21 godine zivota dok je u Buducnosti bio do 19. Znaci buducnost 2.5 mi 1.5 i basaksehir 1 posto prema fondu solidarnosti. To je ujedno i jedino sto imamo od Vilija. Nemamo nikakvog procenta od slj transfera.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:46 pm

ž'21 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Po avazovom sportu mi od Viscinog transfera trebamo dobiti 1,5% i to za period od 19 do 21 god, a Buducnost 2,5%... ako bude cifra koja se spominje 4mil € nama pripada 60 milja evri.. tako su izracunali ovi u sportu, mada mi se cini da su se preracunali, jer mi se cini da ovaj fond solidarnosti je 5% ukupno, tako da se njima izgubio 1%...mada to iako su fulili ne ide nama nego buducnosti, jer mi ne mozemo imati preko 1,5%...
Smatram da on moze otici i za vecu cifru, jedno 6,8mil €, nama 100 milja evri i svi zadovoljni :ugeek:

Nisu se preracunali jer fond solidarnosti se odnosi do 23 godine zivota a Vili je kod nas bio u periodu izmedju 19 i 21 godine zivota dok je u Buducnosti bio do 19. Znaci buducnost 2.5 mi 1.5 i basaksehir 1 posto prema fondu solidarnosti. To je ujedno i jedino sto imamo od Vilija. Nemamo nikakvog procenta od slj transfera.

Eh odlicno... a kako imamo od Dzeke dva puta, da li znas?

ž'21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:49 pm

IvanOsim je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Eh odlicno... a kako imamo od Dzeke dva puta, da li znas?
slika
Edin je otišao od nas 2005. godine kada je imao 19 godina, pa eto izračunaj i mislim da ćeš dobit 3 %.

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:51 pm

Razumio sam to, nego kako necemo imati od sljedeceg transfera, a od Dzeke, Zukanovica smo imali od svih transfera?? Ima li veze sto su ovi ponikli kod nas?

ž'21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:53 pm

IvanOsim je napisao/la:Razumio sam to, nego kako necemo imati od sljedeceg transfera, a od Dzeke, Zukanovica smo imali od svih transfera?? Ima li veze sto su ovi ponikli kod nas?
Nema brate nikakve veze što su ponikli kod nas. Kod Džeke je bila takva klauzula u ugovoru da imamo od sljedećeg transfera, kod Višće nije i to je sva politika. Valjda si igrao FM pa znaš kako to ide sa klauzulama :) I mi smo, ja mislim, od Edina dobili pare od te klauzule ako je uopšte i bilo, a od svakog njegovog sljedećeg transfera imamo po fondu solidarnosti k'o što imamo kod svakog igrača koji je kod nas bio do 23. godine života.

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:55 pm

ž'21 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Razumio sam to, nego kako necemo imati od sljedeceg transfera, a od Dzeke, Zukanovica smo imali od svih transfera?? Ima li veze sto su ovi ponikli kod nas?
Nema brate nikakve veze što su ponikli kod nas. Kod Džeke je bila takva klauzula u ugovoru da imamo od sljedećeg transfera, kod Višće nije i to je sva politika. Valjda si igrao FM pa znaš kako to ide sa klauzulama :)
Ma nisam siguran da su ovi fondovi solidarnosti u klauzulama odredjeni... al eto mozda i jesu

ž'21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:56 pm

IvanOsim je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Nema brate nikakve veze što su ponikli kod nas. Kod Džeke je bila takva klauzula u ugovoru da imamo od sljedećeg transfera, kod Višće nije i to je sva politika. Valjda si igrao FM pa znaš kako to ide sa klauzulama :)
Ma nisam siguran da su ovi fondovi solidarnosti u klauzulama odredjeni... al eto mozda i jesu
Editovao sam malo post, skontao sam šta si pitao. Eto ti odgovora gore iznad. Višća nije naše dijete, ali je prije 23. godine otišao iz Želje, tako da imamo od njegovog svakog transfera po 1.5 posto prema fondu solidarnosti. Od Džeke imamo 3 % itd.

Kapiten
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:00 pm

Joj raji nikad nece bit jasni ovi procenti. Vazda ce neko pitat kako to ide hahaha.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:02 pm

Pa to..zbunilo me kad si napisao nemamo od slj transfera, a vamo sve fino objasnio.. tu si pogrijesio, al ostalo sad znam tacno :D osim ako opet ne zaboravim 8-)

1921.ba
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:03 pm

Kapiten je napisao/la:Joj raji nikad nece bit jasni ovi procenti. Vazda ce neko pitat kako to ide hahaha.
baš :rofl1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava