Penal pa mrtvi zicer s 5 metara glavom i onda 1 na 1 s golmanom. Pa ovo ni Mujagiću ovdje ne bi halali
Ovo ko Lendric kad ga nije htio gol, trci, pomaze odbrani, ali isfulo se ko veliki
Kad moram sam sebe citirati da bih dobio odgovor ako je moguće. Taj intervju gdej spominje i MIru da će igratiponosannavas je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 9:29 amPustite Slavku da kaznjava kako ko zasluzuje. Covjek je realan ocigledno. Glupost je Miru slati na tribine. Sa druge strane Jahicev i Krizmanov slucaj zahtjevaju razlicite sankcije. Zasto? Jahic nije htio da ode iz Zelje. On je samo zelio da se kurci ili zbog ega ili je instruisan od nekog. Zato ga nogiras. Ako je zbog ega i ako je zdrav ja bi ga opet vratio. Probao naci zajednicku rijec i kqznio ga po dzepu. Svakom sw desi da pogrijesi, a Jaha nije bio nikad takav. Ako je namjerno radio tj ako je instruisan onda ga nogirati. Krizman je druga prica on sere jer mu se.ne ostaje izgleda. E njega samo po dzepu udarati. Odbijati i po platu cijelu. Ne kaznjqvas ga ako raskines sa njim. Moze otici samo ako nam neko plati. Ovo su moji stavovi na osnovu onoga sto sam uspio zakljuciti, qli ne mora to biti tako. Pravu istinu znaju u klubu i shodno tome mozda bi i ja uradio isto ko i oni. Zato je bezveze naglabati puno o tome kad ne znas detalje. Djelmic nam sad ne treba. Ako ode Krizman treba nam.
Da. I gdje ima taj intervju sa Slavkom sto ga spominjete?
ponosannavas je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 5:50 pmKad moram sam sebe citirati da bih dobio odgovor ako je moguće. Taj intervju gdej spominje i MIru da će igratiponosannavas je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 9:29 amPustite Slavku da kaznjava kako ko zasluzuje. Covjek je realan ocigledno. Glupost je Miru slati na tribine. Sa druge strane Jahicev i Krizmanov slucaj zahtjevaju razlicite sankcije. Zasto? Jahic nije htio da ode iz Zelje. On je samo zelio da se kurci ili zbog ega ili je instruisan od nekog. Zato ga nogiras. Ako je zbog ega i ako je zdrav ja bi ga opet vratio. Probao naci zajednicku rijec i kqznio ga po dzepu. Svakom sw desi da pogrijesi, a Jaha nije bio nikad takav. Ako je namjerno radio tj ako je instruisan onda ga nogirati. Krizman je druga prica on sere jer mu se.ne ostaje izgleda. E njega samo po dzepu udarati. Odbijati i po platu cijelu. Ne kaznjqvas ga ako raskines sa njim. Moze otici samo ako nam neko plati. Ovo su moji stavovi na osnovu onoga sto sam uspio zakljuciti, qli ne mora to biti tako. Pravu istinu znaju u klubu i shodno tome mozda bi i ja uradio isto ko i oni. Zato je bezveze naglabati puno o tome kad ne znas detalje. Djelmic nam sad ne treba. Ako ode Krizman treba nam.
Da. I gdje ima taj intervju sa Slavkom sto ga spominjete?