Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 15, 2017 1:05 am

kremenko je napisao/la:
ned jan 15, 2017 12:06 am
Neka nam Jug ovako naprave :D
slika
To je ugao koji nam odgovara :rofl:
Odlican krov i odlican nagib. :palacgore:
Ovo iz MLS-a stadion?
Bas me zanima koliko bi izasao krov za sjever-istok-jug kada se zavrse ove dvije tribine, pa kad se u kompletu bude spajao krov, kao i kolika bi cijena toga bila.

Sto se tice Mire, odlican post od strane @Roberto Baggio :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:06 am

arctg je napisao/la:
ned jan 15, 2017 1:00 am
A ko garantuje da bi Đelmić bio na istom nivou kao i tada? I, iskreno, koji će nam klinac?
Ko ti garantuje da ce Zakaric, Crnov biti dobri i na nivou kakvom su nekad bili ?!
Sta koji ce nam klinac. Eto igrat ce Miro, izborit cemo Evropu, on ode na ljeto mi dok nadjemo desno krilo vec cemo ispast iz Evrope a nece se ni uigrat..
Al dobro hajd..

P.S. bbolje dovest anonimusa i s njim rizikovati, nego dovest nekog za kog znas da je bio dobar u ovoj ligi prije godinu i po?! jesam dobro shvatio da si ovo rekao ili sam nesto lose skopco u ovim sitnim satima ..

delinjo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:10 am

ne mozes moj @leone nista reci date ne spuste ....djabaaa....dvostruki arsini...krizmana treba na tribine miru ne treba....Miro je igrac za Realn madrid a djelmic je za saobracaj ac itd itd
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:12 am

Naravno da ne treba Miroslava Stevanovića na tribine

delinjo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:13 am

a krizmanovica ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:15 am

Leon_Professional je napisao/la:
arctg je napisao/la:
A ko garantuje da bi Đelmić bio na istom nivou kao i tada? I, iskreno, koji će nam klinac?
Ko ti garantuje da ce Zakaric, Crnov biti dobri i na nivou kakvom su nekad bili ?!
Sta koji ce nam klinac. Eto igrat ce Miro, izborit cemo Evropu, on ode na ljeto mi dok nadjemo desno krilo vec cemo ispast iz Evrope a nece se ni uigrat..
Al dobro hajd..
Ne garantuje niko, i nisam nikako ni spomenuo Zakarića ili Crnova, ne znam što ih uvodiš u ovu priču. Mislim, iskreno, boli me ona stvar što su oni potpisali, isto kao što bi me bolila da nisu potpisali. Tako me isto boli hoće li Đelmić potpisati ili ne. Samo onako kažem, smatram da je nepotreban. A ako ćemo i o ovoj dvojici, smatram da su mnogo korisniji od Đelmića, koji je, bez obzira što je podržao akciju za Grbavicu, ispao šupak prilikom odlaska i to mu se ne zaboravlja. Ali uopšte neću da se nerviram oko te transfer politike. Nit ja mogu uticat koga će dovesti, nit mogu uticat koga neće dovesti. Moje je da dolazim na utakmice i navijam. Imaju ljudi kojima je posao da se sekiraju oko toga.

igla
Kontakt:

Sve na stranu, ali ne mogu se porediti Miro i Križman. Miro odrađuje sve što treba, s tim što ganja interes, a tu se može gledati već obraz bi li trebao ili ne bi. Križman ima ugovor do 2018., ali mu se ne trenira, tj. neće da ispunjava svoje zadatke i uslovljava klub da ode. Znači jedan je profesionalac, drugi je klošar koji se ponaša prema klubu ko da smo Pofalički.

LARSSON
Kontakt:

Krizmanovica ne poznajem, ali Krizman da.

delinjo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:17 am

@igla jel smatras da se mIro ni na jedan nacin ne igra sa klubom ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Pinkii
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:19 am

Kad je mogao Bogicevic poslije svega zaigrati pa i nositi traku u Mostaru moze i Djelmic. Bolje je da imamo 4 krila kako bi se rotirali u Kupu i u slucaju ne daj Boze kakvih povreda.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

arctg je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Al dobro hajd..
Ne garantuje niko, i nisam nikako ni spomenuo Zakarića ili Crnova, ne znam što ih uvodiš u ovu priču. Mislim, iskreno, boli me ona stvar što su oni potpisali, isto kao što bi me bolila da nisu potpisali. Tako me isto boli hoće li Đelmić potpisati ili ne. Samo onako kažem, smatram da je nepotreban. A ako ćemo i o ovoj dvojici, smatram da su mnogo korisniji od Đelmića, koji je, bez obzira što je podržao akciju za Grbavicu, ispao šupak prilikom odlaska i to mu se ne zaboravlja. Ali uopšte neću da se nerviram oko te transfer politike. Nit ja mogu uticat koga će dovesti, nit mogu uticat koga neće dovesti. Moje je da dolazim na utakmice i navijam. Imaju ljudi kojima je posao da se sekiraju oko toga.
Dobro izvini ..
@Lars pomalo, imas ti svoj posao, a ovo ti nije u opisu istog :D

delinjo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:20 am

Pinkii je napisao/la:
Kad je mogao Bogicevic poslije svega zaigrati pa i nositi traku u Mostaru moze i Djelmic. Bolje je da imamo 4 krila kako bi se rotirali u Kupu i u slucaju ne daj Boze kakvih povreda.
rekoh dupli arsini moj pinki ...za jednog moze za drugog ne moze i tako u krug...kako raji odgovara jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:21 am

Ne, nisu dupli aršini, nego činjenice.

Činjenica je da M.S. daje sve od sebe, trenira, ne krši pravilnik kluba, te time ne daje razlog da bude na tribinama, uz to bi primao cijelu platu.
Činjenica je da S.K ne daje sve od sebe, boli ga kara, krši pravilnik kluba, i možemo da mu skrešemo platu i da ga pošaljemo na tribinu.

delinjo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:24 am

a Jadranko nije krsio pravilnik samo je tuzio klub...ma haj ...kako god :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

poredis slucaj miroslava i sandija? ozbiljno delinjo? jesi fakat ozbiljan?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jan 15, 2017 1:25 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

Kakve sad veze Jadranko ima?

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:26 am

LARS1921 je napisao/la:
ned jan 15, 2017 1:21 am
Ne, nisu dupli aršini, nego činjenice.

Činjenica je da M.S. daje sve od sebe, trenira, ne krši pravilnik kluba, te time ne daje razlog da bude na tribinama, uz to bi primao cijelu platu.
Činjenica je da S.K ne daje sve od sebe, boli ga kara, krši pravilnik kluba, i možemo da mu skrešemo platu i da ga pošaljemo na tribinu.
Tačno tako! Ove dvije situacije su neuporedive. Stevanović apsolutno nije dužan da produži ugovor sa nama. To je čisto emotivna stvar i zbog toga to ne treba da se odrazi na njegov status u timu koji je stvar profesionalnosti. Dok Križman je dužan da ispunjava osnovne obaveze, da bude profesionalan i ukoliko to nije, kazniti ga. Nigdje ne piše da je farz da Stevanović produži ugovor sa nama, ali farz jeste odraditi trening kojeg ti zada šef stručnog štaba.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:27 am

Je li ono Salko rece u subotu na plastici tekma?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:27 am

Ne mozes porediti Miroslava i Krizmana. Ustvari i jedan i drugi zele da idu samo ovaj drugi je izabrao skroz pogresan nacin. Ja mu od srca zelim da vise nikad ne obuce Zeljin dres. Miroslava neka na terenu,a ovaj drugi neka bude na tribinama ili u nekom drugom klubu,ali prije toga da nam uplati raskid.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:28 am

Majstore, Miro u potpunosti ima pravo da produži ili ne produži ugovor. Isto tako klub ima pravo da ga pošalje na tribine ili da trči sa juniorima. Drugo je što i ja i svi mi mislimo da je nekako "obrazli" da čovjek potpiše, jer smo ga vratili u život, te da ne treba gledati samo interes gledati u ovom slučaju. Ali ne možeš reći da Miro nije profesionalac i da ne odrađuje sve kako treba.
Križman ima ugovor, a ne trenira mu se, ne ispunjava obaveze koje mu da poslodavac, dakle on nije za tribinu, on je za otkaza momentalnog.
Porediš profesionalca i klošara, čovjeka koji sve ispunjava što treba, a njegova je lična odluka hoće li ili neće (ma šta mi mislili o tome), a Križman je horoz koji nema nikakvog ni poštovanja prema klubu koji ga hrani, ne ispunjava ni ono što mora jer mu je mrsko.

Ne volim porediti klubove sa firmama i kompanijama, ali ovaj put moram. Zamisli da imaš radnika koji ispunjava sve svoje obaveze, ali neće da produži radni odnos jer je našao negdje bolje i radnika koji neće ništa da radi jer mu je mrsko, pa te pokušava isprovocirati da ga pustiš, a ima čovjek ugovor. Ne može biti isto nikako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava