Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 9:26 pm

Grbavica je napisao/la:Obnoviti članske, ko nema nek' se učlani čim počne kampanja. Kupiti dres i još nešto u fan šopu i biće para od toga i za istok.
Ja ne bih jos nista kupovao, cekamo da diadora dodje pa onda navalit :D

Grbavica
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:27 pm

LARS1921 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Obnoviti članske, ko nema nek' se učlani čim počne kampanja. Kupiti dres i još nešto u fan šopu i biće para od toga i za istok.
Ja ne bih jos nista kupovao, cekamo da diadora dodje pa onda navalit :D
Pa o tome i pričam :ganja: A do kraja mjeseca uplaćivati za "stolice" koliko ko može.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:28 pm

Mislio sam da ne pisem sljedecih par sedmica dok ispiti prodju, ali kako poslije ovoga da se ne napise nesto... :r
Hvala upravi na ovom prelijepom danu :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: , nadam se da ovi ublehasi nece obustaviti ove radove na neki nacin i da na proljece otvorimo istok. Istok ce biti strasna tribina, pritisak na sudiju ce biti konstantan.

Miske, ako padnem ispite eto me u Megamix da sta zaradim preko ljeta, ili mi sredi sta preko stele kakav socijalni rok :ganja: :ganja:

storm_raider
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:28 pm

sergejevic je napisao/la:Zato sam ja poslije onog teksta ukinuo Faktor, a sada cu i ove levate.
Tacno je tuga da ovdje nema ozbiljnog novinara i medija, sve nesto potplaceno, nepismeno, nesposobno, bez morala, etike, bez bilo kakve namjere da se napreduje u tom poslu i da postanes nesto. Uopste nije realno da postoji neko ko ne bi objavio vijest da su poceli radovi na istocnoj tribini, sigurno bi donjelo mnogo klikova i jedna je od zanimljivih tema danas, onda se namece zakljucak da postoji neka pozadina i da nisu cista posla.
Ozbiljni novinari, koji objektivno prilaze problemu sa jednog analitickog aspekta, pri tom izbjegavajuci bilo kakav subjektivan stav su "dosadni". Ovi "ekskluzivni" koji postavljaju naslove "Mladic uhvacen kako pusi dzoint u zatvoru", gdje ti mislis da je to onaj sto je u Hagu, a vamo neki mladic u nekoj cuzi zapalio dzoint, su najzanimljiviji. Novinarstvo je spalo na "clickbait" i dolazak do informacija preko foruma, do placenih clanaka i politickih figura. Nema ili je veoma malo onih sto se bave time kako bi trebali, a to je zato sto takvi donose istinu koja mnogima smeta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dolina
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:30 pm

ChWilla je napisao/la:eto da se ovo danas nije desilo, ja ne bih otvorio taj članak i ne bih znao da pored sijanja i sađenja postoji i dosijavanje.
Imaju jednog momka novinara Omar Tipura, vjerojatno trenutno najpismeniji sportski novinar u BiH. Tekstove mu je užitak čitati. Ništa copy paste. Kada bi mu iz redakcije dali da nešto napiše o stadionu i Želji vjerujem da bi tekst komotno u udžbenicima mogao završiti. Momak je genijalan.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:35 pm

nema to veze sa ovim.
gradi željo boli te *****

sergejevic

pet maj 20, 2016 9:38 pm

storm_raider je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Zato sam ja poslije onog teksta ukinuo Faktor, a sada cu i ove levate.
Tacno je tuga da ovdje nema ozbiljnog novinara i medija, sve nesto potplaceno, nepismeno, nesposobno, bez morala, etike, bez bilo kakve namjere da se napreduje u tom poslu i da postanes nesto. Uopste nije realno da postoji neko ko ne bi objavio vijest da su poceli radovi na istocnoj tribini, sigurno bi donjelo mnogo klikova i jedna je od zanimljivih tema danas, onda se namece zakljucak da postoji neka pozadina i da nisu cista posla.
Ozbiljni novinari, koji objektivno prilaze problemu sa jednog analitickog aspekta, pri tom izbjegavajuci bilo kakav subjektivan stav su "dosadni". Ovi "ekskluzivni" koji postavljaju naslove "Mladic uhvacen kako pusi dzoint u zatvoru", gdje ti mislis da je to onaj sto je u Hagu, a vamo neki mladic u nekoj cuzi zapalio dzoint, su najzanimljiviji. Novinarstvo je spalo na "clickbait" i dolazak do informacija preko foruma, do placenih clanaka i politickih figura. Nema ili je veoma malo onih sto se bave time kako bi trebali, a to je zato sto takvi donose istinu koja mnogima smeta.
Fakat mi nije jasno, mislim uvijek je bilo raznih idiota koji su pisali sto im se naredi, plati, isprica i slicno, ali je stvarno nevjerovatno da niko ne moze pokazati na covjeka i reci da vjerujes njegovim informacijama. Nekada su postojali ljudi koje nisi mogao potkupiti, kojima nisi mogao cak ni zaprijetiti i bukvalno su medju novinarima bili najhrabriji ljudi na svijetu koji se ne libe plasirati tacnu informaciju po bilo kojoj cijeni. Kopali su, istrazivali, ispitivali i pisali. Valjda je bit novinarstva da ti ljudi vjeruju, da nesto znaci tvoja rijec, da budes svijetlo za ljude ako si vec prihvatio taj poziv. Tesko je shvatiti ljude koji nemaju ambiciju da budu najbolji u tome sto rade, da ostave neki pecat, a gotovo nemoguce shvatiti da cijela profesija pociva na poltronima i uvlakacima. Cast onima koji su izuzetak, ako postoje, ali ja za njih nisam cuo.

Vrag

pet maj 20, 2016 9:40 pm

Bila je danas vijest na klixu u vezi istocne tribine copy/paste. Ne znam zasto su je izbrisali

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:41 pm

fazon je što ovdje ne moraš ništa od toga. dovoljno je da prekopiraš vijest i slike. ali iz "nekog" razloga, ovdje neće ni to...a ćavara i gromiljak idu.
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:43 pm

Vrag je napisao/la:Bila je danas vijest na klixu u vezi istocne tribine copy/paste. Ne znam zasto su je izbrisali
Radi inspekcije, radimo inkognito :)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:03 pm

http://www.source.ba/clanak/Alen/404922 ... atni-Rolex" target="_blank

9:55 kaze za Zelju bi sve dao :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:04 pm

Svi novinari,vi ste lažovi,za istinu vas kur.ac zaboli :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:05 pm

Koji je ovaj Sejo gigant djeteta mi, daBogda živio jos stotinu godina.
Pametan čovjek, a mnogi ga budalom prave.
Još sto rece ovo za Želju..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Kapiten
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:07 pm

"Niko mu se nije ni sekunde miješao u posao i to je znak da smo ozbiljni. Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Jesu li ga to zvali nasi ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:13 pm

Kapiten je napisao/la:"Niko mu se nije ni sekunde miješao u posao i to je znak da smo ozbiljni. Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Prije da su ga oni uhljupi zvali

sergejevic

pet maj 20, 2016 10:16 pm

Evo Mico Kuzmanovic napustio Drinu. Ko je ono cesto spominjao ovog momka i pisao da ga treba dovesti ?

Kapiten
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:17 pm

LARS1921 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:"Niko mu se nije ni sekunde miješao u posao i to je znak da smo ozbiljni. Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Prije da su ga oni uhljupi zvali
Ne vjerujem jer su Hurtu ostavili... Jedino ako se ovo odnosi na neki raniji period :D

Kapiten
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:17 pm

sergejevic je napisao/la:Evo Mico Kuzmanovic napustio Drinu. Ko je ono cesto spominjao ovog momka i pisao da ga treba dovesti ?
@zaboljisportuBiH :lol:
sad ce opet pokrenuti kampanju :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:18 pm

To mu je bio znak raspoznavanja :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:19 pm

Zna li neko ima li se gdje kupiti ovih maja
slika
Davno sam je nekad kupio i izaprala se skroz , nije više ni plava kako treba a draga mi majca bila.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava