Ja ne bih jos nista kupovao, cekamo da diadora dodje pa onda navalitGrbavica je napisao/la:Obnoviti članske, ko nema nek' se učlani čim počne kampanja. Kupiti dres i još nešto u fan šopu i biće para od toga i za istok.

Ja ne bih jos nista kupovao, cekamo da diadora dodje pa onda navalitGrbavica je napisao/la:Obnoviti članske, ko nema nek' se učlani čim počne kampanja. Kupiti dres i još nešto u fan šopu i biće para od toga i za istok.
Pa o tome i pričamLARS1921 je napisao/la:Ja ne bih jos nista kupovao, cekamo da diadora dodje pa onda navalitGrbavica je napisao/la:Obnoviti članske, ko nema nek' se učlani čim počne kampanja. Kupiti dres i još nešto u fan šopu i biće para od toga i za istok.
Ozbiljni novinari, koji objektivno prilaze problemu sa jednog analitickog aspekta, pri tom izbjegavajuci bilo kakav subjektivan stav su "dosadni". Ovi "ekskluzivni" koji postavljaju naslove "Mladic uhvacen kako pusi dzoint u zatvoru", gdje ti mislis da je to onaj sto je u Hagu, a vamo neki mladic u nekoj cuzi zapalio dzoint, su najzanimljiviji. Novinarstvo je spalo na "clickbait" i dolazak do informacija preko foruma, do placenih clanaka i politickih figura. Nema ili je veoma malo onih sto se bave time kako bi trebali, a to je zato sto takvi donose istinu koja mnogima smeta.sergejevic je napisao/la:Zato sam ja poslije onog teksta ukinuo Faktor, a sada cu i ove levate.
Tacno je tuga da ovdje nema ozbiljnog novinara i medija, sve nesto potplaceno, nepismeno, nesposobno, bez morala, etike, bez bilo kakve namjere da se napreduje u tom poslu i da postanes nesto. Uopste nije realno da postoji neko ko ne bi objavio vijest da su poceli radovi na istocnoj tribini, sigurno bi donjelo mnogo klikova i jedna je od zanimljivih tema danas, onda se namece zakljucak da postoji neka pozadina i da nisu cista posla.
Imaju jednog momka novinara Omar Tipura, vjerojatno trenutno najpismeniji sportski novinar u BiH. Tekstove mu je užitak čitati. Ništa copy paste. Kada bi mu iz redakcije dali da nešto napiše o stadionu i Želji vjerujem da bi tekst komotno u udžbenicima mogao završiti. Momak je genijalan.ChWilla je napisao/la:eto da se ovo danas nije desilo, ja ne bih otvorio taj članak i ne bih znao da pored sijanja i sađenja postoji i dosijavanje.
Fakat mi nije jasno, mislim uvijek je bilo raznih idiota koji su pisali sto im se naredi, plati, isprica i slicno, ali je stvarno nevjerovatno da niko ne moze pokazati na covjeka i reci da vjerujes njegovim informacijama. Nekada su postojali ljudi koje nisi mogao potkupiti, kojima nisi mogao cak ni zaprijetiti i bukvalno su medju novinarima bili najhrabriji ljudi na svijetu koji se ne libe plasirati tacnu informaciju po bilo kojoj cijeni. Kopali su, istrazivali, ispitivali i pisali. Valjda je bit novinarstva da ti ljudi vjeruju, da nesto znaci tvoja rijec, da budes svijetlo za ljude ako si vec prihvatio taj poziv. Tesko je shvatiti ljude koji nemaju ambiciju da budu najbolji u tome sto rade, da ostave neki pecat, a gotovo nemoguce shvatiti da cijela profesija pociva na poltronima i uvlakacima. Cast onima koji su izuzetak, ako postoje, ali ja za njih nisam cuo.storm_raider je napisao/la:Ozbiljni novinari, koji objektivno prilaze problemu sa jednog analitickog aspekta, pri tom izbjegavajuci bilo kakav subjektivan stav su "dosadni". Ovi "ekskluzivni" koji postavljaju naslove "Mladic uhvacen kako pusi dzoint u zatvoru", gdje ti mislis da je to onaj sto je u Hagu, a vamo neki mladic u nekoj cuzi zapalio dzoint, su najzanimljiviji. Novinarstvo je spalo na "clickbait" i dolazak do informacija preko foruma, do placenih clanaka i politickih figura. Nema ili je veoma malo onih sto se bave time kako bi trebali, a to je zato sto takvi donose istinu koja mnogima smeta.sergejevic je napisao/la:Zato sam ja poslije onog teksta ukinuo Faktor, a sada cu i ove levate.
Tacno je tuga da ovdje nema ozbiljnog novinara i medija, sve nesto potplaceno, nepismeno, nesposobno, bez morala, etike, bez bilo kakve namjere da se napreduje u tom poslu i da postanes nesto. Uopste nije realno da postoji neko ko ne bi objavio vijest da su poceli radovi na istocnoj tribini, sigurno bi donjelo mnogo klikova i jedna je od zanimljivih tema danas, onda se namece zakljucak da postoji neka pozadina i da nisu cista posla.
Radi inspekcije, radimo inkognitoVrag je napisao/la:Bila je danas vijest na klixu u vezi istocne tribine copy/paste. Ne znam zasto su je izbrisali
Prije da su ga oni uhljupi zvaliKapiten je napisao/la:"Niko mu se nije ni sekunde miješao u posao i to je znak da smo ozbiljni. Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Jesu li ga to zvali nasi ?
Ne vjerujem jer su Hurtu ostavili... Jedino ako se ovo odnosi na neki raniji periodLARS1921 je napisao/la:Prije da su ga oni uhljupi zvaliKapiten je napisao/la:"Niko mu se nije ni sekunde miješao u posao i to je znak da smo ozbiljni. Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Jesu li ga to zvali nasi ?
@zaboljisportuBiHsergejevic je napisao/la:Evo Mico Kuzmanovic napustio Drinu. Ko je ono cesto spominjao ovog momka i pisao da ga treba dovesti ?