Sreca pa su ove sezone ovi sadasnji maestralni, je li tako ?ChWilla je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 7:14 pmpa nije samo on, izgledali su i bogdanović i kosorić kao evropski stoperi, memija kao evropski bek, blagojević kao nicky butt, dado kao evropska desetka...i onda izgubiš od radnika kod kuće, od travnika glat, prijedora glat, itd.
jer to nije njihov stvarni nivo, nažalost, saznali smo na teži način...
moze se gledati tako slazem se,ali se moze gledati da je i ekipa sa Mirom u zadnja 3 kola protiv ekipa koje su ispale uzela 1 bod ....na svaki mlin se moze malo vode natjerati
Ne znam kako cemo bez njega za 6 mjeseciLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 7:31 pmMiro je jebena igracina i nema potrebe da se sere po njemu ili bilo kome.. Ali ne treba ga ni dizati mnogo kao porediti sa Bejlom i MahrezomHajd da ste bar desnjake nasli nego ljevaci oboica
![]()
![]()
![]()
Jos Mico nema neki ni dribling, ali sve u svemu najbolji igrac lige i kao takav..
Djelma je dobar i valjao bi sigurno. Covjek koji ima petlju da opali loptu van kaznenog. Prodoran, brz, uglavnom neko ko ima znanje i samopouzdanje ( bar je kod nas imao ). Ne treba pljuvati po nasim igracima koji su nam valjali i jedan i drugi su nam pofino valjali..![]()
![]()
I ova rasprava nema veze sa zivotom, kao da je jedan igrac odgovoran i zasluzan sto smo bili 5. ili 2. .. Hajte molim vass
Vec ustaljena praksa pojedinaca..
Djelmic je odlican igrac, ali Stevanovic je dimenziija vise.delinjo je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 7:35 pmma upravu si ti ali ispade Dzelmic nivo Memije ili cak slabiji kada se ovako procita, sto nije istina ....i mislim da bi Dzelmina statistika bila kvalitetna ali ajde sbkbb...uglavnom mislim da je luksuz odreci se Djelmica ako postoji bilo kakva sansa da dodje....i to je moja sustina ...