Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 14, 2017 7:17 pm

Ajzea je napisao/la:
sub jan 14, 2017 6:59 pm
Navest cu i ja mali milion krilnih igraca, koji su bolji od Stevanovica. Medjutim, zapita li se ti, kojim slucajem, ko ce takvu muziku da plati?
Od Mire, za nas, boljeg nema. Mahrez za sirotinju.
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: E jbg sad, nidje veze :placeodsmijeha:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub jan 14, 2017 7:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:17 pm

ChWilla je napisao/la:
sub jan 14, 2017 7:09 pm
nije ko gleda baš samo driblinge i golove. šta je ba vama, miro je bio igrač sevilje kad je đelmić bio igrač zvijezde gradačac. a vidjećemo i gdje će dalje jedan a gdje drugi...
:palacgore:

@Vrag
Da, za nase uslove imamo Balea.

Djelmic ne moze u istu recenicu sa Miroslavom, a odlican je igrac.

Vrag

sub jan 14, 2017 7:20 pm

ChWilla je napisao/la:
sub jan 14, 2017 7:14 pm
pa nije samo on, izgledali su i bogdanović i kosorić kao evropski stoperi, memija kao evropski bek, blagojević kao nicky butt, dado kao evropska desetka...i onda izgubiš od radnika kod kuće, od travnika glat, prijedora glat, itd.

jer to nije njihov stvarni nivo, nažalost, saznali smo na teži način...
Sreca pa su ove sezone ovi sadasnji maestralni, je li tako ?

Evropa san, a u ekipi Bale...

Ajzea
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:22 pm

Prosle sezone, Europu je izgubila ekipa sa Djelmicem a ne ona sa Stevanovicem.

Ove sezone nista Europa, idemo na titulu sa Baleom na celu kolone.

ChWilla
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:23 pm

sad pričamo o pojedincu, koji je u njoj bio ubjedljivo najbolji, i po ocjeni navijača i po ocjeni šefa struke. i za kojeg je neko nekad platio milion i po eura odštete. i ne neko, nego sevilja. za sve ostale koji se dovode u kontekst, to je mokra fantazija i san koji nikad neće dosanjati...
gradi željo boli te *****

Vrag

sub jan 14, 2017 7:27 pm

Ajzea je napisao/la:

to sto si u zadnja 3 kola protiv fenjerasa uzeo samo 3 boda nema apsolutno nikakve veze...

shzna
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:29 pm

Zeljo AP je napisao/la:
sub jan 14, 2017 7:10 pm
Vidim ovdje lagano je vec pocelo pljuvanje po Miri
Zagrijavanje. :kafa:
1987

delinjo
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:

moze se gledati tako slazem se,ali se moze gledati da je i ekipa sa Mirom u zadnja 3 kola protiv ekipa koje su ispale uzela 1 bod ....na svaki mlin se moze malo vode natjerati :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

A do tada si satrao sve sto ti se na putu naslo, i opet nisi mogao ni prici mjestu za Europu jer su oni prvi u sest utakmica vise, osvojili manje bodova u odnosu na ove druge koji su, logicno, imali sest utakmica manje.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:31 pm

Miro je jebena igracina i nema potrebe da se sere po njemu ili bilo kome.. Ali ne treba ga ni dizati mnogo kao porediti sa Bejlom i Mahrezom :D Hajd da ste bar desnjake nasli nego ljevaci oboica :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Jos Mico nema neki ni dribling, ali sve u svemu najbolji igrac lige i kao takav..

Djelma je dobar i valjao bi sigurno. Covjek koji ima petlju da opali loptu van kaznenog. Prodoran, brz, uglavnom neko ko ima znanje i samopouzdanje ( bar je kod nas imao ). Ne treba pljuvati po nasim igracima koji su nam valjali i jedan i drugi su nam pofino valjali.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

I ova rasprava nema veze sa zivotom, kao da je jedan igrac odgovoran i zasluzan sto smo bili 5. ili 2. .. Hajte molim vass

delinjo
Kontakt:

pa upravu si ali hocu da ti kazem i pored toga mogli smo u evropu da su pobjedili 3 davljenika :D

i niko po Miri ne sere da se razumijemo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

7 3 1 je bio naš skor u drugom dijelu prošle godine. sasvim dovoljno za evropu da se prvi iole prihvatljivo odigrao. sad smo treći 6 bodova iza prvog, a onda smo bili šesti 6 bodova iza petog. što je ogromna, presudna razlika.

a sve to je najmanje do đelmića i stevanovića...ali ako gledaš integralno igru, i odbranu i kreaciju i napad, miro je nešto drugo, nešto više.

Ajzea
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:33 pm

@leon, e ako si prijatelju ozbiljno shvatio ono poredjenje.. Znas dobro u kojem je tonu napisano. Valjda..

blueheart
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:34 pm

Malo mi Miru i previše hvalimo, ok jeste on dobar i i ima izuzetno profesionalan odnos prema treninzima i klubu ali ima on dosta mana koje mu ne daju da bude na vrhunskom nivou. Sve u svemu ako ode ja mislim da ćemo mi lakše bez njega nego on bez nas. A ako i ovih pola god odradi kao do sada sa maximalnim trudom onda mu sretno, a ako bude zabusavao nek ide lijepo u pm
DRZAVA ZELJO

delinjo
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:35 pm

ma upravu si ti ali ispade Dzelmic nivo Memije ili cak slabiji kada se ovako procita, sto nije istina ....i mislim da bi Dzelmina statistika bila kvalitetna ali ajde sbkbb...uglavnom mislim da je luksuz odreci se Djelmica ako postoji bilo kakva sansa da dodje....i to je moja sustina ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Pinkii
Kontakt:

Cinjenica je da Miro ostaje jos 6 mjeseci u Zelji,a Djelmic ce uskoro biti slobodan igrac. Ako ga mozemo dovesti onda to treba uraditi jer Miro nece produziti i nama treba desno krilo.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Vrag

Leon_Professional je napisao/la:
Miro je jebena igracina i nema potrebe da se sere po njemu ili bilo kome.. Ali ne treba ga ni dizati mnogo kao porediti sa Bejlom i Mahrezom :D Hajd da ste bar desnjake nasli nego ljevaci oboica :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Jos Mico nema neki ni dribling, ali sve u svemu najbolji igrac lige i kao takav..

Djelma je dobar i valjao bi sigurno. Covjek koji ima petlju da opali loptu van kaznenog. Prodoran, brz, uglavnom neko ko ima znanje i samopouzdanje ( bar je kod nas imao ). Ne treba pljuvati po nasim igracima koji su nam valjali i jedan i drugi su nam pofino valjali.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

I ova rasprava nema veze sa zivotom, kao da je jedan igrac odgovoran i zasluzan sto smo bili 5. ili 2. .. Hajte molim vass
Ne znam kako cemo bez njega za 6 mjeseci

I onda dodje neki levat iz Novog Pazara ili Cibalije i pokaze koliki je Miro Bale

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:37 pm

shzna je napisao/la:
Zeljo AP je napisao/la:
sub jan 14, 2017 7:10 pm
Vidim ovdje lagano je vec pocelo pljuvanje po Miri
Zagrijavanje. :kafa:
Vec ustaljena praksa pojedinaca..

S druge strane onaj ko izjednacava igracke kvalitete Djelmica i Stevanovica ne poznaje materiju o kojoj govori.. Djelmic Miri ne moze kopacke cistiti.. A koliko se sjecam Ognjen se nije pojavio na zadnjoj prozivci dok je bio kod nas iako mu ugovor nije istekao.. Ni on nije zelio produziti ugovor i postupio je amaterski prema nama.. Ne znam sta se u medjuvremenu promijenilo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:39 pm

delinjo je napisao/la:
ma upravu si ti ali ispade Dzelmic nivo Memije ili cak slabiji kada se ovako procita, sto nije istina ....i mislim da bi Dzelmina statistika bila kvalitetna ali ajde sbkbb...uglavnom mislim da je luksuz odreci se Djelmica ako postoji bilo kakva sansa da dodje....i to je moja sustina ...
Djelmic je odlican igrac, ali Stevanovic je dimenziija vise.

Vrag, citiraj me kad nadjemo takvog u Novom Pazaru ili Cibaliji. Sa odusevljenjem cu ga docekati.

ChWilla
Kontakt:

sub jan 14, 2017 7:40 pm

đelmić kad krene na igrača 1-1, veća je vjerovatnoća da će on sam zabiti gol nego miro. i to je to što je na njegovo strani, po meni je sve ostalo na mirinoj, uključujući i vjerovatnoću da će iz tog napada neko drugi zabiti gol...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava