čime se vi u norveškoj lupate?Tryg je napisao/la:Evo me na tekmi 85. Minuta, ubi ih Sarpsborg nogama vjeruj mi visi gol u zraku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa ne kontam na koga je on igro i šta je dojava bilaChWilla je napisao/la:e svašta
A meni se činio baš kao da je pukao zadnjih nekoliko utakmica, pogotovo nakon silnih promašaja protiv zrinjskog... al na hajr, drag mi je Lendra ko nikopsihopata je napisao/la:
najgore od svega je što je lendrić hajdukovac i u onom jednom videu je pričao da mu je bilo krivo što ga hajduk nije htio pa je onda potpisao za nas,strah me da mu to ne utiče na psihu,ali mi realno djeluje kao psihološki jako stabilna osoba.
ChWilla je napisao/la:na klixu dosijavanje trave na pecari - ali našeg nema...
***** ti ženo majku i majčinu majku...
Pored lokomotive treba i bager postaviti. I to bas ovaj sto prvi zakopaodiego1921 je napisao/la:Simbol FK Željezničar i Stadiona Grbavica ostaje na stadionu, a dobit će poziciju na još vidljivijem mjestu. Lokomotiva će se postaviti na trokut južne tribine, između reflektora i istočne tribine.
Kad mašina tvoja krene...
ma koldžo sad na sve načine pokušava zataškati onu buru koja se digla nakon što nije odobrio gradnju,odgovara mu da se što manje piše i razgovara o stadionu jer misli da će se tako ljudi ohladiti i do izbora zaboraviti šta je bilo,a kako to uraditi nego preko najposjećenijeg i najčitanijeg portala običnog puka,koji i nije toliko u ovoj našoj priči oko izgradnje.ChWilla je napisao/la:eto da se ovo danas nije desilo, ja ne bih otvorio taj članak i ne bih znao da pored sijanja i sađenja postoji i dosijavanje.