fedeltafrotta je napisao/la:nisi vise...za_zivot_cijeli je napisao/la: i ja sam na cekanju
jesam ja jedini koji je u medjuprostoru ostaofedeltafrotta je napisao/la:nisi vise...za_zivot_cijeli je napisao/la: i ja sam na cekanju![]()
preko 80 članova... bravo Manijaci
voltron upadaas
Eh zbog ovog stava ce nas krasti i u buducnosti, mi smo igrali koliko smo mogli, kiksali, pobijedjivali, sa jako mladom ekipom izvukli maksimum i vodili racuna samo o sebi dok je neko drugi mutio cijelu sezonu, premirao, dogovarao i namjestao utakmice, imao sudije na svojoj strani itd.baxuz87 je napisao/la:Ukrali smo mi sami sebi titulu.
chile ili propuh ?chile je napisao/la:jesam ja jedini koji je u medjuprostoru ostaofedeltafrotta je napisao/la:nisi vise...za_zivot_cijeli je napisao/la: i ja sam na cekanju![]()
voltron upadaas
chile na gg. ba je bio propuh jer mi je neko priije bio maznuo nickfedeltafrotta je napisao/la:chile ili propuh ?chile je napisao/la:jesam ja jedini koji je u medjuprostoru ostaofedeltafrotta je napisao/la: nisi vise...![]()
voltron upadaas
+1delinjo je napisao/la:naravno treba i ovaj forum koristiti jer su ovi ljudi izasli u susret...
svakako, a sad ce moci i stream ici lakse tj nece biti dostupan za "nepozeljne"delinjo je napisao/la:naravno treba i ovaj forum koristiti jer su ovi ljudi izasli u susret...
Ma ovo je pitarski forumAsharaK je napisao/la:+1delinjo je napisao/la:naravno treba i ovaj forum koristiti jer su ovi ljudi izasli u susret...
ušao sam ija hvala ljudi mi napravili profilRodom s mejtaša je napisao/la:Fedelta hvala buraz. Ušao sam. Masa tema, lijepo posloženo. Samo da se još sve "izbjeglice" vratefedeltafrotta je napisao/la:probaj neki drugi mail pa mi javi.. moze i u PPstruja je napisao/la: meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mail![]()
![]()
Konačno svoji na svom.
Čekam..fedeltafrotta je napisao/la:BHDragon samo se uloguj... a pinki ide