sa istoka odjekujePlava Porodica je napisao/la:ŽELJINA SE PJESMA ČUJE..

sa istoka odjekujePlava Porodica je napisao/la:ŽELJINA SE PJESMA ČUJE..
pitaj LarsaElegant je napisao/la:Sta to najvljujete za subotu tj. sutra ?
Mislim da ga njima ne mozemo nikako prodati. To solidno obestecenje od njih neces dobiti.sofronije je napisao/la:"Lendrić je odličan fudbaler i jako dobro se poznajemo. Gledao sam ga u par utakmica, dosta je pomogao Željezničaru u drugom dijelu sezone i naravno da nije nemoguće da se vrati u Hajduk. Postoji zainteresovanost, radi se o vrhunskom napadaču i ujedno našem djetetu", istakao je Gabrić.
Da li ce sad ici ili ne ali svima ce nam biti zao kad ode, utjeha ce biti solidno obestecenje.
Lendra ima ugovor sa nama tako i da bude išao neko će morati platiti obeštećenje, a čisto sumnjam da naši traže "sitan" novac.sofronije je napisao/la:"Lendrić je odličan fudbaler i jako dobro se poznajemo. Gledao sam ga u par utakmica, dosta je pomogao Željezničaru u drugom dijelu sezone i naravno da nije nemoguće da se vrati u Hajduk. Postoji zainteresovanost, radi se o vrhunskom napadaču i ujedno našem djetetu", istakao je Gabrić.
Da li ce sad ici ili ne ali svima ce nam biti zao kad ode, utjeha ce biti solidno obestecenje.
ne prebacuj lopticu na menedelinjo je napisao/la:pitaj LarsaElegant je napisao/la:Sta to najvljujete za subotu tj. sutra ?![]()
prvom do sebe bruda ...ko ZoloticLARS1921 je napisao/la:ne prebacuj lopticu na menedelinjo je napisao/la:pitaj LarsaElegant je napisao/la:Sta to najvljujete za subotu tj. sutra ?![]()
YEBALI SMO NEDŽADAJaozinho22 je napisao/la:GRBAVICOM ODJEKUJE,NAPRIJED PLAVI NEK SE ZNA!Plava Porodica je napisao/la:ŽELJINA SE PJESMA ČUJE..
Normalno! A Hajduk nek procentima kupuje Edija Basu i ostale!Grbavica je napisao/la:Ma ko hoće Lendrića mora istresti kamaru para za njega i to je to. Ne znam što paničite odmah.
najgore od svega je što je lendrić hajdukovac i u onom jednom videu je pričao da mu je bilo krivo što ga hajduk nije htio pa je onda potpisao za nas,strah me da mu to ne utiče na psihu,ali mi realno djeluje kao psihološki jako stabilna osoba.shzna je napisao/la:Nećemo pretjerivati, nek daju sasvim normalnu sumu i nek vode Ivana.
4 miliona.![]()
punac zabranio...Grbavica je napisao/la:Zašto bager nije plave boje???
nadam se da ti nisi stavio sve što imaš,jer bi mogli i za tebe neku akciju prikupljanja organizovati.Tryg je napisao/la:Sarpsborg-Od Grenland 2 kf. 2.0
Dvica ko vrata, sve pare sto imate stavite.