Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 12, 2017 7:03 pm

Sesar? Ozbiljan i spreman u top tri veznjaka lige.

Ajzea
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:03 pm

.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet jan 12, 2017 7:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Simply Blue
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:04 pm

avlami97 je napisao/la:
čet jan 12, 2017 6:45 pm
I Ivan Crnov dešnjak :D Dajte nam ljevaka, dajte nam Štilu :karanje:
Tu je izgleda došlo do greške pri komunikacija..Pa umjesto toga da nam fali bošnjaka, neko je shvatio da nam fali dešnjaka i sad imamo problem :ganja: :pivo:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
čet jan 12, 2017 6:57 pm
Ma svrsavali smo i na Tiaga pa ga na kraju ispljuvali, kao i na mnoge druge.. Nisu igraci sa kojima se mozemo bahatiti dok to ne zasluze igrama na terenu..
ja ne znam da je iko pljuvao tiaga kao igrača, on je želji dao koliko je mogao u svojim mogućnostima. zadnju polusezonu je cijelu bio povrijeđen, kostić rekao i za njega ne treba mi i to je bilo to. a da ga navijači pljuju, ja to ne vidjeh ni ovdje ni u životu...kad kažu cirkusant to je više od milja, a nije ni netačno :D

ja bi ga i danas potpisao da nije crnov...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:08 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri jan 04, 2017 5:17 pm

Sto se tice Crnova i Zakarica, da se desava isto sto i prosle zime, vec bi obojica bila potpisana :ganja:
Nabacali smo tad igraca na svim pozicijama, a nijedan nije valjo..
A evo desava se opet isto... Fakat mislim da je visak, i da nije kvalitet Zakarica koji se moze vratiti u formu, u nikad losijem sirokom je otpisan..bojim se da ne bude opet na ljeto sporazumnih raskida. Nadam se da u klubu razmisljaju na pravi nacin, i da imaju neki plan za njega. Dolazak odobravam samo u slucaju da nas neko napusta..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:12 pm

ChWilla je napisao/la:
čet jan 12, 2017 7:06 pm
čet jan 12, 2017 6:57 pm
Ma svrsavali smo i na Tiaga pa ga na kraju ispljuvali, kao i na mnoge druge.. Nisu igraci sa kojima se mozemo bahatiti dok to ne zasluze igrama na terenu..
ja ne znam da je iko pljuvao tiaga kao igrača, on je želji dao koliko je mogao u svojim mogućnostima. zadnju polusezonu je cijelu bio povrijeđen, kostić rekao i za njega ne treba mi i to je bilo to. a da ga navijači pljuju, ja to ne vidjeh ni ovdje ni u životu...kad kažu cirkusant to je više od milja, a nije ni netačno :D

ja bi ga i danas potpisao da nije crnov...
Oni koji su ga pljuvali su to radili da bi opravdali Kosticevu odluku da nam vise ne treba a i prije toga je bilo komentara tipa "neozbiljan", "neskolovan", "ne vraca se u odbranu", "visi po drustvenim mrezama", i sl..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet jan 12, 2017 7:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

Imamo razloga za pozitivu. Vijesti o gradnji juzne tribine u ovoj godini, rekonstrukciji terena su me veoma obradovale. Takodjer me veseli pojacanje za strucni stab i mislim da je donesena prava odluka. Volio bih i novog trenera golmana, ali otom-potom...

Sto se tice pojacanja, za Zebu mogu reci da ce biti pojacanje. Bobic je doveden, nemam nikakva prevelika ocekivanja, ali za drugog golmana je odlicna opcija. Ako ode Kjosevski na ljeto, nece biti kuku majko, dovedi nekog golmana koji nije imao utakmice u klubu, a valja igrati euro utakmice. Slavko ima odlicno misljenje o njemu, a u Velezu je pruzio maestralne partije. Naravno da nije isto braniti u klubu gdje si konstantno pod pritiskom i gdje ti stalno idu na gol, i u Zelji gdje u vecini utakmica imas jednu - dvije intervencije. Slavko je bio golman i mislim da zna sta radi. Vezano za krila, ocekivao sam jedno, doveli smo dva. Za Zakarica sam se obradovao, o Crnovu nemam neko pretjerano misljenje, ali me izuzetno raduje sto oba igraca imaju iskustva u PL BiH i imaju solidne ekipe. Nisu u formi, ali ako ih Slavko ne vrati u zivot, nece niko. Neka jedna opcija od te dvije se isplati za nas, bit ce dobro. Ovu polusezonu smo od krila imali Stevanovica i to je to. Stanic se nije koristio na krilu, a Krizman koji je napadac nam je igrao lijevo krilo. Od Lazica i Halvadzica nije bilo hljeba, pa su oni i otisli. Sada imamo tri krilna igraca, i jos Krizmana koji se iznimno dobro pokazao. Opcija imamo, i kada vjerovatno Stevanovic ode na ljeto, nece biti tolika panika, nego ce biti dovoljno dovesti jedno pojacanje na tu poziciju.

Sto se veznog reda tice, nisam pametan. Da li ce se neko dovesti i da li je potrebno, stvarno ne znam. Nadam se da ce Zeric dobiti priliku pored Zebe i Bekrica.

Ocekujemo pojacanja u odbrani, i nadam se tu dobrim rjesenjima. Necu praviti problem ako dodje Stojanovic, jer ja bih prvi volio da se od sljedece sezone pocne forsirati Besirevic, ako momak ima potencijala. Pricamo stalno o nasoj omladinskoj skoli, a dovodili bi lijevog beka pored kojeg mali Besirevic ne bi imao prilike za sansu. Mozda krivo razmisljam, ali ne mislim da bi bila katastrofa dovesti istog igraca. A za stoperske pozicije, mislim da ce tu doci dva igraca, jedan vjerovatno u ovih par dana i drugi pred polazak u Tursku.

Sta ce biti sa Beganovicem, Mujagicem i Osmankovicem, vidjet cemo. Ne bi bila losa posudba negdje gdje bi mogli igrati redovno. Mislim da smo Beganovica ove sezone morali poslati na posudbu ako vec nismo htjeliracunati na njega i da smo zakasnili jednu sezonu, ali vidjet cemo. Mozda ga Slavko i ostavi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:14 pm

Kakav crni Sesar, ako zelimo nekog centralnog veznjaka daj molim vas dovedite nekog ko je okretan i pokretan. Dizelasa imamo puno. To u evropi nece proci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:15 pm

Oni koji su ga pljuvali su to radili da bi opravdali Kosticevu odluku da nam vise ne treba a i prije toga je bilo komentara tipa "neozbiljan", "neskolovan", "ne vraca se u odbranu", "visi po drustvenim mrezama", i sl..
i to je sve tačno. on je nama valjao usprkos tome, a ne jer je školovan i jer se vraća u odbranu. da sa onakvim korakom i driblingom ima i to ne bi sve do nas igrao po brazilskim kantonalnim ligama...

fczeljo
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:16 pm

čet jan 12, 2017 6:53 pm
Shvatite kako hocete ali fakat nema razloga za svrsavanje ni na Zakarica a pogotovo ne na Crnova.. Prije par godina, kada su bili u punoj formi bi nam bili pojacanje, bar Zakaric, a Crnov vjerovatno ne bi bio ni tad jer je u vise navrata pokazao da mu je glava poprilicno prazna, nesto kao u Husica.... Zajedno nisu odigrali ni 500 minuta u zadnjoj polusezoni.. Zakaric u ispodprosjecnom Slavenu maltene nije bio u konkurenciji citavu polusezonu a ni Crnov se nije nesto naigrao u nikad losijem Sirokom.. Zasto bi se onda mi trebali bahatiti sa takvim igracima s obzirom kakve su nam ambicije? Slavko ih je doveo iz nekog razloga ali sigurno nije zbog toga sto su u dobroj formi u zadnje vrijeme.. On ima neku viziju sa njima i nadam se da ce uspjeti izvuci maksimum iz njih.. Dok se ne dokazu oni su obicne prinove.. Ja licno sam pomalo razocaran jer sam ocekivao da ce Slavko iz svojih bogatih knjizica izvuci neke anonimuse koji bi eksplodirali u nasem dresu a ne igrace kojima karijera, manje vise, ide silaznom putanjom i kojima je potrebno ozivljavanje.. Zakaric ima kvalitet i s njim je vrijedilo rizikovati ali Crnov mi je bas pogresan izbor..

Najiskrenije se nadam da ce me demantovati i da ce zadovoljiti nase apetite..
Kontam da su Crnov i Zakarić primarno dovedeni da se tokom ove polusezone vrate u takmičarsku formu, te da se puni potencijal od nijh očekuje tek naredne sezone. Nešto kao Miro, da se lagano dižu, a da budu nosioci ako/kada ode Miro, te da imamo rezervu ako neko od planiranih (Križman, Zeba, Miro) ne budu u formi/povrijeđeni.

LARSSON
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:22 pm

ChWilla
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:22 pm

ma miro ide na ljeto produžio ne produžio. razlika je "samo" je li za dž ili ne. nikad ne znaš, ali ovdje je moguća korist puno veća od rizika, naročito s crnovom. još stoper i lijevi bek i napadamo sve.

delinjo
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:23 pm

i Sesar u formi je odlican igrac ali svi su oni grohnuli u Sirokom...mada u Sirokom su bili problemi druge vrste....ali slazem se da bi bio bolji veznak kojo je okretan i brz...imamo previse dizelasa...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Kapiten
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:28 pm

a otkud to da Crnov nije dobar u glavi sad ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Simply Blue
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:30 pm

Kapiten je napisao/la:
čet jan 12, 2017 7:28 pm
a otkud to da Crnov nije dobar u glavi sad ?
Nakon zadnjeg prelaznog roka i Philipp Lahm je potencijalni psihopata
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

SWRA_1921
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:32 pm

Nadam se da je ovo za Sesara samo zjbancija. Igrac koji nam ni po jednom parametru nije potreban...

teteac8684
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:34 pm

Kao sto neko napisa danas ovaj ili ce biti top ili flop, trece nema..kako god dobrodosao Ivane...

damirfile
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:35 pm

Jos Kostica dovesti i to je to.

Hurmasica
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:39 pm

Ivan Crnov novi fudbaler FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/ivan-crnov-novi ... car/23522/

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DR.HOUSE
Kontakt:

čet jan 12, 2017 7:40 pm

Dobrodosao Ivane sad i zvanicno
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava