storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 1:08 pmJos ako znamo da ce se u martu ozbiljno pricati o obnavljanju terena i to sve pod pokroviteljstvom i instrukcijama UEFA-e...
Eh ovo me itekako raduje! Ja mislim kad bi se to napravilo, da bi se vec polahko znalo gdje reprezentacija ce da igra utakmice...storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 1:08 pmJos ako znamo da ce se u martu ozbiljno pricati o obnavljanju terena i to sve pod pokroviteljstvom i instrukcijama UEFA-e... bice radno na ljetnoj pauzi tek.
ISPRAVKA:dell21 je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 1:03 pmSWRA_1921 je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 12:55 pmOvaj Crnov je nista posebno po meni i konfliktan igrac... Ja ga ne bih potpisivao jer smo dobro pokriveni na krilnim pozicijama, ali eto imaju ljudi koji odlucuju o tome. Ne znam zasto, ali cini mi se da je ovaj rok za dostavu projekta za jug prekratak, osim ako vec nije i gotov.
28 dana za dostavu projekta nije malo.
Jesmo li mi poslali taj prijedlog Uefi ili smo u saradnji sa savezom?!storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 1:08 pmJos ako znamo da ce se u martu ozbiljno pricati o obnavljanju terena i to sve pod pokroviteljstvom i instrukcijama UEFA-e... bice radno na ljetnoj pauzi tek.
storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 1:08 pmJos ako znamo da ce se u martu ozbiljno pricati o obnavljanju terena i to sve pod pokroviteljstvom i instrukcijama UEFA-e... bice radno na ljetnoj pauzi tek.
Nemam pojma ko je A.M. ali nije on
Čovjek sa najvećim vezama u klubu, doveo najveće sponzore u MNK
Mao Ce Tung i njegovi streberi.
Javno se izvinjavam gospodinu A.M