Sent from my Plavo Sokocalo
leet je napisao/la:Ovaj portal je snimio ono i pustio u javnost, da bi danas Klix i ostali imali o čemu pisati. Da nas neko 'plaća' mogli smo izrezati dio o 20.000 premija i pustiti samo psovke na klipu.dell21 je napisao/la:Ni jedne riječi o ovom skandalu na ovom portalu i na ss ba, samo kliks i tuzlanski mediji pišu o tome. Pa mi kao da smo u sjevernoj koreji sta radi novac.
Ne kontam o čemu želite da se piše? Ne možemo doći do izjave jer smo kreatori prvog snimka i to je to. Ne znam šta trebamo fakat...
Nisam imao namjeru pisati na ovoj temi, ali... Ne kontam ove stvari.
leet je napisao/la:Ovaj portal je snimio ono i pustio u javnost, da bi danas Klix i ostali imali o čemu pisati. Da nas neko 'plaća' mogli smo izrezati dio o 20.000 premija i pustiti samo psovke na klipu.dell21 je napisao/la:Ni jedne riječi o ovom skandalu na ovom portalu i na ss ba, samo kliks i tuzlanski mediji pišu o tome. Pa mi kao da smo u sjevernoj koreji sta radi novac.
Ne kontam o čemu želite da se piše? Ne možemo doći do izjave jer smo kreatori prvog snimka i to je to. Ne znam šta trebamo fakat...
Da se ja pitam, na forum bi mogao samo ko napise broj clanskeHadzijalagic je napisao/la:Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?
Petkom rokenrol..Grbavica je napisao/la:grudva je krenula![]()
leet je napisao/la:Ma pazi, posao novinara i reportera ne poznaje subjektivnost, to je politika od prvog dana i tako će uvijek biti. Uvijek će postojati tekstovi koji se neće svidjeti svima, ali Bože moj.
Recimo Klix je svojim tekstovima jučer (a nisu bili na licu mjesta, odgovorno tvrdim) napravio veliki problem. Mi smo opet u Tuzli narednog vikenda kada vaš klub bude gostovao i postoje naznake da nećemo biti fino dočekani jer su njima tamo sarajevski mediji odjednom postali veliki problem, ali boli me briga. Više me nerviraju kolege koje pišu o stvarima koje ne mogu potkrijepiti bilo čim.
vec si prihvacen, samo se ulogujdelinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo![]()
![]()
a govnima oduzeti titulu i dodijeliti je nama koji je zasluzujemo...mislim da nasi moraju malo sad pritisak izvrsiti...
evo sad moze...hvalaaafedeltafrotta je napisao/la:vec si prihvacen, samo se ulogujdelinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo![]()
![]()
a govnima oduzeti titulu i dodijeliti je nama koji je zasluzujemo...mislim da nasi moraju malo sad pritisak izvrsiti...
Ko će ba provesti, sve go pitar tamo. I oni su u ovome duboko. Cijelu prošlu sezonu pitarima niko ni aut nije mogao oteti. Nikad niko od kad je lige nije imao onakvo suđenje. U pravu je Azmir, misliš da bi na Koševu nekom ikad bio suđen onakav penal.sergejevic je napisao/la:Bas me zanima da li ce savez provesti neku istragu o ovome.
meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mailfedeltafrotta je napisao/la:vec si prihvacen, samo se ulogujdelinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo![]()
![]()
Vasi novinari su uradili sto su trebali, pustili su snimak u javnost,vi kao portal ili pojedinci (novinar) nemozete uraditi vise nista sad je na nsbih da istraze sva ova desanja iz prethodne sezone I nadam se adekvatno kaze aktere,ako moze jedan Juve biti kazenjen neznam zasto nebi Vitez I Sarajevoleet je napisao/la:Ovaj portal je snimio ono i pustio u javnost, da bi danas Klix i ostali imali o čemu pisati. Da nas neko 'plaća' mogli smo izrezati dio o 20.000 premija i pustiti samo psovke na klipu.dell21 je napisao/la:Ni jedne riječi o ovom skandalu na ovom portalu i na ss ba, samo kliks i tuzlanski mediji pišu o tome. Pa mi kao da smo u sjevernoj koreji sta radi novac.
E vala nece pa makar ja morao ici kod Platinija. Ukradose titulu djeci lopovi oni zvaljavi. Onaj se nesto bori protiv korupcije a cijelu polusezonu namjestio. Ako treba razapet cu sator pred Uefom.diego1921 je napisao/la:Ja ocekujem da se ovi iz Viteza jave s pricom da je sve laz i namjestaljka,savez ce kazniti Husica,debeli salem ce i dalje gurati fk njanjajevo i svi "sretni" !!
Evo i ja se registrovah sa istim nickom, cekam e_mailfedeltafrotta je napisao/la:.