Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 2:37 pm

Sta se sad opet selimo? Postali smo k'o Sirijske iznjeglice :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

dell21
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:37 pm

leet je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ni jedne riječi o ovom skandalu na ovom portalu i na ss ba, samo kliks i tuzlanski mediji pišu o tome. Pa mi kao da smo u sjevernoj koreji sta radi novac.
Ovaj portal je snimio ono i pustio u javnost, da bi danas Klix i ostali imali o čemu pisati. Da nas neko 'plaća' mogli smo izrezati dio o 20.000 premija i pustiti samo psovke na klipu.

Ne kontam o čemu želite da se piše? Ne možemo doći do izjave jer smo kreatori prvog snimka i to je to. Ne znam šta trebamo fakat...

Nisam imao namjeru pisati na ovoj temi, ali... Ne kontam ove stvari.
:palacgore: :pljesak:

Ajzea
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:40 pm

leet je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ni jedne riječi o ovom skandalu na ovom portalu i na ss ba, samo kliks i tuzlanski mediji pišu o tome. Pa mi kao da smo u sjevernoj koreji sta radi novac.
Ovaj portal je snimio ono i pustio u javnost, da bi danas Klix i ostali imali o čemu pisati. Da nas neko 'plaća' mogli smo izrezati dio o 20.000 premija i pustiti samo psovke na klipu.

Ne kontam o čemu želite da se piše? Ne možemo doći do izjave jer smo kreatori prvog snimka i to je to. Ne znam šta trebamo fakat...

:palacgore:
Vi ste izgleda i pokrenuli ovo, ko će kome ako neće svoj svome? :rofl:

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:44 pm

Ma pazi, posao novinara i reportera ne poznaje subjektivnost, to je politika od prvog dana i tako će uvijek biti. Uvijek će postojati tekstovi koji se neće svidjeti svima, ali Bože moj.

Recimo Klix je svojim tekstovima jučer (a nisu bili na licu mjesta, odgovorno tvrdim) napravio veliki problem. Mi smo opet u Tuzli narednog vikenda kada vaš klub bude gostovao i postoje naznake da nećemo biti fino dočekani jer su njima tamo sarajevski mediji odjednom postali veliki problem, ali boli me briga. Više me nerviraju kolege koje pišu o stvarima koje ne mogu potkrijepiti bilo čim.

struja
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:46 pm

ja se pokušao registrovati na onaj forum,kazu mi neispravan mail ,ne kontam

Grbavica
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:47 pm

grudva je krenula :shisha:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:47 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
    fedeltafrotta je napisao/la:https://www.facebook.com/1921.ba/posts/797588523679668

dobrodošli :zeljeznicar1:
    Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?
    Da se ja pitam, na forum bi mogao samo ko napise broj clanske
    :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:
    Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
    Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
    .💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:48 pm

Grbavica je napisao/la:grudva je krenula :shisha:
    slika
    Petkom rokenrol..

@leet
    Rekao bih ti da imam bilo šta, ali nemam, zato ti samo mogu čestitati na takvom razmišljanju.

Hadzijalagic
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:49 pm

leet je napisao/la:Ma pazi, posao novinara i reportera ne poznaje subjektivnost, to je politika od prvog dana i tako će uvijek biti. Uvijek će postojati tekstovi koji se neće svidjeti svima, ali Bože moj.

Recimo Klix je svojim tekstovima jučer (a nisu bili na licu mjesta, odgovorno tvrdim) napravio veliki problem. Mi smo opet u Tuzli narednog vikenda kada vaš klub bude gostovao i postoje naznake da nećemo biti fino dočekani jer su njima tamo sarajevski mediji odjednom postali veliki problem, ali boli me briga. Više me nerviraju kolege koje pišu o stvarima koje ne mogu potkrijepiti bilo čim.
    Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sergejevic

pet mar 11, 2016 2:54 pm

Bas me zanima da li ce savez provesti neku istragu o ovome.

delinjo
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:55 pm

ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo :D :D

a govnima oduzeti titulu i dodijeliti je nama koji je zasluzujemo...mislim da nasi moraju malo sad pritisak izvrsiti...
    GOO ROGER!!!
    peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

1921.ba
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:55 pm

delinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo :D :D

a govnima oduzeti titulu i dodijeliti je nama koji je zasluzujemo...mislim da nasi moraju malo sad pritisak izvrsiti...
    vec si prihvacen, samo se uloguj :P
    Web: www.1921.ba
    FB: 1921.ba
    Instagram: 1921.ba

delinjo
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:58 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
    delinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo :D :D

evo sad moze...hvalaaa :D :D ....jel svi selimo odavde ili nastavljamo ovdje pisati ? :D :rofl:
    GOO ROGER!!!
    peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:58 pm

Ja ocekujem da se ovi iz Viteza jave s pricom da je sve laz i namjestaljka,savez ce kazniti Husica,debeli salem ce i dalje gurati fk njanjajevo i svi "sretni" !! :shisha:

Rodom s mejtaša
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 2:59 pm

sergejevic je napisao/la:Bas me zanima da li ce savez provesti neku istragu o ovome.
    Ko će ba provesti, sve go pitar tamo. I oni su u ovome duboko. Cijelu prošlu sezonu pitarima niko ni aut nije mogao oteti. Nikad niko od kad je lige nije imao onakvo suđenje. U pravu je Azmir, misliš da bi na Koševu nekom ikad bio suđen onakav penal.

struja
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 3:00 pm

fedeltafrotta je napisao/la:

meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mail :r :r

Ivicahuljev
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 3:00 pm

leet je napisao/la:

Vasi novinari su uradili sto su trebali, pustili su snimak u javnost,vi kao portal ili pojedinci (novinar) nemozete uraditi vise nista sad je na nsbih da istraze sva ova desanja iz prethodne sezone I nadam se adekvatno kaze aktere,ako moze jedan Juve biti kazenjen neznam zasto nebi Vitez I Sarajevo

sergejevic

pet mar 11, 2016 3:01 pm

diego1921 je napisao/la:Ja ocekujem da se ovi iz Viteza jave s pricom da je sve laz i namjestaljka,savez ce kazniti Husica,debeli salem ce i dalje gurati fk njanjajevo i svi "sretni" !! :shisha:
    E vala nece pa makar ja morao ici kod Platinija. Ukradose titulu djeci lopovi oni zvaljavi. Onaj se nesto bori protiv korupcije a cijelu polusezonu namjestio. Ako treba razapet cu sator pred Uefom.

salle86
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 3:02 pm

fedeltafrotta je napisao/la:.
    Evo i ja se registrovah sa istim nickom, cekam e_mail :)
    Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
    Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
    .💙🤍💙🤍💙🤍💙

Rodom s mejtaša
    Kontakt:

pet mar 11, 2016 3:04 pm

Juventus je mala maca za ove. Ovi je.bu ovu ligu od kako je rat završio. Kad se sjetim Pušine i kompanije. Zubandan je istorijski datum.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava