Ako vala sad ne uspijemo raskinut ugovor na njegovu štetu onda te sve pravnike i ostale nesposobnjakovice nabit nogom. Čovjek konstantno krši pravilnik kluba i svoj ugovor.
Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 12:31 pmAko vala sad ne uspijemo raskinut ugovor na njegovu štetu onda te sve pravnike i ostale nesposobnjakovice nabit nogom. Čovjek konstantno krši pravilnik kluba i svoj ugovor.
Ma Ništa brate onda nek ga plaćamo do kraja ugovora a on nek se zajebaje i piše statuse po fb.Ajzea je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 12:33 pmJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 12:31 pmAko vala sad ne uspijemo raskinut ugovor na njegovu štetu onda te sve pravnike i ostale nesposobnjakovice nabit nogom. Čovjek konstantno krši pravilnik kluba i svoj ugovor.
Šta ako mu je rečeno da ne mora ni doći na prozivku?
pa bolje iz drugog plana,prebacis ovako lopticu na limitiranu ekipu kao sto je Sarajevo...oni se okuraze malo a mi uletimo iz drugog plana ....chile je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:13 pmNe svidjaju mi se ove izjave da nam je cilj europa.
Zelji je uvijek ali bas uvijek cilj titula i dupla kruna i to se ne smije poricati i u stranu gurati.
Izlazak u europu je minimum koji se mora izboriti, i niko ne kaze da se cilj uvijek mora izboriti tj titula, ali ona mora biti cilj.
Nadam se da ce to neko i ovima koji su od juce tu ukazati.
Kakav drugi plan najveci klub smo u drzavi, time se ponosimo, treba se znati onda i nositi sa tim i drugi nas puno ne trebaju zanimati.delinjo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:16 pmpa bolje iz drugog plana,prebacis ovako lopticu na limitiranu ekipu kao sto je Sarajevo...oni se okuraze malo a mi uletimo iz drugog plana ....chile je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:13 pmNe svidjaju mi se ove izjave da nam je cilj europa.
Zelji je uvijek ali bas uvijek cilj titula i dupla kruna i to se ne smije poricati i u stranu gurati.
Izlazak u europu je minimum koji se mora izboriti, i niko ne kaze da se cilj uvijek mora izboriti tj titula, ali ona mora biti cilj.
Nadam se da ce to neko i ovima koji su od juce tu ukazati.![]()