Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 10, 2017 9:43 pm

Lendrić je najpametniji :D Vi ste džukci psi, zavali par golova produži ugovor i svi sretni :D

Hurmasica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
Lendrić je najpametniji :D Vi ste džukci psi, zavali par golova produži ugovor i svi sretni :D
Psi laju a karavani prolaze.. :D

Eh.. splitska haubica :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:45 pm

Moje "Miro ostani !", ne znaci i finansijsku injekciju na ziroracun Miroslava Stevanovica, a danas svi idu tamo gdje im je bolje i gdje im je veca materijalna korist.

Lendrica za kapitena !
Psi laju, karavani prolaze !

Morzhy
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:47 pm

storm_raider je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:38 pm
Morzhy je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:31 pm
Čuvaće noge sigurno ako ne potpiše, nema sumnje u to
Ne znamo to prijatelju, ni ti, ni ja. Sacekajmo. Nemojmo pljuvati najboljeg igraca. Zeljo je ispred svih.
Ne pljujem ga, Bože sačuvaj :-)

salle86
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:48 pm

Morzhy je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:31 pm
Čuvaće noge sigurno ako ne potpiše, nema sumnje u to
A to je tako jer si ti rekao? Mani se ćorava posla, i ti i svi koji misle da je RL = FM
Od prvog nastupa Miro je pokazao da je sportista, pa i gospodin. Nije neko ko 'guzicom zatvara vrata' i pošteno je zaradio svaku marku do sad, NAJPOŠTENIJE. Nema i ne smije mu niko ništa prigovoriti za odnos prema klubu. I glupost je sad razmišljati da neće takav i dalje biti jer eto ide. Pa u ovoj ligi svi igrači "idu" ili žele ići svaki prelazni rok, van države.
Miro je daleko naš najbolji igrač i neko ko jednostavno nema zamjene...pa ni kad igra sa 50%. Da ima moglo bi se razmišljati o klupi, tribinama. Ovako gospodski, kao što je bilo i do sad, sjesti i popričati. Novi ugovor hoš' neš'. Odradi do kraja onako kako misliš da treba i doviđenja prijatno. Vrata su ti otvorena uvijek. Jer tako mora, Željo treba da bude institucija, Željo na zelenom terenu može biti institucija samo sa igračima koji se prema dresu odnose kao što to radi Miro.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:52 pm

LARS1921 je napisao/la:
Nije Lendric pri tom mislio na navijače nego novinare. I tačno se zna na koga.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cikazubo
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:52 pm

exbabilon je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:42 pm
Mi pomogli njemu, a on pomogao nama. Mi kao navijaci porucivali "Miro ostani" i tako pokazali ogromno postovanje i zahvalnost zbog nacina na koji se bori za dres Želje, ali ja bih rekao da je neko njegovo postovanje spram nas i neka zahvala izostala. Ali Boze moj, njegov je izbor.
On i Lendrić su u skoro istoj situaciji, obojica su strmoglavo "propadali" vucarajući se i prelazeći u sve lošije klubove, dolaze u Želju, dobijaju šansu, odlično je iskoristiše, pokazaše da vrijede i vratiše se na pravi kolosijek. Ja kako se sjećam obojici je u isto vrijeme ponuđen novi ugovor, Lendrić koji je hajmo reći imao i bolji učinak do prošlog ljeta i koji je mlađi ima bolje predispozicije za jak transfer, ali dečko prihvatio produženje i zahvalio se gospodski Želji koji mu je vratio ime u fudbalu i sigurno da ćemo zaraditi na njemu ako nastavi ovako a statistika mu je više nego odlična, Miro ako ovo ne uradi kao Ivan nek igra do kraja ljeta jer nam treba za Evropu, ali nemojte više svršavanja, Miro ljudina, Miro legenda, Miro primjer a za Cocu, Tomića i slične slučajeve se pravile slike "ko izda p.zda"..

salemprolic
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:53 pm

Ma mi već sad treba da počnemo gledati opcije za poziciju desnog krila, da do kraja prvenstva imamo dogovorenu dostojnu zamjenu za Miru. A njega pustiti da pošteno kako on zna odradi ovo pola godine i nek ide. Sa nekim trofejom da se oprosti od nas i svi sretni. Grehota bi bilo ne vidjeti Zakarica, Stevanovica, Zebu i Lendrica zajedno na djelu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:56 pm

Ne bi se trebalo ništa prigovarati Miri, taman da je trazio 50k mjesecno, odradio je i na terenu i van terena mnogo za zelju, postao je primjer mladjima, pokazao je svima kako treba da izgleda svaki igrac u ekipi, profesionalac 100% i hvala mu na tome. Produzio ili ne, dok je zdrav i dok pruza ono sto je pruzao do sad zacementirano mu je mjesto u prvih 11.
Hoce li cuvati noge ili nece, vidjecemo, ali ja sam misljenja da ako misli da se proda negdje da mora igrati jos bolje nego do sad i imati na kontu vise golova. Dolaskom Zebe i Zakarica imat ce puno vise prostora i prilika da zabija. On mi se cini kao "dijete iz mahale" koje voli fudbal i koje zivi fudbal, on i da hoce nece znati kako se "sacuvati" s toga ima moju podrsku samo neka nastavi ovako kao do sad, pa do kada, vidjecemo...

Sto se tice pojacanja, kad se sjetim prosle sezone i boom-ova svi smo ludili. Sad dodje jedan Goran Zakaric koji je ruku na srce IME u BHT PL i dosta raje napise "dok se ne pokaze na terenu nije pojacanje" i drago mi je sto vecina tako razmislja. Osjete to i igraci i imat ce manji pritisak na sebi. Za sada je sve odlicno, dovesti stopercinu i rijesiti neke sitnice u ovo par dana i fokusirati se maksimalno na pripreme. Volim te Zeljo.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

storm_raider
Kontakt:

I... sta vi minimalno od ove sezone ocekujete?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:57 pm

salemprolic je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:53 pm
Ma mi već sad treba da počnemo gledati opcije za poziciju desnog krila, da do kraja prvenstva imamo dogovorenu dostojnu zamjenu za Miru. A njega pustiti da pošteno kako on zna odradi ovo pola godine i nek ide. Sa nekim trofejom da se oprosti od nas i svi sretni. Grehota bi bilo ne vidjeti Zakarica, Stevanovica, Zebu i Lendrica zajedno na djelu.
Upravo tako. Tražiti već sada polako zamjenu da ne bismo kukali kad dođe kraj sezone i to je to. Uopšte nisam za slanje na tribine i slične opcije. Eh sad ukoliko se on bude štedio u ovom periodu do kraja sezone, u što nekako ne mogu povjerovati, ima brate dragi klupa, sve po zaslugama. Naravno, to važi i za ostale igrače..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:58 pm

Hurmasica je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:06 pm
Pratite Želju i na Viberu

http://fkzeljeznicar.ba/pratite-zelju-i ... eru/23482/
:pljesak: :11:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:59 pm

Odlična ova aplikacija za viber.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:00 pm

još da moremo chatat, đe bi nam kraj bio :D
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:01 pm

Minimalno titulu. :kafa:
Slazem se sa konstatacijom da vec sada trebamo poceti sa potragom sto se tice te pozicije koju Miroslav zauzima. Par realnih i dostojnih zamjena izdvojiti a u ovisnosti od plasmana na kraju sezone, dovesti jednu od nekoliko opcija. Najbolji plasman jednako je prva opcija.

vrbanjusa
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:03 pm

Kako mozemo osvojiti kup a ne plasirati se u evropu?
21 10 4

Petrović Slavko

godrina
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:03 pm

ova anketa, kako mozemo osvojit kup bez plasmana u evropu ??
kup se osvaja, i pravimo dar mar po evropi ;)
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:04 pm

Pa možda da osvojimo kup, a ne završimo u ligi na nekoj od pozicija koje vode u evropu? :D

salemprolic
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:05 pm

Očekujem izlazak u Evropu, a nadam se duploj kruni :)

Mada mislim da o očekivanjima treba kad završi prelazni rok, kad vidimo neke pripremne utakmice, kad vidimo kako su se konkurenti pojačali/oslabili.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

igla
Kontakt:

uto jan 10, 2017 10:05 pm

Baš bih volio Kerlu vidjeti opet u Želji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava