Psi laju a karavani prolaze..
Ne pljujem ga, Bože sačuvajstorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:38 pmNe znamo to prijatelju, ni ti, ni ja. Sacekajmo. Nemojmo pljuvati najboljeg igraca. Zeljo je ispred svih.
A to je tako jer si ti rekao? Mani se ćorava posla, i ti i svi koji misle da je RL = FM
Nije Lendric pri tom mislio na navijače nego novinare. I tačno se zna na koga.
On i Lendrić su u skoro istoj situaciji, obojica su strmoglavo "propadali" vucarajući se i prelazeći u sve lošije klubove, dolaze u Želju, dobijaju šansu, odlično je iskoristiše, pokazaše da vrijede i vratiše se na pravi kolosijek. Ja kako se sjećam obojici je u isto vrijeme ponuđen novi ugovor, Lendrić koji je hajmo reći imao i bolji učinak do prošlog ljeta i koji je mlađi ima bolje predispozicije za jak transfer, ali dečko prihvatio produženje i zahvalio se gospodski Želji koji mu je vratio ime u fudbalu i sigurno da ćemo zaraditi na njemu ako nastavi ovako a statistika mu je više nego odlična, Miro ako ovo ne uradi kao Ivan nek igra do kraja ljeta jer nam treba za Evropu, ali nemojte više svršavanja, Miro ljudina, Miro legenda, Miro primjer a za Cocu, Tomića i slične slučajeve se pravile slike "ko izda p.zda"..exbabilon je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:42 pmMi pomogli njemu, a on pomogao nama. Mi kao navijaci porucivali "Miro ostani" i tako pokazali ogromno postovanje i zahvalnost zbog nacina na koji se bori za dres Želje, ali ja bih rekao da je neko njegovo postovanje spram nas i neka zahvala izostala. Ali Boze moj, njegov je izbor.
Upravo tako. Tražiti već sada polako zamjenu da ne bismo kukali kad dođe kraj sezone i to je to. Uopšte nisam za slanje na tribine i slične opcije. Eh sad ukoliko se on bude štedio u ovom periodu do kraja sezone, u što nekako ne mogu povjerovati, ima brate dragi klupa, sve po zaslugama. Naravno, to važi i za ostale igrače..salemprolic je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:53 pmMa mi već sad treba da počnemo gledati opcije za poziciju desnog krila, da do kraja prvenstva imamo dogovorenu dostojnu zamjenu za Miru. A njega pustiti da pošteno kako on zna odradi ovo pola godine i nek ide. Sa nekim trofejom da se oprosti od nas i svi sretni. Grehota bi bilo ne vidjeti Zakarica, Stevanovica, Zebu i Lendrica zajedno na djelu.
Hurmasica je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:06 pmPratite Želju i na Viberu
http://fkzeljeznicar.ba/pratite-zelju-i ... eru/23482/
Minimalno titulu.storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:56 pmI... sta vi minimalno od ove sezone ocekujete?
Očekujem izlazak u Evropu, a nadam se duploj krunistorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 9:56 pmI... sta vi minimalno od ove sezone ocekujete?