Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 10, 2017 4:28 pm

Zeric nije krilo, koliko puta to moram napisati. Zerica postepeno treba uvoditi u igru umjesto Zebe, kad rijesimo pitanje pobjednika, a od sljedece sezone mu jos vise davati minuta..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fanaticZeljin
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:29 pm

Dobro dosao Zakaricu... Miro nije zasluzio da ga pljujemo, valjao nam je, al Bogami i njemu Zeljo jos vise, lagano ga na klupu i cao, kad je mogao Cocalic moze i on
Srcu draga, boja PLAVA !

exbabilon
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:29 pm

storm_raider je napisao/la:
uto jan 10, 2017 4:26 pm
A Sinisa bek, Memija krilo? Pa lagano gurati Zerica.
Ma Memija nine krilo i nikad nece biti. S ovim centarsutem moze biti samo neka zlu ne trebalo opcija. A svakako imamo namjeru i njega prodati cim prije.
A i Zeric je vise ofanzivni veznjak nego krilo.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:40 pm

ipeeee zaradi tu platu

ChWilla
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:57 pm

memija je u prvih 11 uletio i zabetonirao se upravo kao krilo. i nije puno ni centrirao, već više okomito napadao gol i pucao. u nekim aspektima su mu te partije bile i bolje od onih na beku iako je bio vrlo mlad. šta treba da bude primarno, pitanje je za stručnjake a ne za laike, ali ne vidim baš da tu mogućnost da bude (i) krilo treba prelako odbaciti.
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:59 pm

Gorane, dobro dosao.Ispostuj nas dobrim igrama :)

Jel se sta desava oko Jahica?
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:03 pm

Pa valjda bi Jahic trebao biti na prozivci. Red je.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:04 pm

Haj nek se i ovo hairli zavrsi. Dok ga ne vidim kako igra, nemam nikakvih očekivanja od Zakarica.

Yebote kako svima ispunjavaju želje osim meni. Ajzea htio onog Natasinog malog dovedose ga, Lars htio Zakarica dovedose ga, samo Stile nigdje. Sramota stvarno :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:06 pm

Grbavica je napisao/la:
uto jan 10, 2017 5:04 pm
Haj nek se i ovo hairli zavrsi. Dok ga ne vidim kako igra, nemam nikakvih očekivanja od Zakarica.

Yebote kako svima ispunjavaju želje osim meni. Ajzea htio onog Natasinog malog dovedose ga, Lars htio Zakarica dovedose ga, samo Stile nigdje. Sramota stvarno :D

Tvoj završio transfer u isil :lol:

slika

Haklapuc
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:09 pm

Jednostavno ne mogu da povjerujem u ove komentare da Miroslava treba poslati na tribine. Ukoliko nema ništa od njegovog produženja ugovora, samo stavite na papir za i protiv stavljanja na tribine. Evo na brzinu. Protiv - gubiš igrača koji je bio nezamjenjiv u prvih 11 i naš najbolji igrač. Bez njega su šanse da izborimo Evropu puno manje nego s njim, a izračunajte koliko nam to novca može donijeti.
Za - daješ "primjer" ostalim igračima da se ugovor mora produžiti. Kakav primjer? Samo stvaraš kontraefekat. Pa i u mnogi jačim klubovima se redovno dešava da igrač neće da produži ugovor i ukoliko nemaju dovoljno kvalitetnog igrača da ga zamijeni na toj poziciji, taj igrač igra do posljednjeg dana ugovora. Ne znam koliko su vam svježi primjeri držanja na tribinama Hasagića i Tomića, ali meni Boga mi jesu. E samo izračunajte na tim primjerima koliko smo izgubili i jesmo li išta time dobili. Ja znam - izgubili smo jednu titulu prvaka.

Gorane dobrodošao, ja imam velika očekivanja od tebe.

MrRiccoli
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:18 pm

Sta je sa tapatalkom u sve druge forume mi ulazi regularno jedino na ovaj nikako iako mi redovno izbacuje da ima novih komentara???

hardwell
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:19 pm

Kad dovedeš igrača i potpišeš sa njim na godinu i po ne vidim razlog zašto igrač ne bi odradio čitav ugovor sa punom minutažom čak i ako ne želi produžiti ugovor. A ovaj je naš najbolji igrač. Bježimo isto tako i od posudbi, a ista je situacija. Možda nam sutra donese titulu i istekne mu ugovor. A možda ga ostavimo čitavu polusezonu na klupi i izgubimo Evropu.

U prvom slučaju plačamo igrača, ali dobijamo neki novac (Evropska liga/Liga prvaka, ulaznice), a u drugom slučaju plačamo igrača, štetimo njemu jer ne igra. A štetimo i sebi jer nemamo više taj kvalitet koji smo imali dok je Miro bio u prvih 11.

Ako hoće nek potpiše, ako neće hvala mu za sve. Ali u oba slučaja mora odraditi polusezonu do kraja, zdrav i na terenu. Nipošto ga prodavati za pišljivih 10000-50000KM obeštečenja :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:20 pm

Ivan- kada je pravi, boljeg napadaca u ligi od Hodzica bilo nije.
Miro- bolje krilo u ligi igralo nije nikada.
Zeba- Vjerujem da je motivisan, i da moze pruzati partije ko iz proslosezonske slobode bar godinu dana. Plus na prekidima smo bar za 25% jaci.
Zakaric- ako bude pratio stope Ivana ili Mire, biti ce opet medju 2-3 najbolja igraca lige. Igrac ljevak(hvala Bogu), igra obje krilne pozicije, i igrac koji svojim potezima izbaci 3-4 igraca svaki mec(hvala Bogu nabavismo i driblera).
Bekric- ako bude pruzao partije ko zadnja 3 meca, Zebi se opasno trese mjesto u prvih 11. A sigurno da moze. U svakom slucaju na sporijim terenima on puno bolje igra. A i mozemo nesto ocekivati kada udje sa klupe za razliku od bliske proslosti kada su nam rotacije unazadile a ne unaprijedile igru.
Krizman- ista situacija ko sa Bekricem, decko koji nije krilo, odigrao odlicnu polusezonu na krilu nespreman. Ako Zakaric ne bude onakav kakvim ga ocekujemo, ni malo se ne sekiram za tu poziciju dok je tu Sandija.
Nikolic- Jos jedan nama zlatni dzoker, i po stoti put se ponavljam, boljeg spica za rotacije ne mozemo dovesti.

Jos samo bar jedan stoper, preko 190 cm,da ima neki kontinuitet igara , i jedan lijevi bek iako to toliko nije neophodno koliko je stoper , jer Sinisa je odlicno igrao, pa se moze do kraja sezone to nekako zakrpiti. Radije cu Sinisu gledati nego opet neke eksperimente u vidu Husica, Bevaba, Mladenovica, Mailsona i Kramarica. Ako se moze dovesti vec neko pouzdaniji tipa Projic/Volkov niko sretniji. Ali prioritet je bar jedan stoper!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:22 pm

Kada bi ispunili Mirinu želju i dali mu 12 milja + doprinsi = 20 milja, on se ne bi pomakao iz Želje. I ovaj ugovor bi odradio do kraja bez prodaje vani. Miro je probao, nakon Sevilje igrati španskim drugoligašima, u Mađarskoj u Grčkoj, ali nije išlo.

Šta bi bilo da mu damo te novce i on se odluči da Ugovor ispoštuje do kraja? Plus ne daj Bože kakve povrede. Opet ništa ne zaradimo i bila bi priča kako ne znamo u sportskom segmentu.

Ja imam osjećaj da će Miro drugi dio sezone odigrati ispod prosjeka pu pu pu...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:23 pm

jebi ti to, mi osvojismo ligu a zvanična nije ni potvrdila :lol:

IvanOsim
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:24 pm

Znači fale lijevi bek i štoper.
Ovaj štoper što je danan postavio, palermo ovo ono, cini se kao veoma dobra opcija.
A lijevi bek, malo sam se raspitivao što se tiče naših igrača, da se ne bi dovodili u bespotrbnu situaciju da imamo 7 stranih (mada nije to nešto strašno), imamo opcije Adi Mehremić i Josip Kvesić.

Navodno ovi iz Hajduka nisu zadovoljni, al će Josip htjeti ostati i nametnuti se tokom priprema, spreman je na rizik neigranja.

Adi Mehremić, isto godište kao i Zakarić, 1992, prošlu polusezonu igrao za Spartak Myjava, treći tim slovačkog prvenstva, sa austijskim predstavnikom igrali kvalifikacije LE, ispali nakon sto su u gostima igrali 1:1, kuci izgubili 2:3, on ostavio solidan dojam, cak je bilo nešto na netu da ce ici sad na ovoj pauzi u austijsku ligu, na osnovu te utakmice, njegov tim Spartak koliko sam upratio se raspao, istupili iz lige... eh on, visok, dug korak, smirena igra, solidan šut, mana je defanziva, kao kod većine ofanzivno orjentisanih bekova...

Znači ovako bi to izgledalo:

--------------------Kjosevski-----------------------

Memija---Bogičević---Bocaccini---Mehremić

----------Marković---------Bekrić----------------

Stevanović-----------Zeba--------------Zakarić

----------------------Lendrić-----------------------

Klupa: Bobić, Stevanović S., Radinović, Blagojević, Križman, stoper (Bogičević)

PS Nije naš najbolji igrač Miroslav Stevanović, nego Ivan Lendrić, to je jasno kao dan.

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:27 pm

Morace se Zakaric (ako je i dosao - dok zvanicna ne potvrdi, nista) dobro namuciti da Krizmana izbaci iz konkurencije. Sandi tek treba pripreme obaviti sa nama, a to mnogi zaboravljaju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:31 pm

Sandi garant neće izgubiti mjesto u startnih 11. :D A, ako dođe Zakarić :D , on ionako igra po obje bočne pozicije. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:31 pm

Realno @storme ja mislim da je to to od Krizmana. On vise ne moze. Nije to toliko ni do spreme, on je takav tip igraca, takva mu je konstitucija. Moze se on unaprijediti kroz pripreme za 10% , ali nista vise. Moje misljenje, mozda i grijesim.
U svakom slucaju, ponavljam ja se ne sikiram za krilni poziciju dok je Sandi tu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

uto jan 10, 2017 5:33 pm

Sta je sa ovom zvanicnom ? Cccc
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava