Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 10, 2017 3:33 pm

KrajPrice je napisao/la:
uto jan 10, 2017 3:32 pm
LARS1921 je napisao/la:
uto jan 10, 2017 3:31 pm
http://www.avaz.ba/clanak/271497/avaz-b ... eljeznicar

allahu ekber
Burazeru, uskoro mijenjas avatar:)
Ako dodje nije frka, dozivotno vala :lol: Kad da pripremam avatar

Vidiš da sam govorio da Zakarić neće doći, znajući da ide sve kontra mene :D

Pinkii
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:34 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:36 pm

Do kraja sedmice bi trebao jos jedan potpisati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

uto jan 10, 2017 3:39 pm

E hajmo još bekčinu kakvog dovest i štopera i da JURISHAMO u pohode !
Odličan potez.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:40 pm

Zakiii dobrodosao zaki
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:40 pm

Dobrodošao
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

KrajPrice
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 10, 2017 3:33 pm
KrajPrice je napisao/la:
uto jan 10, 2017 3:25 pm
Zakaricu, ispravno si postupio :)
http://m.avaz.ba/clanak/271497/avaz-ba- ... eljeznicar

Ovo je igrac!
Da li ce biti spreman odmah, to me jedino brine i koliko ce ganjati formu, ali dugorocno svakako dobar potez celnih ljudi. Zakaric je dokazan igrac i samo mu treba da se zaholca, zato ja jos uvijek Krizmana ne bih izbacivao iz startne, doduse Zakaric umjesto Mire ide hladno po meni. MAda nek Slavko odluci.

Dobrodosao Gorane, nek je sretno!

Kraj price, pa malo je sto si ga potpisao na 2 godine, moglo se ovo na 3 potpisat kao Tuce :kafa:
Ovo je taman, strasan igrac, samo treba vratiti formu, nesto kao Miro.
Ako izborimo evropu i uzmemo kakv trofej, on se automatski otplatio :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:46 pm

Hajde zvanicna... :baklja: :zeljeznicar1:
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:47 pm

E Larse yebem te ja, ko ce gledati onog supka na tvom avataru sad :zid:

LARSSON
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:48 pm

rodrigo87 je napisao/la:
uto jan 10, 2017 3:47 pm
E Larse yebem te ja, ko ce gledati onog supka na tvom avataru sad :zid:
Nek bude da valja igrač, uradit ću poster njegov i na zid ga metnut, yebe mi se :rofl:

slika

boccaccio
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:50 pm

Sve je to do samog igraca. Zakaric treba biti svjestan sebe, on ima dobre mogucnosti i potencijale da bude odlican igrac kod nas. Taman ima i godina da mu dobre igre u Zelji pomognu za jos bolju karijeru. Generalno gledajuci, ako je potpisao, dobili smo dobrog igraca na poziciji gdje nam fali, to je veliki bonus, a i sam Zakaric ima iskustvo igranja ove lige, nas je drzavljanin, igrao je dobro u klubovima u nasoj ligi i sve mu je poznato. On se ne mora prilagodjavati, on samo mora da odradi dobre pripreme u kojima ce doci u optimum svojih mogucnosti. Ako se sve u njegovoj glavi podredi i njegovim eventualnim ciljevima, mi bi sa njim trebali bas dobro napredovati. Vidjecemo. Ja mu zelim svu srecu, ako je potpisao, cekacu zvanicnu.

igla
Kontakt:

uto jan 10, 2017 3:59 pm

Kažem ja, bez srkleta i nervoze, svi koji trebaju će biti tu :)

fczeljo
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:03 pm

Ja ne bi ni jednog igrača slao na tribine zato što neće da potpiše novi ugovor. Time se ekipa (prije svega ekipa i trener), a i igrač (što je naš najvažniji resurs) stavljaju u nepovoljan položaj. Igrač je potpisao ugovor i treba i njemu omogućiti da ga ispoštuje do kraja. Ovako plaćamo čovjeka a ne radi svoj posao, pa smo na gubitku, a rijetko se desi da se igrač/menadžer predomisli poslije takve mjere.

Sjetimo se situacije sa Tomićem na primjer. Odović je htio da on igra, klub bio protiv. Na kraju nam je bod-dva falila za titulu i vjerujem da bi sa Tomićem navukli negdje ta dva boda. Sa ta dva boda bi od UEFA uzeli 150-200K€ više nego što smo uzeli. Sa Mićom mislim da uzimamo i više od dva boda razlike u odnosu da on ne igra. Ako nije motivisan i ne pruža najbolje, ima klupa pa nek igra ko je bolji. Svakako je dobro već razmišljati o backupu i to obznaniti igraču i menadžeru, pa ako se ne proda na ljeto, onda neće moći ni od nas dobiti trenutnu ponudu. Treba malo i njima kocku baciti, rizikuju i oni sa nepotpisivanjem.

Na kraju krajeva, kada je Lewandowski (a i Hummels kasnije) odigrao u Dortmundu do kraja, bez obzira što je već potpisao ugovor sa Bayernom, što ne bi Mićo kod nas. Mi dolazimo na utakmice zbog igrača, igrači prave rezultate. Pare jesu važne, ali se mogu zaraditi i na drugi način, a bez igre i rezultata nema para sigurno.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u uto jan 10, 2017 4:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

IvanOsim
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:04 pm

sergejevic je napisao/la:
uto jan 10, 2017 1:38 pm
Ma vala niko ne moze biti iznad kluba. Stevanovic je bio korektan, svaku utakmicu dao sve od sebe, jedno vrijeme je sam vukao ekipu, rijesio jedan derbi i hvala mu na svemu. Potpisao je jedan ugovor i odradio ga na najbolji moguci nacin. Koliko je on nama valjao i mi smo njemu. Sada zeli da ide dalje i to je to. Vrijeme ljubavi i romantike je daleko iz nas. Ja mogu reci da je zasluzio svaku marku iz ugovora, da je bila cast gledati ga na nasim terenima i sigurno je da on zasluzuje vise. Bez problema moze igrati za najbolje klubove iz regiona, pa i one dalje od toga. Meni ne smeta ni najmanje sto zeli da ide, svi budu i prodju, a Zeljo ostaje pa ko god igrao za njega. Kokot, Djelmic, Kosoric, Antolovic koji su toliko osporavani su se do zadnjeg kola borili za titulu pojacani nasom djecom, a "veliki" igraci poput Lendrica, Stevanovica, Bekrica, Zahirovica nisu mogli Evropu izboriti. Plavi dres je iznad onih koji ga nose, ma ko oni bili i to ne smijemo nikada zaboraviti.

Nikako ne bih bio zadovoljan da se Stevanovic posalje na tribine, to jednostavno nece nikome dobro donjeti. Nek odradi jos ovo sto je ostalo korektno i sretan put, sve najbolje u karijeri jer je zasluzio. Ako ga vec ne zele gledati na terenu, onda mu dati slobodne ruke i neka ide odmah, a njegovu platu dati drugom igracu na isoj poziciji i nastaviti s borbom na terenu. Mada je najbolja opcija da se ostavi momak u ekipi i da pomogne da se ostvari sportski uspjesi jer on to moze. Recimo s parama od Evrope mozemo dovesti dva ili tri igraca koja ce biti novi Stevanovici, ali za to treba nesto i platiti i malo dublje pratiti nasu ligu jer nam mnogi igraci prolaze ispod radara dok se mi peglamo nekim poluigracima. Milsim da @ponosannavas ima evidenciju o mnogim mladim i perspektivnim igracima iz nase lige koji su se mogli dovesti, a sada su na pragu zapadne Evrope. Tu nam treba biti ****, a ne na Stevanovicu, Zakaricu, Stojanovicu i slicno. Kada mladog igraca vezes dobrim ugovorom onda se ne moze desiti da ti tek tako ode.

Ipak, prije svega toga treba napraviti dobar sistem unutar ekipe, a kada se to napravi nije tesko dati sansu mladim igracima, pa i nasoj djeci. Uvijek treba imati dva ili tri mlada igraca u prvom timu i na tome se mora raditi. Mislim da nam mnogo toga ovisi i od rezultata ove sezone, Evropa mora biti izborena, a nakon toga ce se lakse disati i onda se mozemo posvetiti pravljenu dobrog sistema i uvodjenju talentovanih igraca. Svi koji nam mogu pomoci da se domognemo dobrog rezultata ove godine su dobrodosli i ne treba nikoga odbaciti. Samo cemo klubu nanjeti stetu.
svaka cast, i ja sam to govorio u svom postu, bitan je NAPREDAK mladog igraca.... odlican post

LARSSON
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:06 pm

de pustite se dresova, ozvaničite :lol:

ChWilla
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:11 pm

treba biti realan pa reći i da su kokot, đelmić, kosorić i antolović napravili zaostatak koji su ovi stizali...ekipa iz pretprošle polusezone je na kraju bila druga s bodovima u tom dijelu, a sve do pred kraj i prva.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:20 pm

Dresovi FK Željezničar ponovo u prodaji

http://fkzeljeznicar.ba/dresovi-fk-zelj ... aji/23477/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:21 pm

Hajde zvanicna potvrdi Zakarica pa da i ta saga zavrsi. I prije te potvrde, dobrodosao Gorane, na terenu pokazi da si bio vrijedan cekanja.

Sto se tice Mire, stvarno mi je zao sto je takva situacija i sto od njegove price da zeli ostati, sada postavlja nerealne uslove. Lijek nije tribina nego potpisivanje recimo Djelmica. Pa bujrum, Miro ce ostati prva opcija, ali postepeno uigravati Djelmica da nas na ljeto ne zaboli glava.

Vrag

uto jan 10, 2017 4:24 pm

U inat medijima ne potpisati sa Zakaricem. Sta imaju oni prije kluba objavljivati :D

Napokon pravo lijevo krilo sa lijevom nogom, nakon koliko godina ? :placeodsmijeha:

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 4:26 pm

A Sinisa bek, Memija krilo? Pa lagano gurati Zerica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava