Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 09, 2017 10:28 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
pon jan 09, 2017 9:31 pm
exbabilon je napisao/la:
pon jan 09, 2017 9:22 pm
Vala smo prepuhali pricu oko Zakarica, i mi navijaci, a i mediji. Doslovno svaki dan negdje update situacije s pregovorima, gdje ce, sta ce.. Da se bar toliko prasine diglo za nekog ko je provjereno pojacanje i prevaga (npr Stilic), nego Zakaric, a bar 50% su sanse da nece uspjeti ni Krizmana izbacit iz ekipe.
Jesil ti pratio tog momka dok je igrao ovde ali iskreno?
A jesi ti svejstan da to nije bilo prije mjesec dana i da on mozda ne moze vratiti tu formu?
Znam i ja da je raspolozen Zakaric odlican igrac za nasu ligu i da nam moze valjati itekako, ali ovaj moj post nije bio u smjeru da ga ne trebamo dovesti. Ako mozemo, trebamo, vrijedi pokusati s njim jer moze visestruko valjati. Ali prvi koji mi na pamet pada je recimo Zahirovic koji je poprilicno dosegao visi nivo od Zakarica, i doveli smo ga i nije bio prevaga. Stvar za Zakaricem je jasna, ili top ili flop, bar se meni tako cini. Ono sto sam ja htio reci je da se medju navijacima i medijima vec trese gora, a dobre su sanse da se rodi mis.

storm_raider
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:30 pm

Svi bismo mi voljeli Zakarica, Zeljo prvi, ali ako covjeku nismo prvi prioritet, sta ti tu mozes uraditi?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:31 pm

Yebo on sve svoje ode li u neki drugi klub iz BiH sem nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:40 pm

storm_raider je napisao/la:
pon jan 09, 2017 10:30 pm
Svi bismo mi voljeli Zakarica, Zeljo prvi, ali ako covjeku nismo prvi prioritet, sta ti tu mozes uraditi?
Nista,ako ne ispostuje rok okrenuti se drugim igracima i to ti je.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:41 pm

Ovo je bitnije od Zakarica.
Molim Vas da svi procitate.
Vjerujem da vas je vecina vec upoznata, ali mozda ima i nekih koji nisu.
Nasem Zeljovcu iz Zivinica, koji zivi sam sa majkom, i radi za platu od 600 KM, radi velikih hladnoca popucale su instalacije u kuci, i kuca je izgorila.Ostali su bez krova nad glavom.
Decko svaku utakmicu je uz naseg Zelju, i zato molim Vas da se odazovete. Ziro racuni vec postoje, biti ce i organizovano u fanshopu donacije ce se skupljati. Sad pisem preko mobitela, kasnije cu ovde napisati i brojeve ziro racuna.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AdisSaca
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:43 pm

exbabilon je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
pon jan 09, 2017 9:31 pm
exbabilon je napisao/la:
pon jan 09, 2017 9:22 pm
Vala smo prepuhali pricu oko Zakarica, i mi navijaci, a i mediji. Doslovno svaki dan negdje update situacije s pregovorima, gdje ce, sta ce.. Da se bar toliko prasine diglo za nekog ko je provjereno pojacanje i prevaga (npr Stilic), nego Zakaric, a bar 50% su sanse da nece uspjeti ni Krizmana izbacit iz ekipe.
Jesil ti pratio tog momka dok je igrao ovde ali iskreno?
A jesi ti svejstan da to nije bilo prije mjesec dana i da on mozda ne moze vratiti tu formu?
Znam i ja da je raspolozen Zakaric odlican igrac za nasu ligu i da nam moze valjati itekako, ali ovaj moj post nije bio u smjeru da ga ne trebamo dovesti. Ako mozemo, trebamo, vrijedi pokusati s njim jer moze visestruko valjati. Ali prvi koji mi na pamet pada je recimo Zahirovic koji je poprilicno dosegao visi nivo od Zakarica, i doveli smo ga i nije bio prevaga. Stvar za Zakaricem je jasna, ili top ili flop, bar se meni tako cini. Ono sto sam ja htio reci je da se medju navijacima i medijima vec trese gora, a dobre su sanse da se rodi mis.
Ja msm da je proslu sezonu ( proljetni dio sezone pogotovo) Zakarić pokazao da je jedna od 3 najbolja igraca u ovoj nasoj ligi. A ta ista ubleha Zahirović da je ostao i prosao pripreme sa pravim trenerom (evo konkretno Petrovićem) on bi ove sezone kidao... Pa msm trebamo biti svjesni da nam je taj isti Zahirovic dosao zadnji dan prelaznog roka, a prije tog nije prohodao kako treba, 2 mjeseca nije mrdnuo , dok su ostali igraci bili na pripremama i kao takav nespreman je jos ovu ligu uzeo kao ono "kakvi oni levati" i svaku utakmicu je igrao rezervirasno (osim derbija ) i ponovo je nesto odigrao. Da je on ostao on bi malo poslozio i fizicku spremu na osnovu koje je postao "igrač" i kroz karijeru ga je krasila konstantna trka i obavljanje defanzivnih zadataka i presijecanja lopti na sredini terena , nikad on nije bio igrac koji ce uzeti loptu i on napraviti nesto i zato uopste nije dosao do izrazaja ni sekunde jer nije mogao da igra ono sto je tokom citave karijere igrao. I evo sad bez obzira sto je ponovo zasrao u Splitu odigrao 2 utakmice i kraj ( nisu mu platu isplatili na vrijeme i pravac tribine produzio ) ja msm da je on kvalitetan igrac.

Brkoo
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:55 pm

Daj ba kakav crni Zahirovic i da je ostao i nabio kondiciju, opet bi iste partije pruzao, jednostavno takav je igrac. Ofanzivno cista 0, defanzivno malo iznad prosjeka, presjece loptu i prvom do sebe dodaje, takvi su izumrli u danasnjem modernom fudbalu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

pon jan 09, 2017 10:57 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Nasem Zeljovcu iz Zivinica, koji zivi sam sa majkom, i radi za platu od 600 KM, radi velikih hladnoca popucale su instalacije u kuci, i kuca je izgorila.Ostali su bez krova nad glavom.
Decko svaku utakmicu je uz naseg Zelju, i zato molim Vas da se odazovete. Ziro racuni vec postoje, biti ce i organizovano u fanshopu donacije ce se skupljati. Sad pisem preko mobitela, kasnije cu ovde napisati i brojeve ziro racuna.
Mnogo, mnogo bitnije od Zakarića i sl. Molim vas sve, pomozite koliko možete. Jedni druge čuvamo!

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:04 pm

evo gledam na facetv cd iz 1998 javu i đineta, i uhvatim sam sebe da ne znam nabrojat sve "vođe" navijača (samo jedan je vođa Đilda rahmetli). volio bih kad bi neko bacio neku retrospektivu imena koja su "sa šipke" vodili sve nas kroz godine.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

AdisSaca
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:07 pm

Brkoo je napisao/la:
Daj ba kakav crni Zahirovic i da je ostao i nabio kondiciju, opet bi iste partije pruzao, jednostavno takav je igrac. Ofanzivno cista 0, defanzivno malo iznad prosjeka, presjece loptu i prvom do sebe dodaje, takvi su izumrli u danasnjem modernom fudbalu..
Pa u danasnjem fudbalu je upravo ta pozicija koja igra veliku ulogu pogledaj primjere Busquets, Kante , Matić, Casemiro,Fernandinho, itd. pogledaj samo ekipe u kojim igraju , a koja je njihova svrha pa samo da ganjaju protivnicke najbolje igrace i da presjeku loptu i dodaju je onom ko zna sta ce s nje. Ne treba da pricamo o Atletico Madridu i njihovoj igri i njihovim defanzivnim veznim koji upravo stvaraju onakvu čvrstu igru...

storm_raider
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:10 pm

arctg je napisao/la:
pon jan 09, 2017 10:57 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Mnogo, mnogo bitnije od Zakarića i sl. Molim vas sve, pomozite koliko možete. Jedni druge čuvamo!
Nemojte da ovo prodje nezapazeno. Velike su hladnoce. Najmanje je bitan Zakaric kada imas ovakvu situaciju. Ko god moze neka se odazove, molim vas.

chile
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:12 pm

Zasto mislite da je Zakaric vrh koji mozemo dovesti...
Do juce smo mogli sanjati igrace tipa Mice, Ivana, da ne govorim o Italijanu koji zna sutnuti lopte.
Ja imam neki osjecaj da ce nas Cenan i Slavko iznenaditi i da ce doci igraci o kojima se uopce ne pise i ne polemise,
jedino se nadam da ce doci mladji igraci oko kojih se i moze nesto graditi i nadati se necemu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

zeljeznicka21

pon jan 09, 2017 11:16 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
evo gledam na facetv cd iz 1998 javu i đineta, i uhvatim sam sebe da ne znam nabrojat sve "vođe" navijača (samo jedan je vođa Đilda rahmetli). volio bih kad bi neko bacio neku retrospektivu imena koja su "sa šipke" vodili sve nas kroz godine.
ovo nije navijacki forum, budi sretan sto ti storm jos nije obrisao post i dobro te nalijepio :D :D
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Brkoo
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:19 pm

AdisSaca je napisao/la:
pon jan 09, 2017 11:07 pm
Brkoo je napisao/la:
Pa u danasnjem fudbalu je upravo ta pozicija koja igra veliku ulogu pogledaj primjere Busquets, Kante , Matić, Casemiro,Fernandinho, itd. pogledaj samo ekipe u kojim igraju , a koja je njihova svrha pa samo da ganjaju protivnicke najbolje igrace i da presjeku loptu i dodaju je onom ko zna sta ce s nje. Ne treba da pricamo o Atletico Madridu i njihovoj igri i njihovim defanzivnim veznim koji upravo stvaraju onakvu čvrstu igru...
Jel to poredis Kantea, Matica i ostale nabrojane sa Zahirovicem? Igraju istu poziciju pa eto odmah imaju i isti kvalitet.. Pogledaj samo njihovu igru bez lopte, osvajanje lopte bez klizecih startova, prostor koji oni u toku jedne utakmice pokriju, broj kilometara koji pretrce a uz to nisu ni drvo ko Zahirovic u napadu. Ako ti je Zahirovic prijatelj, slobodno reci ali pricati o njemu kao da je odlican igrac vala je degutantno za citati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:21 pm

19adi21 je napisao/la:
pon jan 09, 2017 11:16 pm
omladina1921zeljina je napisao/la:
ovo nije navijacki forum, budi sretan sto ti storm jos nije obrisao post i dobro te nalijepio :D :D
Ovo ima vise veze sa nasom ponosnom historijom, a i nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj upit. Necemo ovakve postove naravno brisati nikada, jer bez jakog Juga nema ni jakog Zelje. :)

Jedva cekam da zagrmi... minute brojim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jan 09, 2017 11:29 pm

AsharaK je napisao/la:
Ma hajte molim vas
Komentar dana :rofl: :rofl:

Ljudi, sabura samo, bit ce sve uredu :11:

@plavaporodica
koja tragedija :cry:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:18 am

I dalje mahala...bar oko ovog Zakarića. On može i namjerno odugovlačiti samo da nas ispali, i ode u nekog od konkurenata u PL. Sa druge strane yebo igrače koji razmišljaju bili ili ne bi kod nas, koji se ne vide u Želji, koji ne misle da im mi možemo biti odskočna daska u daljnjoj karijeri, i da od toga svi možemo profitirati.(mislim u odnosu na ostale BH klubove a ne strane). Dajte mu precizan rok, i ako ne prihvati odmah objavite da nema ništa od toga da nam se dušmani ne smiju. S tim šaljemo poruku i ostalim igračima, da smo isključivo za obostrani dogovor, interes, poštovanje, i profesionalizam. Kome se sviđa bujrum, a kome ne daleko mu kuća...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

teteac8684
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:29 am

K"o da Recobu čekamo jbt, a ne lika koji bi se dobro morao namučiti da izbori prvih 11....Stoper, lijevi bek..Prioritet...

Dzezvar
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:57 am

Veteran je napisao/la:
uto jan 10, 2017 8:18 am
I dalje mahala...bar oko ovog Zakarića. On može i namjerno odugovlačiti samo da nas ispali, i ode u nekog od konkurenata u PL. Sa druge strane yebo igrače koji razmišljaju bili ili ne bi kod nas, koji se ne vide u Želji, koji ne misle da im mi možemo biti odskočna daska u daljnjoj karijeri, i da od toga svi možemo profitirati.(mislim u odnosu na ostale BH klubove a ne strane). Dajte mu precizan rok, i ako ne prihvati odmah objavite da nema ništa od toga da nam se dušmani ne smiju. S tim šaljemo poruku i ostalim igračima, da smo isključivo za obostrani dogovor, interes, poštovanje, i profesionalizam. Kome se sviđa bujrum, a kome ne daleko mu kuća...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Upravo tako.Svjedoci smo da su igraci koji su na "mala vrata" dosli u klub ostavili jako dobar trag iza sebe.Prvenstveno tu mislim na Krizmana i Markovica.
Misljenja sam da ovi sto odugovlace su sano potencijalna bomba u svlacionici.Na kraju imamo primjer Ibricica koji nas je zavlacio dva mjeseca i na kraju zavrsio u Iranu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:09 am

Slazem se. Stoper i lijevi bek jesu prioritet.
Danas ljekarski.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava