A jesi ti svejstan da to nije bilo prije mjesec dana i da on mozda ne moze vratiti tu formu?Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 9:31 pmJesil ti pratio tog momka dok je igrao ovde ali iskreno?exbabilon je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 9:22 pmVala smo prepuhali pricu oko Zakarica, i mi navijaci, a i mediji. Doslovno svaki dan negdje update situacije s pregovorima, gdje ce, sta ce.. Da se bar toliko prasine diglo za nekog ko je provjereno pojacanje i prevaga (npr Stilic), nego Zakaric, a bar 50% su sanse da nece uspjeti ni Krizmana izbacit iz ekipe.
Znam i ja da je raspolozen Zakaric odlican igrac za nasu ligu i da nam moze valjati itekako, ali ovaj moj post nije bio u smjeru da ga ne trebamo dovesti. Ako mozemo, trebamo, vrijedi pokusati s njim jer moze visestruko valjati. Ali prvi koji mi na pamet pada je recimo Zahirovic koji je poprilicno dosegao visi nivo od Zakarica, i doveli smo ga i nije bio prevaga. Stvar za Zakaricem je jasna, ili top ili flop, bar se meni tako cini. Ono sto sam ja htio reci je da se medju navijacima i medijima vec trese gora, a dobre su sanse da se rodi mis.