Spoiler:

Slazem se da nismo sigurni na cemu smo sa njim. Eto prosle sezone je bio jedan od najboljih igraca lige, a kako cujem dosao je da zavrsi karijeru u Zelji. I ja mnogo ocekujem od Memije, samo neka se ne odvaja od Mire Stevanovica i neka upija svaki njegov pokret.SanMan je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 8:26 pmStorm, što se Zebe tiče ja nisam siguran, vidječemo. Da igra zna (po meni bio bolji od Modrića) ali tokom svih ovih godina dokazuje da mu nešto fali - očigledno u glavi- zato i nije doguro dalje od ovih naših livada. Pa on je jednom Amaru govorio kad ga izvede "gdje si Murinjo" , a o njegovom zalaganju na treninzima da i ne govorimo. Druga je stvar što i takav nama predstavlja pojačanje. Više vjerujem Beriću i nadam se da će Kemo, Beširević, Žera, Dino a pogotovo Memija da se dokažu(makar dvojica).
Ništa konkretno, iskreno.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 8:06 pmSto se mene tice najvece pojacanje smo dobili sa Zebom i ako Boccaccini potpise. Jos kad ih Slavko unisti na pripremama i bice to tip-top.